Doğuma Hazırlık Kızlar bebegim kiz olacakmis duyulmayan kız isimleri yazar mısınız lutfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
1. secem cennete düşen yağmur tanesi 2.eslem nida islama çağrı 3.mislina alaını bimiyorum araştırmak lazım . naz ismi konusunda katılıyorum ağır oluyorlar edalarda öyle kızım eda resmen ağlayan bir bebekti ve edalı nazlı

canım ben asel ismini koyucam diyordum ama oğlum olucakmış anlamıda kulağada çok hoş geliyor cenneti4 sudan biriymiş anlamı yani.ecrin, bengisu,eslem,yüsra isimleride çok güzel değişk ve anlaölarıda güzel. yardımcı olmuşumdur inşallah.

Bende 6 aylık ahmıleyım dün sonunda aradıgım ismi buldum:) ayliz hem esimin hem benım bas harflerımız,anlamıda cennet bahcesının bir adı,ay pırıltısı.site ismi vermıyoz sanırım ama çokkkkkk gzel ve anlamlı isimler var buldugum yerde

bade:aşk ,kutsal sevgi
beyza :çok beyaz lekesiz,
doğa:
mercan:
deniz:
defne:
başak benim sevdiğim isimler

merhabalar acaba bana ozelden yazarmisiniz o isim sitesinin adresini. bende esimin istedigi isme uygun kisabisey ariyorum ama daha netlestiremedim.
tesekur ederim a.s.

benim hosuma giden bi kac degisik isim var
balin=anlami benim balim tatlim demek
balca=bal damlasi
elanaz yada sadece naz yada sadece ela?

Allah kucağında görmeyi nasip etsin canım benim en beğendiğim isimlerde şunlar YAREN- arkadaş dost

ADAL- ün kazan AHSEN-çok güzel olağanüstü güzel ARMıNE-emine korkusuz yürekli ASLIM-özü geçmişe ait BENAY-ben aygibiyim ben ayım CEYDA-ince uzun boylu güzel DAMLA- yağmur yada bir sıvının çok küçük yuvarlak biçimli parçası YUDUM bir yudum su gibi SUMRU-bir yüksey yeri tepesi SERPıN- yağmur birde SUDENAZ- cennete düşen ilk yağmur damlası , bu isimler çok duyulmuş değiller sanırım hem değişik hemde anlamları güzel kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…