Doğuma Hazırlık Kızlar bebegim kiz olacakmis duyulmayan kız isimleri yazar mısınız lutfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selam kızlar...benim bebişimin ismi kesinleşti.REYYAN ismini koyacağız inşaallah.anlamı da suya kanmış suya doymuş demek.ama ben dün bir isim daha duydum ve çok hoşuma gitti.
LEYAL: geceler demekmiş anlamı.umarım hoşunuza gider.

reyyanın anlamını ben sadece oruçluların gireceği cennet kapısı olarak biliyorum çok güzel bi isim

evet doğru.cennetin sekiz kapısından birinin ismi.sadece oruç tutan müslümanların girebileceği reyyan kapısı olacakmış.aslında ben gülru isminide çok beğenmiştim ama çevremdekiler söylenmesi çok zor diye istemediler.gülrunun anlamı da gül yüzlü demekmiş..

gülru da güzelmiş secem var birde cennete düşen yağmur tanesi didehan en güzel göz demek gerçektende var bir tanıdığım gözleri inanılmaz güzel didenur göznuru demek

canım benimde hoşuma giden bir isim bu ve kız olursa bırakmak istedim
sanada söylüyorum hira yada hiranur
duymuşundur belki bilmiyorum hira peygamber efendimize peygamberlik indi dağın ismi
eğer haoşuna giderse düşün öptüm inşallah hayırlısıyla doğrursun

canım ben kızım olursa hira bırakmak isterdim
hira yada hiranur peygamberimize peygaberliğin indiği dağ ismi eğer bırakmak istersen
inşallah hayırlısıyla kucana alırsın

arkadaşlar farkettiyseniz nedense bazı isimlerin anlamı doğru veya yanlış cennetle bağlantılı oluyor.cennet çiçeği,cennete düşen damla cennette esen rüzgar vs. vs....ben isim araştırırken şuan hatırlayamadığım bir sitede ceylin elvin gibi bazı isimlerin aslında hiçte bildiğimiz anlamları taşımadığını okumuştum.ne derece doğru bilemiyorum tabii.ama isim konusu gerçekten önemli olduğu için farklı ve değişik isimler koyalım diye yavrularımızın günahına girmemeliyiz diye düşünüyorum.

benımde kızım olcakkkhihoyyytbenım adım yeliz esımde ahmet ...ayliz kocazzz .başharflerımız..cennete bır bahcenın adıymış aynı zmanda..ay pırıltısıda demeksırnaşık şey

çok beğendim isimler nasya,mina,zülal,dırahşan,elfinaz,belis, bebek bekleyenlere biraz olsun yardımcı olursam sevinirim hayırlı olsun herkeze

miya ,gülçin, ecrin,su, DERMAN buda benim adım ya da defne en beyendiklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…