- 26 Ağustos 2025
- 81
- 23
- 3
- 26
- Konu Sahibi zeynep90128
-
Bir yaşına kadar ben bakacamDoğumda yanımda kalacak iyileşen kadar bir ay kadar ama 1 yaşına gelince bakıcıya verecez
Açıkçası kayınvalide anne çocuğum için ilk tercihim olur güven meselesinden dolayı. Ama bunun yanında geçim, huzur, sağlıklı ilişki daha da önemli. Anne kendini sizle yarıştırırsa, evliliğe iç geçirşrse yada arayı bozup boşansın benim kafam rahat etsin mantığıyla hareket ederse sizde yuva kalmaz. Diğer mantık üyeler yazmış eşinizin annizle sorunu olmayabilir ama evde başkasını istemiyordur. Çalışıp eve gelip rahat olmak istiyordur. Misafirin kısası makbuldür. Nasıl diyecem derdine düşmeyin. Anneniz gelip gitsin güzel vakit geçirin. İşe yakın anne bakıcı bulmuş eşim boşver böyle daha iyi sende yorulmazsın diyip geçin.Doğru diyorsun benim annemin psikolojisi düşünceleri normal değil kendimi bildim bileli hep evden kaçmaya babamdan boşanmaya çalıştı ben evlenirken beni vazgeçirmeye çalıştı sevgilim var dediğimde yüzüme tükürmüştü bunu hiç unutamıyorum
Bence de evlenince ev ev üstüne olmuyor şimdi bi sorun çıksa ben ikisinin arasında kalacamben kendi annem gelsin yatılı kalsın süeekli bebek baksın istemem -evli değilim, bekarken bile sürekli aralıksız kalamıyorum kimsede kimse de sirekli benle kalsın istemiyorum.
kaldı ki koca+ bebek anne. benim için çok fazla bu. eve yardımcı kadın alamıyorum ben...kendi düzenim kendi dünyam. kendi yapaibldiğim kadar.
ben böyle iyiyim. lazımsa bakıcı bulunsun kafasındayım.
zaten benimki de yaşlı gelip bakamaz da genç de olsa istemezdim
ki annem iyidir sabırlıdır uyumludur
anem de çok babamı takmaz ama evdebekar kardeşim var benim de
ne olursa olsun herkesin evi var düzeni var, istemem kadın benim evimde bakıcı olsun. ben yetişemiyorsam da kocam daha çok çalışsın bakıcı parası kazansın, bence böyle.
en önemlisi bence herkes kendi başının çaresine kendisi baksın
kaynana da gelsin baksın istemem anne de.
aynı şehirde olanı bile tüm gün akşama kadar bana vakfetsin hayatını istemem bir de gelece kaç km den evini düzenini bırakacak, bence aşırı bişey bu...kendi gönüllü olsa bile istemem. gitsin kursa yazılsın (benimki yazılır) gitsin gün yapsın. kocasından hoşlanmıyorsa başka meşgale bulsun beni o işlere de alet etmesin. ben de kendi işimi kendim yapayım.
ha
gelip gitsinler
sevsinler
bunlar başka.
Doğru ben de böyle düşünüyorum yarın birgun bana derse senin annen kaldı benimki de kalacak o zaman ne diyim demiAçıkçası kayınvalide anne çocuğum için ilk tercihim olur güven meselesinden dolayı. Ama bunun yanında geçim, huzur, sağlıklı ilişki daha da önemli. Anne kendini sizle yarıştırırsa, evliliğe iç geçirşrse yada arayı bozup boşansın benim kafam rahat etsin mantığıyla hareket ederse sizde yuva kalmaz. Diğer mantık üyeler yazmış eşinizin annizle sorunu olmayabilir ama evde başkasını istemiyordur. Çalışıp eve gelip rahat olmak istiyordur. Misafirin kısası makbuldür. Nasıl diyecem derdine düşmeyin. Anneniz gelip gitsin güzel vakit geçirin. İşe yakın anne bakıcı bulmuş eşim boşver böyle daha iyi sende yorulmazsın diyip geçin.
Evet ben de onun mutlu olmasını isterim babamla mutsuzsa ama ben anneme desem ki boşan babam ne yapacak abim ne yapacak kız kardeşim ne yapacak diğerlerini nasıl mutsuz edeyim abimi babamıAynı ilde yakın yerlerde olsanız amenna baksın bebeğe… ama aynı evde zor. İkisinin arasında kalırsınız. O zaman konuşuruz deyin. Yakın bir yerden bakıcı bulduk tuttuk dersiniz. Keşke imkanınız olsa annenize ev açabilseniz. Ama bu ekonomik koşullarda da zor.
Bi de biz 6 kardeşiz hiçbiri desteklemiyor bosanmasiniEvet ben de onun mutlu olmasını isterim babamla mutsuzsa ama ben anneme desem ki boşan babam ne yapacak abim ne yapacak kız kardeşim ne yapacak diğerlerini nasıl mutsuz edeyim abimi babamı
Size gelince çağırırlar. Nasıl döndürecekler eviEvet ben de onun mutlu olmasını isterim babamla mutsuzsa ama ben anneme desem ki boşan babam ne yapacak abim ne yapacak kız kardeşim ne yapacak diğerlerini nasıl mutsuz edeyim abimi babamı
Evet ben de onun mutlu olmasını isterim babamla mutsuzsa ama ben anneme desem ki boşan babam ne yapacak abim ne yapacak kız kardeşim ne yapacak diğerlerini nasıl mutsuz edeyim abimi babamı
Evet o da var abim de üzülüyor evde yemek yapan yok evden gidiyor diyeSize gelince çağırırlar. Nasıl döndürecekler evi
Sadece 20 günlüğüne falan kabul ediyor bir 5 6 ay kalmasini istemiyor
Benim kırkım çıkmadan babam annemi eve çağırdı. Ki yan bloktaydı annemEvet o da var abim de üzülüyor evde yemek yapan yok evden gidiyor diye
Ben bi de günah keçisi olmak istemiyorum oradaki düzenlerini bozan ben olmak istemiyorum gelsin bir ay Dursun gitsin aynen öyleBenim kırkım çıkmadan babam annemi eve çağırdı. Ki yan bloktaydı annemduramazlar onlar. Siz dert etmeyin doğumda fikri değişir en son babam çekti beni kenara, bir daha çocuk isterseniz bakıcı bul dedi
Bakicilarla yol almanın zorluğunu görünce anneni kendi ister zatenBilmiyorum ki aslında gelip bakabilir neden istemiyorsun diye de sormadim heralde evde 3. Bi kişiyi istemiyor
Böyle birisi çocuk buyutmesin ya. Adam haklı bence, geçici bir durum değil yıllarca aynı evde KV ile kalinir mi? Hem de evliliğe onay vermemiş kocan biliyor mu bunu?Bi de benim annemin düşüncesi cok da sağlıklı değil biliyorum annemi ben evlenmeye çalışırken engel olmaya vazgecirmeye çalıştı sırf benim yanima gelmek için anne benim sevgilim var dediğimde yüzüme tükürmüştü
Kimse istemez ya 5-6 ay görmek insan kendi evinde rahat edemeyecekse nerde edecekSadece 20 günlüğüne falan kabul ediyor bir 5 6 ay kalmasini istemiyor
Valla erkekler yeri ve zamanını kollar. Zamanı geldi mi bizim gibi döndürüp kırıldı üzüldü muhabbeti yapmaz çat diye vurur. Net olarak istemez.Doğru ben de böyle düşünüyorum yarın birgun bana derse senin annen kaldı benimki de kalacak o zaman ne diyim demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?