Kızlar annemle ne yapacağım

ben kendi annem gelsin yatılı kalsın süeekli bebek baksın istemem -evli değilim, bekarken bile sürekli aralıksız kalamıyorum kimsede kimse de sirekli benle kalsın istemiyorum.
kaldı ki koca+ bebek anne. benim için çok fazla bu. eve yardımcı kadın alamıyorum ben...kendi düzenim kendi dünyam. kendi yapaibldiğim kadar.
ben böyle iyiyim. lazımsa bakıcı bulunsun kafasındayım.
zaten benimki de yaşlı gelip bakamaz da genç de olsa istemezdim

ki annem iyidir sabırlıdır uyumludur
anem de çok babamı takmaz ama evdebekar kardeşim var benim de
ne olursa olsun herkesin evi var düzeni var, istemem kadın benim evimde bakıcı olsun. ben yetişemiyorsam da kocam daha çok çalışsın bakıcı parası kazansın, bence böyle.

en önemlisi bence herkes kendi başının çaresine kendisi baksın
kaynana da gelsin baksın istemem anne de.
aynı şehirde olanı bile tüm gün akşama kadar bana vakfetsin hayatını istemem bir de gelece kaç km den evini düzenini bırakacak, bence aşırı bişey bu...kendi gönüllü olsa bile istemem. gitsin kursa yazılsın (benimki yazılır) gitsin gün yapsın. kocasından hoşlanmıyorsa başka meşgale bulsun beni o işlere de alet etmesin. ben de kendi işimi kendim yapayım.

ha
gelip gitsinler
sevsinler
bunlar başka.

Açıkçası kayınvalide anne çocuğum için ilk tercihim olur güven meselesinden dolayı. Ama bunun yanında geçim, huzur, sağlıklı ilişki daha da önemli. Anne kendini sizle yarıştırırsa, evliliğe iç geçirşrse yada arayı bozup boşansın benim kafam rahat etsin mantığıyla hareket ederse sizde yuva kalmaz. Diğer mantık üyeler yazmış eşinizin annizle sorunu olmayabilir ama evde başkasını istemiyordur. Çalışıp eve gelip rahat olmak istiyordur. Misafirin kısası makbuldür. Nasıl diyecem derdine düşmeyin. Anneniz gelip gitsin güzel vakit geçirin. İşe yakın anne bakıcı bulmuş eşim boşver böyle daha iyi sende yorulmazsın diyip geçin.

Bence de evlenince ev ev üstüne olmuyor şimdi bi sorun çıksa ben ikisinin arasında kalacam

Doğru ben de böyle düşünüyorum yarın birgun bana derse senin annen kaldı benimki de kalacak o zaman ne diyim demi

Aynı ilde yakın yerlerde olsanız amenna baksın bebeğe… ama aynı evde zor. İkisinin arasında kalırsınız. O zaman konuşuruz deyin. Yakın bir yerden bakıcı bulduk tuttuk dersiniz. Keşke imkanınız olsa annenize ev açabilseniz. Ama bu ekonomik koşullarda da zor.

Evet ben de onun mutlu olmasını isterim babamla mutsuzsa ama ben anneme desem ki boşan babam ne yapacak abim ne yapacak kız kardeşim ne yapacak diğerlerini nasıl mutsuz edeyim abimi babamı

Ben bi de günah keçisi olmak istemiyorum oradaki düzenlerini bozan ben olmak istemiyorum gelsin bir ay Dursun gitsin aynen öyle

Böyle birisi çocuk buyutmesin ya. Adam haklı bence, geçici bir durum değil yıllarca aynı evde KV ile kalinir mi? Hem de evliliğe onay vermemiş kocan biliyor mu bunu?

Doğmamış çocuğa don biçmeye gerek yok 1 yıl kendin bakacaksın zaten anne bakarız vs dersin sonra da tuttuk bakıcıyi sen yorulma dersin çok dert etme bunları

Doğru ben de böyle düşünüyorum yarın birgun bana derse senin annen kaldı benimki de kalacak o zaman ne diyim demi
Valla erkekler yeri ve zamanını kollar. Zamanı geldi mi bizim gibi döndürüp kırıldı üzüldü muhabbeti yapmaz çat diye vurur. Net olarak istemez.

Bilmiyorum torun bakmamak annenin hayrına benim hiç öyle planım yok borcum sadece kendi doğurduğuma severim onu bunu alırım tamam.Yeter ömrünü çocuk bakarak tamamlamaya niyetim yok .Kimseyi memnun edemezsin zaten ne damadı ne gelini ne kızını ne ilerde torununu.Valla anneniz hiç üzülmesin doğuran bakmanın da yolunu bulur .İster beğensin ister begenmesin beni damat .Sorumluluk çocuk anane ne yapacak oturtacak TV başına verecek bazen abur cubur sonra onu yapma bunu böyle yapma ooooo paranla tuttugun kadına usulünce söylersin anne gönül koyar birde .Bakici değilde yardımcı gibi biri olabilir hem bu işi çok profosyonel yapanlarda var çocuğa faydalı hepside TV de gördüğümüz basit örnekler gibi değil dil bileni alıyorlar ise çocuk yabancı dile aşina oluyor

Çevremde bakan anane babane çok konuşuyoruz bikmislar kadınlara iteliyolar torun hayata bağlar .Çok istesek 5 tane yapardık yahu.Ben üzülüyorum kadınların enerjisi yok söyleseler anlayan yok başka çaresi olmayanı kendi gönüllü seve seve yapanı anlarımda bı salın anneleri yasliliklarinda rahat etsinler diyesinde yok değil

Bebek doğduktan kaç ay sonra çalışmaya başlayacaksınız?yani küçük bir bebeği anneannesinin bakması daha makul değil mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…