Doğuma Hazırlık Kızlar bebegim kiz olacakmis duyulmayan kız isimleri yazar mısınız lutfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
erva ismini burdan begendim ve arastirdim kislar biraz. anlamini zaten bikac arkadas yazmisti. peygamber efendimizin halasinin ismiymis ayni zamanda. seref ve faziletiyle taninan, kavminin ileri gelenlerinden bir hanimmis erva hatun..

bende 27. haftamdayim. kizim olucak ins. bakalim ne isim koyucaz??

MANOLYA: Beyaz, güzel kokulu ağaç ve çiçekleri [COLOR="RedMERYEM: Dinine bağlı kadın COLOR][/B] [B][COLOR="DarkOrchid"]MUKADDES: Kutsal olan , mübarek olan Mukaddes Kutsal olan , mübarek olan [/COLOR] MELEK: Allah ile insanlar arasında aracılık yapan manevi yaratı

kızlar merhaba benimde kızım olacak ve hala ismine tam karar veremedik.bana yardım edermisiniz.ZEYNEP DEREN-ZEYNEP DERıN-ZEYNEP EFLıN.BUNLARDAN BıRıSı OLACAK AMA HANGıSı SEÇEMEDıM

benım aklımda olan isimler SELENNUR MUNıSE BERRA AHSEN..canım ben bu isimleri yazdım ama sen yinede isim koyarken anlamınada dıkkat et oldumu canım

Beyda:mekke ile medine arasında düz bir yer.

Leylifer:Gecenin Aydınlığı arapça,farsça karışımı bir kız ismi

Hüma:Cennet Kuşu,Fatih Sultan Mehmet Han'ın annesinin adı.

Katre:Osmanlıca'da damla demek.

Lalin:Yakut Kırmızısı

Ebrar- cennette yüksek mertebedeki kişi anlamına gelir, kur-an'da geçer.

Serva:Masal

Bende en sevdiğim kız isimlerini yazayım dedim.
Hem pek duyulmamış hemde anlamları güzel isimler.:)

Son düzenleme:
Selam kızlar ben de 12 haftalık hamileyim. Yazdığınız isimleri inceliyorum bir süredir.
Açıkçası hayal kırıklığı yaşıyorum. Arapça isim furyası almış yürümüş. Hemen hemen hepsi cennette birşeyin adı. Ve çoğu bence hiç estetik değil. Bizim zamanımızda annelerimiz daha modernmiş demek ki. Ben çocuğuma inşallah öz Türkçe bir isim vereceğim.

benimde beş ay sonra kısmetse kızım olacak. ben isim olarak ekin, gülce isimlerini çok beğeniyorum sanırım kuranda geçmiyor ama bence kurandan isim koymak zorunda değilsin sonuçta biz arap değiliz. bence kuranda geçmeyen çok daha güzel anlamlı modern isimler var.

züleyha koy züleyhanın anlamı çok güzel

güzelliğini kaybetmeyen kadın

su perisi

hz yusufun eşi güzeller güzeli züleyha sultan

söylerken bile diksiyonda süper oluyo nağmeli gibi kurandada geçiyor

selay nasıl ? yağmurun çok olduğu ilkbahar ayları demek..bence orjinal we kulağa hoş gelen bi isim ama yinede sen bilirsin tabiki gamyoncuiremsu

benimde kzım olacagını dün ögrendm ben mina koyucam tabii yanına bir ikinci isim bulucam ilk kızım azra buket buna mina ...... bulamadım henüz fikri olan varsa paylaşalım

benimde kzım olacagını dün ögrendm ben mina koyucam tabii yanına bir ikinci isim bulucam ilk kızım azra buket buna mina ...... bulamadım henüz fikri olan varsa paylaşalım

Elif Mina
Mina Duru
Mina Alya
Mina Defne
Mina Eflin
Mina Yade

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…