- 15 Mart 2019
- 727
- 529
- 53
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
İyi akşamlar kızlar bnm çocuğum olmuyor 4 aydır deniyoruz belki kısa süre oldu biliyorum ama çok kafama takıyorum çocuğu olanlar varsa merak ediyorum neye dikkat ettiniz(( tşkkürler şimdiden
Bazen hiç düşünmüyorum bir an boş kalınca aklıma geliyor kendime bir hobi bulmalıyım sanırımİlk olarak sen ve eşin çocuk düşünüyoruz kontrole geldik diye hastaneye gidin bence her şey normalse zaten o rahatlıkla olur sizin.. normal değilse zaten yapılması gereke olur. 4 ay dile kolay bekleyene zor ben 9 ay bekledim ama en son bu ay olmuyacak önümüzdeki ay aşılama yapilcak nasıl olsa onunla olur dedim ve o ay normal yolla hamile kaldım.
Siz böyle konuştukça daha rahat olmam bilinci geliyor bunun icin çabalayacağım2 kişilik bir aile olacağımızı çoçuğumuzun olmayacağını kabullendiğim ve vazgeçtiğim ay hamile kaldım .. Stres bu işin en büyük düşmanı yapım böyle demeyin nasıl inanırsanız öyle olur
sana tavsiyem cocuk icin esinle beraber olma tadini keyfini cikar bu sekilde yaparsan sagliginda bir problem yoksa nedem olmasin ama senin yerinde olsam yumurta takibi yerine adet bitiminden hemn sonra baslarim taki adete gunler kala yapmazzdim bu formda bir arkadas vardi hatta hep konu aciyordu nie olnuyor diye iste yumurta takibini yapmis 14 gunde m guya yumurtluyorum saniyornus ama oyle degilmis megerse adete yakinda yumurtluyormus ve adeti 10 gun gecikinc pozitifi gormus son gunlere kadar sansini dene derim baktin olmuyor bir hekime danisirim
Ya zaten cocugun olacagi gunler cok kisitli. Yani tum ay iliski olsa da orada maksimum 2-3 gun yuksek hamile kalma sansi var bir kadinin. Oyuzden 4 aydir iliskiye giriyorum, koskoca 4 ay ama olmadi diye dusunmeyin. Bu 4 ay icinde yuksek hamile kalma sansiniz olan gunlerin toplami maksimum 12 gun. Stress yapmayin
Adet takip programlari var tahmini yumurtlama zamaniniza gore yuksek hamilelik sansi, orta ve dusuk hamilelik sansi diye belirtiyor. Onlardan kullanabilirsiniz. O gunlere gore duzenlersiniz birliktelik durumunu.
Kafaya takarsan hiç olmaz.Stresli olmayın .Önce bı doktora gıdın dorun varmı?
Oncesinde doktora gitmen lazim bence. Yani en azindan ben oyle yaptim. Bir de doktorlar iki gunde bir iliski oneriyor, cocuk olsun diye her gun olmasin sperm kalitesi dusuyormus. Ve coook zor ama kafandan atmaya calis, akisina birak.
öncelikle adetin 3. Günü kadın doğum doktoruna gidip kan testi verebilirsin en azından hormonlarına bakılabilir ve alttan muayene edilerek yumurtan var mı yok mu ona baktırabilirsin veya ovulasyon testi kullanarak yumurtlama gününü tam olarak tespit edip ona göre günleri değerlendirebilirsin
4 ay yani 120 gunde sadece 4 gun hamile kalma ihtimaliniz vardir bu da denk gelmemis olabilir cok normaldir. Panik yapmak icin cok erken baslamiaainiz en az 1 yil denemis olmanizi oneririm
5yıl olmadı yahu bu acele neden
İlk gebelikte nezaman olcak olmıcakmı diye düşünmekten 7.ayda hamile kalabildim.
İkincide , nasıl olsa hemen hamile kalamıyorum diye düşündüm çokta sallamadım 2.ayda hamile kaldım.
Üçüncüde , amaan tek tüpüm kaldı 1 seneye ya olur ya olmaz ben tüp bebek yapayım beklemiyim boşa derken ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım.
Kısaca : nezaman kafadan atarsanız ozaman iş daha kolaylaşıyor.
Agır saçmaliyosun canımBu ay ovülasyonla denedim TEk umudum o
Haklısınız bu moddan acilen çıkmam lazım Allah in gücüne gider biliyorum Rabbim affetsin umarım tez zamanda kavuşurum pes etmeyeceğim hiç bir şekilde sacmaladım gerçektenAgır saçmaliyosun canım
7 sene boyunca 2 aşılama 3 tup bebek tedavileri denedim hiç pes etmdim ve senin gibi karamsarliğa kapılıp tek umudum o gibi cumleler asla etmedim
Kendine gel lütfen
Aklını sürekli meşgul eden bir şey olursa daha iyi olurrBazen hiç düşünmüyorum bir an boş kalınca aklıma geliyor kendime bir hobi bulmalıyım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?