- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
muayene ebru bı sorun yok dedi.1 sene de olmassa bır sorun var diyoruz demiştiDoktor gittiğinizde ne dedi peki
29Yumurtlama gününe denk getirilince daha iyi oluyor sanırım ayrıca folik asidine baktır düşüklüğü engel oluyor için rahat olması için gidip muayene olmalısın eşin de dahil belki ikinizden birinde sorun var bu sorun illa sende olacak diye birşey yok gerçi daha yeni evlisin ama yaşın kaç
muayene ebru bı sorun yok dedi.1 sene de olmassa bır sorun var diyoruz demişti
bencede gidin iciniz rahatlar,rahatladığı için kendiliğinden olurBu ay tutmassa öyle giderim dedim
Bu evreyi atlaYasiniz 33 den fazla degilse bence bir uc yil esinizle birbirinizi taniyin gezin tozun. Hemen cocuk yapmak saglikli degil. Cocuk icin guzel bir aile kurdugunuzdan emin olmalisiniz
bu evreyi atladığımızı düşünüyordum benim sorum farklıydı Yinede teşekkürlerYasiniz 33 den fazla degilse bence bir uc yil esinizle birbirinizi taniyin gezin tozun. Hemen cocuk yapmak saglikli degil. Cocuk icin guzel bir aile kurdugunuzdan emin olmalisiniz
Kendinizi şartlandırmayın..düşünmeyin..o zaman olur..
Dusunup stress yapinca cidden olmuyor gibi. Biz ikinciyi dudundugumuzde korunmayi biraktik.
Ilki gibi hemen hamile kalirim sandim. Ama 1 sene denedik. Sonra dusunmeyi birakinca hamile kaldim
Bunlardan biri de benim,stres en büyük engelCocugum yok 34 yasindayim. Suana kadar hep korunduk bebek yapmayi denemedik. Korunmasiz bir kac iliski oldu ama hamile kalmadim. Cok fazla bir tecrubem yok yani ama okuduklarima dayanarak soyleyebilecegim tek sey stress bu isin dusmani.
Bu forumda da diger forumlarda da " ne zaman kafama takmayi, uzulmeyi, ustune dusmeyi biraktiysam ozaman hamile kaldim." Diye yaziyorlar. 4 ay erken bir sure. Ama iciniz rahat etsin diye bir uzmana gorunebilirsiniz.
Gitseniz bile şuan bişey yapmazlar (özel hastane bilemem)Bu ay olmassa gidiceminsan takıor ister istemez rahat olmayı denicem
Gercekten Kusura bakmayinBu evreyi atla
bu evreyi atladığımızı düşünüyordum benim sorum farklıydı Yinede teşekkürler
Evet rahat olmak en güzeli Rabbim tez vakitte nasip etsinBunlardan biri de benim,stres en büyük engel
Gercekten Kusura bakmayinisinizede karismis oldum ama not etmek istedim sonra cocuklara olan oluyor.
Aslında cocuk düşünmeye başlamadan korunmayı bırakmak en iyisi şimdiki aklım olsa öyle yapardım4 ay olmadi diye kafaya takmayin.
Benim de mesela istememizin 5.ayinda oldu. 1 yila kadar yolu var.
Aslında cocuk düşünmeye başlamadan korunmayı bırakmak en iyisi şimdiki aklım olsa öyle yapardım
Evet genelde tam tersi oluyor :)O zaman da nasilsa hazir degilsiniz diye hemen olurdu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?