Kızlar bende mi sorun lütfen yA bakın

Ya arkadaşlar siz böyle biriyle yaşamadığınız için bilemiyorsunuz insan dayanamıyor
yoo gayet de yasiyorum. ben hep esimden erken yatarim. o biraz oyun oynar, isine bakar, kafasini dinler. adamin da hakki var rahatlamaya. herşeye de karisilmaz. kisilerin boyle basit ozgurlukleri dahi olmazsa bu evlilik degil iskence olur.

Evlenince herşeyi yönetmek isteyen Türk kızı tribi gibi geliyor bana nedense. Herkes kendi başına bir birey artık kabullenelim bunu

Evlenince herşeyi yönetmek isteyen Türk kızı tribi gibi geliyor bana nedense. Herkes kendi başına bir birey artık kabullenelim bunu
Erkeklere baskıcı diyoruz hep ama kadınlar daha çok baskı yapıyor onu yapma şunu yap diye isteyen istediğini yapar. Eminim konu sahibi kocssının yerinde olsaydı kocam onun istediği saatte uyumamı istiyor diye yazardı buraya. Biraz empati yapmak lazım.

Hastayım sana

Aşırı dediğim dediksiniz. Eşiniz bebek istemediği halde zorla tüp bebek yapmaya çalışıyordunuz. Şimdi de uyumak istemediği için zorluyorsunuz. Hep sizin dediğiniz gibi olsun istiyorsunuz

Yerçekimsiz ortamda çilek de yemek istiyorum , ama muz tadı da almak istiyorum , yerçekimini de kontrol etmek istiyorum

Bence bu da bir takıntı. Kim kontrol altında
tutulmayi ister ki? Çocuğa bile bir şey yaptırmak zor, yetişkin insana böyle yapilmaz. Psikolojik şiddet

Çok acayip birisiniz adam neden yatsın sizin kadar uykuya düşkün değil demek ki gelip yatağa sala sola dönse sürekli uyuyamadığı için yine uyuyamıcaksınız bencillik etmeyin bence

Ne dertler var ya..
Biz burada yaşamaktan soğuduk öldük bittik diyelim
Kadın uykuyu problem haline getirsin.
Hayat işte herkese eşit davranmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…