- 19 Mayıs 2011
- 937
- 608
- 333
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Nasıl yani gramajı nasıl hesaplanıyor peki ya ayarı?? O halde sahte altın verir bizim millet birbirinin eline tak diye..
Canım ,boşanma halinde söz konusu kim evlenirken boşanacağını düşünüp böyle şeylerin hesabını yaparki.i.Nasıl yani gramajı nasıl hesaplanıyor peki ya ayarı?? O halde sahte altın verir bizim millet birbirinin eline tak diye..
Kötü arabayıda kullanmak zor iyiye göre kaldırması zor kalkış desteği yok vitesi geçmesi zor debriyaj gaza zor basılıyor çünkü kalitesi düşük masrafı çok yok eşim istiyor kullanmamı ya bana öyle diyor en azından beni oraya buraya bırakmaktan kurtulmak içinAraba kullanmakta tecrübesizliğinizi düşünürsek ilk başta çok uygun fiyata öğrenme amaclı bir taşıt almalısınız ki buda çok uygun fiyata olur. Eşinize direk altınları ver araba alalım derseniz tabiki ters teper. Acaba o araba kullanmanızı istemiyor olabilir mi?
Işte öyle Şeyler okuyorum ki beni şaşkınlıklara gark eden heralde diyorum bunlar bile yapılır.Canım ,boşanma halinde söz konusu kim evlenirken boşanacağını düşünüp böyle şeylerin hesabını yaparki.i.
Evlendikten üç gün sonra altınım da altınım diye tutturan bu kadar düzenbaZlığı da akıl edebilir bence ...Adet olarak hesaplandığını, aşağı-yukarı bir karara varıldığını düşünüyorum. Yani o kadar gram ayarına girilemez ki? Bu kadar sıkıntılıysa mesela evlilik sözleşmesi yapılmalı o zaman.
Nasıl yani,
Boşanırlarsa daha çok altını olsun diye mi? Anlayamadım o sahte altın meselesini.
Işte öyle Şeyler okuyorum ki beni şaşkınlıklara gark eden heralde diyorum bunlar bile yapılır.
Evliliği ticaret anlaşması gibi algılayanlara sözüm..
Kadının Hakkı ise bu bi netliği vardır hukukta.. Hukuk afaki iş yapmaz.
Ilgili yasayı çok merak ettim. Böyle bir durumla işim olduğundan değil tabi bizim Altınlar Çoktan ev peşinatı oldu gitti zaten. Ev eşimle benimdir kanunen de benim nazarımda da..
ucuz olanlar hasarlı çizik demişsin, ama acemiysen önce ucuz bişey al. o sıradada eşini ikna edersin bi şekildeBen o kadar iyi kullanamıyorum ki onun arabasını alıp gideyip kendi arabamı alıp ufaktan öğrenmek istiyorum süre süre .kendi arabasını iki kere istop ettirdim bi ton laf söyledi zaten akşam 6 buçukda işten çıkıyor o saatte ben çoktan eve gelmiş oluyorum kışın o saatte hava kararıyor hiç araba öğretmeye sürmeye zaman kalmıyor bi yere gitmeye zaman kalmıyor
Nasıl yani gramajı nasıl hesaplanıyor peki ya ayarı?? O halde sahte altın verir bizim millet birbirinin eline tak diye..
Ben de bunun için istiyorum altınları yoksa altın derdinde değilim bunca zaman geçti altınım diyede tutturmadım ihtiyacım oldu istedim ben altın içinde kavga eden bir insan değilimEşiniz altınları harcamış olmasın sakin. Çünkü faiz odemektense hazır parayı kullanmak daha mantıklı sonra paranızı yine biriktirirsiniz.
Evlendikten üç gün sonra altınım da altınım diye tutturan bu kadar düzenbaZlığı da akıl edebilir bence ...
Boşanma esnasında olmuyor ki altın meselesi sadece bak evlilik içinde de pluyor
Hukuktaki yerini sordum. Bundan bu manayı çıkarmanız enterasan olmuş.Hayır erkeğin mi olsun ziynet eşyası onu mu duymak istiyorsunuz anlayamadım?
Anlamaya çalışıyorum seni yanlış anlama ama kullanmayı bile bilmiyorken ve zaten 1 arabanız varken 2. arabayı almak ihtiyaç değildir ki.Ben de bunun için istiyorum altınları yoksa altın derdinde değilim bunca zaman geçti altınım diyede tutturmadım ihtiyacım oldu istedim ben altın içinde kavga eden bir insan değilim
Hukuktaki yerini sordum. Bundan bu manayı çıkarmanız enterasan olmuş.
Başarılar size hayatta ..
Teşekkürler gerek kalmadı. Hukukçu arkadaşıma sorup merakımı giderdim. En net cevabı elde ettim.teşekkür ederim.. Arkadaşlar söylemişti zaten. Bende yazdım.. Daha detaylı isterseniz cvp veririm.
Kötü değil canım uygun fiyatlı dedim:) neyseki manuel vites istemişsin. 20bine çok güzel araba bulabilirsin. yokuş kalkış desteği dediğin kendi arabamda var sadece çok dik yokuşlarda devreye giriyor. ki düz viteste bikaç püf noktasıyla buna ihtiyacın olmaz.Kötü arabayıda kullanmak zor iyiye göre kaldırması zor kalkış desteği yok vitesi geçmesi zor debriyaj gaza zor basılıyor çünkü kalitesi düşük masrafı çok yok eşim istiyor kullanmamı ya bana öyle diyor en azından beni oraya buraya bırakmaktan kurtulmak için
Tamamda onun arabası kendisine bana bir faydası yok ki kendi binip gidiyor benim ihtiyacım olduğunda kullanamıyorum ki benim olsun ya lüks gibi geliyor olabilir ama bende çalışıyorum ve benimde ihtiyacım oluyor onun kadarAnlamaya çalışıyorum seni yanlış anlama ama kullanmayı bile bilmiyorken ve zaten 1 arabanız varken 2. arabayı almak ihtiyaç değildir ki.
Sen neden kullanmıyorsun ihtiyacın oldugunda onun arabasını? Ikinizin oTamamda onun arabası kendisine bana bir faydası yok ki kendi binip gidiyor benim ihtiyacım olduğunda kullanamıyorum ki benim olsun ya lüks gibi geliyor olabilir ama bende çalışıyorum ve benimde ihtiyacım oluyor onun kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?