Kızlar benim derdim çocuk

İyi akşamlar kızlar bnm çocuğum olmuyor 4 aydır deniyoruz belki kısa süre oldu biliyorum ama çok kafama takıyorum çocuğu olanlar varsa merak ediyorum neye dikkat ettiniz (( tşkkürler şimdiden

öncelikle adetin 3. Günü kadın doğum doktoruna gidip kan testi verebilirsin en azından hormonlarına bakılabilir ve alttan muayene edilerek yumurtan var mı yok mu ona baktırabilirsin veya ovulasyon testi kullanarak yumurtlama gününü tam olarak tespit edip ona göre günleri değerlendirebilirsin

İlk gebelikte nezaman olcak olmıcakmı diye düşünmekten 7.ayda hamile kalabildim.
İkincide , nasıl olsa hemen hamile kalamıyorum diye düşündüm çokta sallamadım 2.ayda hamile kaldım.
Üçüncüde , amaan tek tüpüm kaldı 1 seneye ya olur ya olmaz ben tüp bebek yapayım beklemiyim boşa derken ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım.
Kısaca : nezaman kafadan atarsanız ozaman iş daha kolaylaşıyor.

Bazen hiç düşünmüyorum bir an boş kalınca aklıma geliyor kendime bir hobi bulmalıyım sanırım

Siz böyle konuştukça daha rahat olmam bilinci geliyor bunun icin çabalayacağım

Doğru söylüyorsunuz aslında bırakmadan değerlendirmek lazım bu ay öyle deneyim bi ovülasyon testiyle tespit ediyorum ben takibi

Onlarla tutturamadım ovülasyon testi aldım biz ay yumurtlamayı gördüm insallah tutarrrrrr

Bu ay ovülasyonla denedim TEk umudum o

4 ay yani 120 gunde sadece 4 gun hamile kalma ihtimaliniz vardir bu da denk gelmemis olabilir cok normaldir. Panik yapmak icin cok erken baslamiaainiz en az 1 yil denemis olmanizi oneririm

Çok İsteyince sabırsız oluyor insan cok bir zaman değil bende farkındayım Evham yaptım biraz sanırım

Uygulayacağım bunu aman diyim bende rahat oliyim Çok sağolun

kafaya takmayin hemen olur.
ben dış gebelik sonucu sağ tüpümü kaybettim.
dediler ki hemen olmaz.
işin aslı cok da takmadım.
elbet olur dedim.
ameliyattan 5 ah sonra e hadi başlayalım madem dedik. nasılsa hemen olmuyormuş.
gayet normal denedik çocuk fikrine odaklamadan.
ilk denemede hamile kaldım.
doktorlar bile vay be dedi

Agır saçmaliyosun canım

7 sene boyunca 2 aşılama 3 tup bebek tedavileri denedim hiç pes etmdim ve senin gibi karamsarliğa kapılıp tek umudum o gibi cumleler asla etmedim
Kendine gel lütfen
Haklısınız bu moddan acilen çıkmam lazım Allah in gücüne gider biliyorum Rabbim affetsin umarım tez zamanda kavuşurum pes etmeyeceğim hiç bir şekilde sacmaladım gerçekten

Bende 6 aydır deniyorum sizin gibi fakat benim de olmadı her ay ne kadar düşünmicem desem de kendimi hamilelik belirtilerini okurken buluyorum ama buradakilerin dediği gibi bende etrafımda ne zaman nasılsa olmuyor bir de şunu deneyeyim dedim o zaman oldu diyen çok var bu taktiği deneyelim bizde umarım bizde hamile kalırız

Kendinize acil bir meşgale bulun

Böyle giderseniz sebepsiz olarak çocuğunuz olmaz strese bağlıdır o aslında sebepsiz değil de tıbbi olarak bulunamıyor gibi bir olay

İş kurs bir yakın ile ilgilenmek vs günü Bebek düşünemeyecek kadar yoğuın hale gelin

Çoğu çocuk sahibi olamayan kişi bir yakını rahatsızlandığı yahut taşındığı ya da sınav vs gibi bir şeye odaklandığı Zaman hamile kaldı zira Bebek düşünecek zamanı dert edecek ortamı yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…