- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 35
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Cocugum yok 34 yasindayim. Suana kadar hep korunduk bebek yapmayi denemedik. Korunmasiz bir kac iliski oldu ama hamile kalmadim. Cok fazla bir tecrubem yok yani ama okuduklarima dayanarak soyleyebilecegim tek sey stress bu isin dusmani.İyi akşamlar kızlar bnm çocuğum olmuyor 4 aydır deniyoruz belki kısa süre oldu biliyorum ama çok kafama takıyorum çocuğu olanlar varsa merak ediyorum neye dikkat ettiniz(( tşkkürler şimdiden
29 yaşım4 ay gercekten çok kısa yaşınız kaç
İleri yaşlarda bile en az 6 ay dıyor doktorlar Rabbim hayırlısıyla nasıp eder inşallah
Uzgunum ama stres yapmak da bebisi geciktiren engellerden eminim ki zordur her ayın sonunu beklemek ama akisina bırakıp rahat olmayi denemelisin...
Cocugum yok 34 yasindayim. Suana kadar hep korunduk bebek yapmayi denemedik. Korunmasiz bir kac iliski oldu ama hamile kalmadim. Cok fazla bir tecrubem yok yani ama okuduklarima dayanarak soyleyebilecegim tek sey stress bu isin dusmani.
Bu forumda da diger forumlarda da " ne zaman kafama takmayi, uzulmeyi, ustune dusmeyi biraktiysam ozaman hamile kaldim." Diye yaziyorlar. 4 ay erken bir sure. Ama iciniz rahat etsin diye bir uzmana gorunebilirsiniz.
Doğru ama insan hevesleniyoÇocuk olmuyor düşüncesini aklınızdan attığınızda çocuk oluyor bence. İnsan me kadar takarsa olmuyor. Mesela 6 ay olmadı bizim bebeğimiz hatta 6 ay deneme netti olmadı onun dışında servet bırakınca da 1 yılı buldu ama oldu. Bence takılmamak lazım
4 ay çocuk olmuyor demek için çok erken bir süre sabredin .. Hiç bir sağlık sorunu olmasa dahi şu anda stres yapmışsınız o en büyük engel zaten
2 kişilik bir aile olacağımızı çoçuğumuzun olmayacağını kabullendiğim ve vazgeçtiğim ay hamile kaldım .. Stres bu işin en büyük düşmanı yapım böyle demeyin nasıl inanırsanız öyle olurYapı itibari ile stresliyim Bide geçmişten kalan ağır travmalarım var hiç olmucak gibi hissediyorum
Doğru bende yaşadım birçok kişi gibi ama dediğim gibi takınca olmuyor. Benim rahim şeklim bebek olmasına bebeğin doğmasına bile engeldi ve oldu. Hatta şuan ikinci bebeğime hamileyim sürpriz oldu o kadae beklemeden yani bence takılmayın tek konu buDoğru ama insan hevesleniyo(
sana tavsiyem cocuk icin esinle beraber olma tadini keyfini cikar bu sekilde yaparsan sagliginda bir problem yoksa nedem olmasin ama senin yerinde olsam yumurta takibi yerine adet bitiminden hemn sonra baslarim taki adete gunler kala yapmazzdim bu formda bir arkadas vardi hatta hep konu aciyordu nie olnuyor diye iste yumurta takibini yapmis 14 gunde m guya yumurtluyorum saniyornus ama oyle degilmis megerse adete yakinda yumurtluyormus ve adeti 10 gun gecikinc pozitifi gormus son gunlere kadar sansini dene derim baktin olmuyor bir hekime danisirim4 ay gercekten çok kısa yaşınız kaç
İleri yaşlarda bile en az 6 ay dıyor doktorlar Rabbim hayırlısıyla nasıp eder inşallah
sana tavsiyem cocuk icin esinle beraber olma tadini keyfini cikar bu sekilde yaparsan sagliginda bir problem yoksa nedem olmasin ama senin yerinde olsam yumurta takibi yerine adet bitiminden hemn sonra baslarim taki adete gunler kala yapmazzdim bu formda bir arkadas vardi hatta hep konu aciyordu nie olnuyor diye iste yumurta takibini yapmis 14 gunde m guya yumurtluyorum saniyornus ama oyle degilmis megerse adete yakinda yumurtluyormus ve adeti 10 gun gecikinc pozitifi gormus son gunlere kadar sansini dene derim baktin olmuyor bir hekime danisirim4 ay gercekten çok kısa yaşınız kaç
Ya zaten cocugun olacagi gunler cok kisitli. Yani tum ay iliski olsa da orada maksimum 2-3 gun yuksek hamile kalma sansi var bir kadinin. Oyuzden 4 aydir iliskiye giriyorum, koskoca 4 ay ama olmadi diye dusunmeyin. Bu 4 ay icinde yuksek hamile kalma sansiniz olan gunlerin toplami maksimum 12 gun. Stress yapmayinBu ay olmassa gidiceminsan takıor ister istemez rahat olmayı denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?