Kızlar benim derdim çocuk

Doğru söylüyorsunuz aslında bırakmadan değerlendirmek lazım bu ay öyle deneyim bi ovülasyon testiyle tespit ediyorum ben takibi
o ovu testini adet doneminize dog,,ru yapin belki o zamnlarda yumurluyorsundur. sana bir tavsiye bir tane ates olcer al yumurtlama zsmani ates yukselir eger ki adete yakin da yukselmesinde artis olursa gebe olbilirsinz ben iki tane bebegimi bu yontemle yapmistim netten takvim var hamile kalma sansiniz dusuk orta yuksek orta dusuk diye ihtimal yazar ona goredr bir gun yap bir gun yapma boylede deniyebilirein yuksek olan kisimlarda ust ust vyap

2. Çocuğu yapmak için geçen sene Eylül sonu başladık ve ben hamile kaldığımda Nisan sonuydu.
Arada bir dış gebelik olma yolunda giden kimyasal gebelik geçirdim.
Önce bir sakin olup gidip bir kan değeri, tiroide genel bir kan testi verin.
Sonra bir ovülasyon testi alıp ovülasyonun yüksek olduğu günlerde deneyin.
Ama önce bir sakin olun:)

1 senelik evliyiz bir senedir deniyoruz olmadı bizimde bu ay gecikti biraz tam umutlanmışken gene hüsran heralde Rabbim eyüp a.s sabrı versinn bizlere

Umarım Allah tez zamanda kavuştursun bebeklerimize

2 yıl bekledim her allahın ayı adet olduğumda üzüldüm. İlk 1buçuk yıl nedensiz sanıyoduk. Sonra eşimde varikosel olduğunu öğrendik. Normalde varikosel sonrası aylarca da beklenebiliyomuş. Ben 2 ay sonra hamile kaldım. Allah biliyo ne zaman bebeğinin geleceğini. Şunu anladım kendini yırtsan da kürler ilaçlar vitaminler neler neler... Allah ne zaman isterse o zaman verecek

İkinci üniversiteye yazıldım onla meşgale olacağım kafamı dağıtır diye düşündüm

Yanlış oldu galiba :) :) konu sahibi üzerine alınmıştır umuyorum :)

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ..

Bende ilk denememde kimyasal gebelik geçirdim siz sus süreçte hep ovülasyonlamı takip ettiniz ??

Kızlar ankarada oturuyorum bana iyi bir kadın doğum hastanesi önerebilirmisiniz

Benim de 4 ay olmamıştı .sızın gıbı panık yapmıştım.doktora gıttım.folık asıde baslattı o ay hamle kaldım

Yok ovülasyonla takip etmemiştim, ama mesela 2014 da yılında ilk gebeliğim kimyasal oldu.
Meğer tiroidim yüksekmiş mesela
Bende kansızlık ve Demir eksikliği var yeni dr gittim onun için bşyler kullanıyorum şimdi bu ay ovülasyonu denedim bakalım faydası olacak mı onu Merak ediyorum

Yumurtlama gününe denk getirilince daha iyi oluyor sanırım ayrıca folik asidine baktır düşüklüğü engel oluyor için rahat olması için gidip muayene olmalısın eşin de dahil belki ikinizden birinde sorun var bu sorun illa sende olacak diye birşey yok gerçi daha yeni evlisin ama yaşın kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…