Kizlar ben mi abartıyorum acaba?

yurt dışında olanlar bazen böyle imalı ama uykum var vs'yi ciddiye alıp o şekilde düşünebiliyorlar, imalı işe gitmeseminizi anlamaması garip gelmedi bana.

eğer doğum gününüzde çiçek istiyorsanız söyleseydiniz sizde, adam sormuş, hediyeye falan gerek yok bi çiçek yeterli deseymişsiniz.

bence adam kartları açık oynuyor, yaşının verdiği olgunlukta. siz biraz daha farklı beklenti içindesiniz, orta yol bulunmayacak gibi değil aslında, sadece biraz daha birbirinizi tanımanız lazım.

Birbirinizi tanımaya çalışırken, her yönden detaylıca bakın. Yaşlar itibariyle toy da değilsiniz. Cimri mi, stres anında nasıl davranır, bir yere gittiğinizde çalışanlara nasıl davranır, yanınızdayken nasıl, sosyal medya kullanımı, kök aile diyaloğu vs vs herşeye bakmak lazım.
Doğum günü için sorması normal, henüz neyi sevip sevmediğinizi bilememiştir.

Teşekkür ederim benim de hediye beklentim yok aslında o kadar önemsemem dogumgunu zaten çok kutladım bu yasa kadar. Ama uygulamalar var cicek gönderme uygulamaları yani 100 liraya da çiçek var. Bari bir çiçek gönderseydim ama gelince veririm demesi garip geldi. Bu arada benden dogumgunu beklentisi var sanirim kendisinin de bir ay sonra tarihi söyledi benim dogumgunum şu gün diye merak ediyorum ne alacaksın dedi

Ben de çok irdeliyorum sanirim . Bonkör olmasın zaten gerek yok ama cimri mi değil mi çözemedim. Hani çok hevesli istekli görünüyor diğer dediklerinizde sorun göremedim.

Sizin cocugunuz vardi sanirim baska bir ulkeye mi tasinacaksiniz evlenince? Cocugunuz ve babasi ne diyor buna? Bence yazdiklarinizda bir sorun yok da bu kisim dusundurucu.
Tr için olumlu bakıyorum dedim aslinda. O da duruma göre dönüş yapabilirim dedi. Kendi evim var zaten. Seneye yaza kızım da İngilterede okumaya başlayacak yaşı küçük değil çok erken çocuk sahibi oldum.

Peki nicin bu zamana kadar evlenmemis. Hic nisanlanmis mi?

As
Aslında ima edecektim tam o sırada bari bi cicek yollasam ama neyse gelince hediyeni veririm çiçeğe gerek yok tarzı konuşunca onemsemedim kapandı konu. Hediye alsa ne olur olmasa ne olur dedim içimden. Bu sabah da senin için yapamayacağım şey yok simeyra vs vs deyince dedim insan bi cicek alır bari odun herif. Tabi içimden dedim.

Peki nicin bu zamana kadar evlenmemis. Hic nisanlanmis mi?
Hiç evlenmemiş dediğine göre okul hayatı iş hayatı yoğun geçmiş tarzı falan sıkıntılı gelmedi zaten tanıma sürecinde olduğum için de irdeliyorum ama aileler arada olduğu için biraz daha ciddiye alıyorum tabi

Ben olsam da hoşuma gitmezdi ya. Nişanlı değilsiniz bir şey değilsiniz evlilik için para lazım birikim yap falan. Sanki siz bilmiyorsunuz. Hani tatlılıkla söylese sizi işe motive etmek için yine neyse ama bu şekilde ı ıh hemen hesap kitap derdine düşmüş gibi bi imaj oluşturuyor. Kötü niyetli dememiş bile olsa öylesine söylediğim her şeyi ciddiye alıp mantıklı mantıklı cevap vermesi de hoşuma gitmezdi benim
Doğum günü konusu ilk başta normal geldi ama sonraki yazdiginiza göre en azından çiçek yollansa iyi olurdu boş geçmek olmaz falan demiş en son da neyse gelince veririm demiş. Bu kadar sesli düşünmesine ne gerek var çiçek iyi olursa gönder o zaman tutan mı var. Orda da siz düşünmen yeter dediğiniz için he tamam o zaman moduna girmiş galiba. Aslinda adam dümdüz bence. Siz ne söylerseniz onu olduğu gibi alıyor. Bu adamla anlaşmanız için istediğiniz şeyi direkt söylemeniz lazim bence.
Yine de silip atılacak mevzular değil tanımaya çalışın bakalım belki seversiniz.

bence hislerinizi açık söyleyin, doğum günümde bi çiçek beni özel hissettirir vs gibi. yani bu tanıma aşamanızı da hızlandırır, ilişkiye de iyi gelir, siz hislerinizi açık söylerseniz o da söyleyecektir.

bence uyumlu gibi görünüyorsunuz, biraz sizin elinizde ilişkiyi yönlendirmek, tamamen erkeğe bırakmayın bence.

Universite mi? Bu kurla Ingiltere'de okutabileceginiz icin tebrik ederim. Ben liseden mezun oldugumda (2010) populerdi Ingiltere'de okumak ama kur boyle degildi. Su an cok daha zor olmali.

Sevgiliside mi olmamis? Belki boyle flort sevgililik konusmalarini bilmedigi icin boyle konusmustur. Ama sevgiliside olmadiysa bir problemi olabilir.

Adamın yaşı 40, evlenmemiş ve annesi Türkiyeden kız bakıyor. 4bin euro orası için çok az bir maaş. Siz gider gitmez çalışabilecek misiniz? Resmen eve kapatmaya, ev işi görsün yaşı da iyice geçmeden oğlum evlensin diye gelin bakıyor kadın. O kadar çok var ki böyle profil istisna olduğunuzu düşünmüyorum. 1 ay içerisinde doğru düzgün tanımadığınız biri için de fazla beklentiye giriyorsunuz. En nihayetinde görücü usulü bir görüşme, aşk dolu değil.

Hah işte iç sesim oldunuz. Yani ne gerek var evlenmek için birikim yapman lazım işten ayrılamazsin falan. Ben zaten düğün taki istemiyorum Yaşım küçük değil demisim. Eşyalarımı yeni aldım evim var demisim. Hani desem şunu şunu isterim haklı adam. Üstelik trde yaşamak daha hoşuma gider demisim. Nasil geçineceksin dese anlarım da evlilik için çalışmak zorundasın nedir daha ortada nisan yok söz yok. Çiçek mevzusu da küçük ama bunla birleşince battı bana. Ay belki de çok takiyorum bu sabah bilemedim pms yuzunden

Sevgiliside mi olmamis? Belki boyle flort sevgililik konusmalarini bilmedigi icin boyle konusmustur. Ama sevgiliside olmadiysa bir problemi olabilir.
Baya baya olmuş ben komsuyken biliyordum ohoooo bacım kız kalmamış resmen yaklaşık yedi sekiz sene komşuluk yaptık haberi hep gelirdi.

Baya baya olmuş ben komsuyken biliyordum ohoooo bacım kız kalmamış resmen yaklaşık yedi sekiz sene komşuluk yaptık haberi hep gelirdi.
Teşekkür ederimm buna dikkat edeceğim

anladım. cimri olmasından korkuyorsunuz. zaten ev eşya araba herşeyiniz varmış. maddiyata da ihtiyacınız yok... tanımaya devam edin. bende hoşlanmazdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…