Doğuma Hazırlık Kızlar bebegim kiz olacakmis duyulmayan kız isimleri yazar mısınız lutfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benimde ikizlerim olacak inş. biri kızı biri erkek gibi değişmezse oğlumun ismini kaan koymayı düşünüyorum ama kıza bulamadım uyumlu olsun istemiyorum irem kerem melis melih gibi mesela seren kayınvalidenin ismi bunu koyacaktık ki gemi direği demekmiş :)
bende çok süslü isimleri sevmiyorum tuana melisa dilara hiç hoşuma gitmiyor yeni çıkan ecrin ceylin gibi isimlerde hoş gelmiyor kulağıma zaten yakında modası geçer kübra büşra tuba gibi :) anlıyacağınız arkadaşlar bi isim bulamadım ben beğensem eşim beğenmiyor eşim beğense ben beğenmiyorum,

Bende Kizim olursa iki isim dusunuyorum

şimal ( Kuzey ve kuzey Ruzgari \ yildizi)
Katre (inci tanesi, su damlasi)
Ahmet Hasim'in bir siirinden alinti ' Yarin dudagindan getirilmis bir katre alevdir bu karanfil'
Allah saglikla sihhatle kucagina almani nasip etsin insAllah amin...

merhaba Asli,
Kiz olarak Kayra
Erkek Olarak Karan koyabilirsin ama bana soracaksan

Kiz olarak Dila
Erkek olarak Arca (Arli namuslu adam) koyabilirsin..
Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insAllah amin...

Son düzenleme:
slm arkadsalar bende 7 aylık hamıleyım ve bır kızım olacak bende ısım konusunda cok kararsız olanlardanım degişik olarak netten NİLDA ismini buldum anlamı cennet kapısındakı meleklerden bırıymıs sizce bu isim guzelmı bana yardımcı olun lutfen ısımlerle yatıp ısımlerle kalkıyorum

aa bı arkadasımız daa vardı okudunuz mu bılmıorum ama adasu suada derınnaz nazsu adaderın derınada gıbı bıcok alternatıfı vardı ayy cok komık kaydirigubbakcemile3

Kendime sakladığım bi isim var ama nası olsa tanışmıyoz koyabilirsin yakın cevremede söz alarak söylüyom BERRU Allahın isimlerinden esmaül hüsnada geçiyo anlamı çok güzel muamele yapan Allah tamamına erdirsin şekerim.Kız olsun çamurdan olsun 40 ımda bende bi tane yapıcam inşallah kız olur

merhaba arkadaşlar Allahım bana bir kız evlat nasip ederse adını TUTKU koyacağım. ben çok beğeniyorum bu ismi, anlamıda çok güzel.

isimlerin anlamı ve gücü kişinin karakterine direk etkili olmasa da biraz etkilediğini düşünüyorum. ve güçlü bi isim olsun istiyorum.

Oğlum olursa da ATA koyacağım, Atatürkümüz gibi kimse olamaz tabiki ama onun gibi güçlü, insanları seven, dürüst, çalışkan ve sayamadığım bir sürü mükemmel karakterde olmasını diliyorum.. :))

ben kızıma iki isim koyucam Allah nasip ederse.
babası ile anlaşamadık çünkü

Asel Dila

Asel : cennetteki 4 ırmaktan biri olan bal ırmağının adı arapçada bal olarak kullanılıyomuş.
Dila : en içten seven

beğenen kullanabilir yani nasılsa tanışmıyoruz

evet Asel ismini bende çok beğeniyorum özelliklede manasını.bnde kuzenim kızına önermiştim o ismi ve ikinci isim olarak onu verdiler.cennette akan baldan ırmak*

benim göbek adımda farklı biraz.ve kimsede duymadım henüz. "şiba" .arapça kökenli. anlamı hakkında çeşitli rivayetler var ne kadar doğru bilemicem :)mekkede zemzem kuyusunun ısmı mısırda bı kralıcenın adı bıde cnnete bı agac turuymus

benim kızım oluncada adı belli okyanus olacakk inş.çok sevdiğim kız isimleri var aslında ama henüz bebek için önümde çook seneler olduğundan paylaşımcı olamıcam

ayrıca nisa isminden vazgeçin artık şu sıralar kimin kızı olduysa adı nisa.gelecekte ayşe fatma gibi bi isim olcak bu gidişle,farklı isim arayan bunu vermesin bnce :)

Son düzenleme:
canım bebısın hayırlı olsun öncelıkle.benımde bır kızım olacak nasıp olursa bizde elif simay düşündük .elıfın anlamını bılırsın.simay da yüzü aydın,aydınlık yüz demek.bırde bebegın genclıgı kadar yaslılığındada o ismın yakısması çok önemlı bence bunuda gözardı etmeyelım kızlar....

canım berru ismı cok güzel ama sunu duymştum mustafa karatas hocadan.bırısı samet adını ogluna vermek ıstemıs hocaya sormuslardı o da dedıkı ALLAH IN isimlerının konması ıyı kabul edılmez cocuk o ismi kaldıramaz ama samedül ........ koyabılırsınız ancak dedı.yanı dırek o isimler agır gelırmıs.sadece paylasmak ıstedım tabıkı karar sıze ait.umarım yanlıs anlamazsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…