kesinlikle evet!Elim felan titriyor sinirden o uyumadığı için acaba bu bir psikolojik soru n mu
yoo gayet de yasiyorum. ben hep esimden erken yatarim. o biraz oyun oynar, isine bakar, kafasini dinler. adamin da hakki var rahatlamaya. herşeye de karisilmaz. kisilerin boyle basit ozgurlukleri dahi olmazsa bu evlilik degil iskence olur.Ya arkadaşlar siz böyle biriyle yaşamadığınız için bilemiyorsunuz insan dayanamıyor
Evlenince herşeyi yönetmek isteyen Türk kızı tribi gibi geliyor bana nedense. Herkes kendi başına bir birey artık kabullenelim bunuKatılıyorım size şuan eşim uyuyor ben salonda dizi izliyorum o bana kalk yat uyu neden uyumuyorsun diye trip atmadı öptü yatıyorum ben dedi gitti. Dünde ben erken uyumuştum oda oyun oynamıştı. Evlendik diye illaki aynı saatte uykumuz gelicek yatıcaz diye bir kural varda benmi bilmiyorum acaba ?
Erkeklere baskıcı diyoruz hep ama kadınlar daha çok baskı yapıyor onu yapma şunu yap diye isteyen istediğini yapar. Eminim konu sahibi kocssının yerinde olsaydı kocam onun istediği saatte uyumamı istiyor diye yazardı buraya. Biraz empati yapmak lazım.Evlenince herşeyi yönetmek isteyen Türk kızı tribi gibi geliyor bana nedense. Herkes kendi başına bir birey artık kabullenelim bunu
Benim de kocamın uyuması asabımı bozuyor. Napayım, gideyim "Uyan" diye tekme mi basayım? Ki daha önce birkaç kez yaptım, uyanmadı. Öylesine derin ve öylesine huzurlu uyuyor ki inanılmaz, gece uykusunda ona her istediğimi yapabilirim, neyse ki iyi bi insanım.
5 dk demez yastığa kafasını koyar koymaz uyur. Ben ise gördüğün gibi, saat 4 buçuk ve uyku yok. :)
En azından kocanız, kendisiyle birlikte uyanık kalmanızı isteyip, buna bozulup sizi uyanık tutmaya çalışmıyor. Öylesi daha zor olurdu. :)))
Eki Görüntüle 2697932
Aşırı dediğim dediksiniz. Eşiniz bebek istemediği halde zorla tüp bebek yapmaya çalışıyordunuz. Şimdi de uyumak istemediği için zorluyorsunuz. Hep sizin dediğiniz gibi olsun istiyorsunuz
Bence normal değilsiniz bir doktora görünün. İnsanlara evinde bari huzur verin. Kocaman adam istediği saatte uyur sizi rahatsız etmiyorsa kendi probleminiz.O da uyusun benim gibi erkenden istiyorum
Sanırım aynen öyle malesefHani mesleğinde çok aşırı özenli , duygusal hayatında böyle saçmalayan tipler vardır ya . Umarım onlardan birisinizdir .
Ne darlamışsın adamı yahu.Elim felan titriyor sinirden o uyumadığı için acaba bu bir psikolojik soru n mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?