O zaman TV de çıkan rakamlar aldatmaca. Bizi mi kandırıyorlar?evet bilmiyorum gerçekten hiçdaha önce hiç bi bilgim yoktu. teğmen ne desen onu bile bilmezdim. e o zaman ne olarak alıyolar bunu anlamadım ki..
uzmanların döneride fazladır maaşıda. hastanenin döner sermayesine bakılan hastaya göre değişir. ama 7 binden aşağı almazlar. eğer cerrahsa veya yoğun bi bölümse yukarı doğru çıkar. 15 bine kadar yolu var bildiğim. devlette bu rakamlar..
özelde daha fazla alır uzmanlar. tabi bölüm çok önemli. bi dahiliyeci bi cildiyeci bu kadar alamaz. ama acilci, kadın doğumcu kalp cerrahı çok iyi paralar kazanabilir.
:)) daha hiç dışarı çıkmadı bile..
Sözleşmeli Uzman erbaştır canım,Google'dan araştırabilirsin.evet bilmiyorum gerçekten hiçdaha önce hiç bi bilgim yoktu. teğmen ne desen onu bile bilmezdim. e o zaman ne olarak alıyolar bunu anlamadım ki..
uzmanların döneride fazladır maaşıda. hastanenin döner sermayesine bakılan hastaya göre değişir. ama 7 binden aşağı almazlar. eğer cerrahsa veya yoğun bi bölümse yukarı doğru çıkar. 15 bine kadar yolu var bildiğim. devlette bu rakamlar..
özelde daha fazla alır uzmanlar. tabi bölüm çok önemli. bi dahiliyeci bi cildiyeci bu kadar alamaz. ama acilci, kadın doğumcu kalp cerrahı çok iyi paralar kazanabilir.
O zaman TV de çıkan rakamlar aldatmaca. Bizi mi kandırıyorlar?
2 bin bile değilse sen dönerd dahil nasıl 6 bin tl ye yakın para alıyorsun?o rakam devletin verdiği maaş. ona sabit döner ve hastane döneri ekleniyor. döner sayesinde bu kadar yükseliyor. yok şu an devletin bana verdiği maaş 2 bin bile değil. emekli olunca dönerler kesiliyor
2 bin bile değilse sen dönerd dahil nasıl 6 bin tl ye yakın para alıyorsun?
Hadi pratisyen olmasan da uzman olsan ameliyatın olsa bilmem neyin olsa tamam diyeceğim de pratisyenin de döneri ne oluyormuş?
Döneri çok kullanıyor insanlar son zamanda.
Sözleşmeli Uzman erbaştır canım,Google'dan araştırabilirsin.
Ben olsam karışmazdım, ne isterse yapsın.
Tmm ciddi bir ilişkiniz varmış ama ne olursa olsun bu kadarçok birbirinizi etkilememlisiniz.
Yarın ne olacağını kim biir?
Böyle bir kararda etkii olmak büyük sorumluluk, ben eşime bile şunu yap bunu yap demem, özellikle işi konusunda.
Fikrimi söylerim sen bilirsin derim.
Bu kararı kendi almalı.
Evet ya da hayır de diyor ama.
İlerde seni suçlayabilir.
Ben olsam kararını kendin al, iyi düşün derim.
Evliliklerin sonu bile ayrılık olabilirken, sevgililik bir ömür sürecek diye garanti yok.
Hakkınızda hayırlısı olsun..
Bende dediğiniz gibi biliyorum ama bazı arkadaşlar Kıbrıs'ta çift maaş demiş.Eşim sana söylediklerinin hepsinin yalan olduğunu söylüyor. Sınavsız giremez gazi çocuğu bile olsa (gazi çocuğu olması extra puan sağlar o kadar), 3.5 yıl kalma diye birşey olamaz, 6000 maaş diye bi olay yok diyor..
Bende dediğiniz gibi biliyorum ama bazı arkadaşlar Kıbrıs'ta çift maaş demiş.
Eşim sana söylediklerinin hepsinin yalan olduğunu söylüyor. Sınavsız giremez gazi çocuğu bile olsa (gazi çocuğu olması extra puan sağlar o kadar), 3.5 yıl kalma diye birşey olamaz, 6000 maaş diye bi olay yok diyor.. 10 senelik subay 3500 almıyor..
Merak edip anneme sordum 2800 lira civarı alır yeni başlarsa dediAda tazminatı da 500 lira civarıymış ..Ve gazi çocuğu da olsa sınavsız teğmenlik değil uzman çavuş bile olamaz diyorr kendileri 22 senelik askeri mensup ...
hadi ya.. eşiniz kıbrısta mı çalışıyor? 6000 maaş net demedi. net maaş 4750 tl ymiş. işte avantalarla 6000 oluyo dedi. ama bana da uçuk geldi açıkçası.
bi de konuyu kapattırıyor şu an. bilemiyorum valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?