Kızlar bende mi sorun lütfen yA bakın

Benim de bir erkek arkadasim vardi, uzak mesafe iliskisiydi. Beni ziyarete Ankara'ya evime kalmaya gelmisti, o zaman calisiyordum, o ise evden calisiyordu freelance ve gun boyu uyuyordu. Isten eve geliyordum kanepede uyuyor buluyordum. Gece ise sabahlara kadar internette siyasi muhabbetler okuyordu bir seyler okuyup izliyordu, salonda kanepede uyuyordu.

Ben de o ara benimle yatmiyor diye sinir oluyordum. Ben istiyordum ki kirk yilin basinda gelmis sarilarak uyuyalim edelim zaten kisitli kaliyor ama neden gidip kanepede uyuyor filan diye biraz ayar olmustum. Ama sonra bunun genel ilgisizliginden kaynaklandigini anladim. Yani adam bana ilgili olsaymis ben de ille yanimda yatsin diye tutturmazmisim. Sonra ayrildik zaten.

Ama sizin esiniz ve zaten ayni evdesiniz. Adamin duzeni o demek ki, ben de severim calismadigim zaman sabahlara kadar yalniz oturmayi. Eger sarilarak uyumak istiyorsaniz guzellikle, arada bir bari ben uyuyana kadar yanimda durup sarilir misin filan diyin. Onun disinda cok karismayin, ciftlerin ozel alani, yalniz gecirdikleri zamanlar da olmali mutlaka.

O da uyusun benim gibi erkenden istiyorum
Canım sen direttikce eşin zitlasir senlen o yüzden hiç kasma.yataga gitmeden 45 dk önce papatya cayini iç oh mis sonra dusunu al mis gibi git yatağına oh yayil şöyle keyfini ckar.hayati kendinde esinede zehir etme.

Canım sen direttikce eşin zitlasir senlen o yüzden hiç kasma.yataga gitmeden 45 dk önce papatya cayini iç oh mis sonra dusunu al mis gibi git yatağına oh yayil şöyle keyfini ckar.hayati kendinde esinede zehir etme.
Papatya çayı iyi olur mu acaba sakinleştirici özelliği mi var

Ay saçmalamayın hanfendi çocuk mu var karşınızda koca adama size zararı yokken uyu artık falan diyosunuz? Bana yapılsa inanılmaz sinir olurum uyuyamiyosaniz süt, Melisa çayı falan için. Yaptığınız saygısızlık, bı de adam çalışırken inadına ses yapiyomussunuz. İnanilmazsiniz yani adam size iyi dayaniyo

Açıkcası bende,
ben yatınca eşimde yatsın, beraber uyuyalım istiyorum. Çünkü sabah ikimizde işe gitcez uykusuz kalmayalım dinç olalım istiyorum. Ve daha huzurlu oluyorum. Eşim benden sonra yatınca kafamda 'uyumuyor yarın uykusuz halde iş yerinde makiya kaptırcak bir yerini) korkusu kafamda dolanıyor. Ama hafta sonu isterse sabaha kadar takılsın evde.

Ayrıca her akşam geç yatmak nedir. Beraber uyumak ilişkiyi bence dinç tutuyor

Çalışıyor ama uyku sorunu yok zaten başka odada uyuyor beni rahatsız etmemek için ama ben yine de sinir oluyorum
Sürekli mi ayrı uyuyorsunuz? Eşinize güven probleminiz mi var gece uyanık olmasında rahatsız oluyorsunuz? Bana eşinize Güvenmediğiniz için rahatsız oluyorsunuz gibi geldi

Ayrı mı yatıyorsunuz? Ben güvensizlik nedeniyle bu şekilde sinirlendiğinizi düşündüm açıkçası.

40 tane konu açıyorsunuz adam hakkında.Ama inatla boşamayıp ille bu adamdan çocuğum olsun diye uğraşıyorsunuz.Sizin normal olmadığınızın farkına varmıştım diğer konularınızla ama şu an buna emin oldum.Siz de ciddi psikolojik problemler var.Adamın uyumaması bile sizin elinizi ayağınızı titretiyor.Sizi insanlıktan çıkarıyor bu adam.Artık kendinize ne zaman değer vereceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…