Kızlar bende mi sorun lütfen yA bakın

Bebek süreciniz sonuçlandi mı? Sorunları çözebildiniz mi?

Bırakın bu adam sizden ayrı uyusun. Dişini bile fırçalamayan, size vuran bir adamla mı uyumak istiyorsunuz? Tek derdinizin bu olması da çok ilginç, sizin yaşadıklarınızı başkası yaşasa bu adamı çoktan s... ederdi. Bir de çocuk istiyorsunuz bu heriften. Pes! Öğretmen olmanız da ayrı bir ironi zaten. Hayatınız bu kadar değersiz olamaz.

Kızlar yarın çalışıyorum eşim ise geç yatıyor saat üç dört gibi ses yapmıyor ama ben o uyumayınca uyuyamıyorum psikolojim bozuluyor
göbeğiniz bir mi kesildi o uyumadan uyuyamıyorsunuz
yatın uyuyun işte

Allah eşinize sabır versin. Ben okurken sinir oldum. O bi de yaşıyor. Çok zor valla.
Küçük çocuk gibi sizin istediğiniz saatte yatmasını beklemek çok saçma. Üstelik aşırı bencilce bu isteğiniz. Adamın uykusu gelince uyur yani. Diretmenin manası yok. Ben de erken yatarım 12-1 gibi. Eşim 3ten aşağı yatmıyor. Üstelik o çalışıyor, ben çalışmıyorum.
Hani gürültü falan yapsa yine bi nebzede anlarım sizi ama bu kadarı çok fazla.

Evlisiniz diye sizin istediğiniz saatlerde uyuyacak diye bir şey yok. Sizin o uyanıkken uyuyamamanız bağlılık değil bağımlılık ve normal bir durum değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…