Doğuma Hazırlık Kızlar bebegim kiz olacakmis duyulmayan kız isimleri yazar mısınız lutfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende Allah izin verirse kızıma Derin ismini koymak istiyoruz. Bundan önce Nazlı, Serra, Ada su' yu düşünmüştük ama Derin de karar kıldık.

bende Allah izin verirse kızıma Derin ismini koymak istiyoruz. Bundan önce Nazlı, Serra, Ada su' yu düşünmüştük ama Derin de karar kıldık.

canım slm..dikkatimi çekti.ikimizde aynı ismi düşünmüşük kaydirigubbakcemile3olur da bir kızım olursa adı kısmetse DERİN SU olcaka...hayırlısı inş.

canım hayırlı evlat olsun sağsalim doğsun dilerim benimde 3 aylık kızım var ALLAH nazardan korusun bende 9 ay boyunca deli oldun isim konusunda en sonunda kızıma SERRA adını koydum yeni bir isim değil aslında ama pek duyulmamış anlamıda rahatlık veren mitolojide ise cennette bebekleri koruyan meleğe verilen admış

bence zümra revan ravza irem beril begüm almila bilge gökçe olabilir.ada derin su duru bunlardan gına geldi mode isimler çocuk okula başlıcak sınıfta belki 10 tane aynı iismden olcak.birde büyüdügünde genç kızken düşünsenize derin su anlamlarıyla çok dalga geçerler.derin hanımm su hanımm bilmem bana soguk geliyor...

canım slm..dikkatimi çekti.ikimizde aynı ismi düşünmüşük kaydirigubbakcemile3olur da bir kızım olursa adı kısmetse DERİN SU olcaka...hayırlısı inş.

ya derınsu ne allah askınadelikafadulden ya olcem gulmekten...yalnız ıkınız degılsınız canım en az 20 kadın var kızının adını derın koycak benım adım da ıyıce ortalıga dusmus hıc hos dııl ya bu duygu kaydirigubbakcemile3

benim en cok hosuma giden isim ilayda aleyna ve almira
aleyna: ismi kuranda gecio ama bi anlami yokmus arapca kökeni "bize" demektir
ilayda:cenette ilk kar tanesi
almira:ay tutulması sırasında ayın çevresinde görünen kız
ama ada ismide hosuma gidio :ecrin_bebek:

:içelim:
bence özüm olsun anlamıda çok güzel aslında birde benim adım var ama bir bende olsun diye söylemiyorum :))

aa vallahı senı tebrık edıorum.cok guzel ısım.bu derınsu adasu tatlısu ılıksu ısımlerıne gore supermıs..benım adım derın kardesımınkı ekın ama ben 26 kardesm 24 yasında....ama bu hatunlara yenı gelmıs bu ısım..bende not edıım ozum cok guzel.hem bı anne babanın cocuguna soyleyebılecegı en guzel sey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…