kızlar bi akıl verin çok karıştımm evet yada hayır de diyor :((

O zaman TV de çıkan rakamlar aldatmaca. Bizi mi kandırıyorlar?

:)) daha hiç dışarı çıkmadı bile..

:)) ya ben de eşimden fazla kazanıyorum, bu bizde hiç sorun olmuyor, gelsin Türkiye'de başka iş bulsun. aşk kolay bulunan bir şey değildir. zaten bu forumu okumaya başladığımdan beri aşkın çok az bulunan bir şey olduğunu düşünmeye başladım.

Hayır deseniz vicdanınız rahat edecek mi?
Bırakın bu aşk meşk ayaklarını .Aşk asla karın doyurmuyor .

Sözleşmeli Uzman erbaştır canım,Google'dan araştırabilirsin.

O zaman TV de çıkan rakamlar aldatmaca. Bizi mi kandırıyorlar?

o rakam devletin verdiği maaş. ona sabit döner ve hastane döneri ekleniyor. döner sayesinde bu kadar yükseliyor. yok şu an devletin bana verdiği maaş 2 bin bile değil. emekli olunca dönerler kesiliyor

o rakam devletin verdiği maaş. ona sabit döner ve hastane döneri ekleniyor. döner sayesinde bu kadar yükseliyor. yok şu an devletin bana verdiği maaş 2 bin bile değil. emekli olunca dönerler kesiliyor
2 bin bile değilse sen dönerd dahil nasıl 6 bin tl ye yakın para alıyorsun?
Hadi pratisyen olmasan da uzman olsan ameliyatın olsa bilmem neyin olsa tamam diyeceğim de pratisyenin de döneri ne oluyormuş?
Döneri çok kullanıyor insanlar son zamanda.

1900 devleten geliyor. 2 bin hastanenin dönerinden. bin küsürde sabit döner. bu her doktora verilen sabit miktar.

uzman olanların döneri çok daha fazla. pratisyeninde döneri var tabiki. bakılan hasta yapılan işlem başına döner alınıyor. cerrah içinde yaptığı ameliyat başına alıyor. ameliyatta yaptığı yönteme göre de değişiyor döneri..

her ay değişir döner. bazı aylar az oluyor bazı aylar çok. ben de yeni başladım çalışmaya zaten..

Son düzenleme:

evet haklısın karışmam doğru olmaz. o da bana karışmazdı sanırım

Bu kararı kendi almalı.
Evet ya da hayır de diyor ama.
İlerde seni suçlayabilir.

Ben olsam kararını kendin al, iyi düşün derim.

Evliliklerin sonu bile ayrılık olabilirken, sevgililik bir ömür sürecek diye garanti yok.

Hakkınızda hayırlısı olsun..

haklısın kendisi karar vermeli. ama o şu an vazgeçti. ben ne kadar desemde yok kapat konuyu diyor :/

dün istemedin diyo. bende bugün değişti fikrim dedim. ama benim üzerime yıkcak gibi

Eşim sana söylediklerinin hepsinin yalan olduğunu söylüyor. Sınavsız giremez gazi çocuğu bile olsa (gazi çocuğu olması extra puan sağlar o kadar), 3.5 yıl kalma diye birşey olamaz, 6000 maaş diye bi olay yok diyor.. 10 senelik subay 3500 almıyor..

Bende dediğiniz gibi biliyorum ama bazı arkadaşlar Kıbrıs'ta çift maaş demiş.

Bende dediğiniz gibi biliyorum ama bazı arkadaşlar Kıbrıs'ta çift maaş demiş.

Kıbrısta çift maaş diye birşey yok ada tazminatı var o da extra 500-600 TL alıyor maaşına ek olarak..Yeni teğmen 3000 den fazla almaz..

Merak edip anneme sordum 2800 lira civarı alır yeni başlarsa dedi Ada tazminatı da 500 lira civarıymış ..Ve gazi çocuğu da olsa sınavsız teğmenlik değil uzman çavuş bile olamaz diyorr kendileri 22 senelik askeri mensup ...

hadi ya.. eşiniz kıbrısta mı çalışıyor? 6000 maaş net demedi. net maaş 4750 tl ymiş. işte avantalarla 6000 oluyo dedi. ama bana da uçuk geldi açıkçası.

bi de konuyu kapattırıyor şu an. bilemiyorum valla..

yaa. ay bana 4750 dedi maaşı. sınavdan filan da bahsetmedi.. şu an piyade çavuş. valla hiç anlamıyorum bu askeri tabirlerden de.

Askeriye de avanta denen bir şey olamaz ..Avanta nedir yaaa çorba parası mı alıyormuş çok üzgünüm ama siz bir şey bilmiyorsanız şayet askerlikle alakalı sizi kekliyor Biraz hava atmak istemiş zannımca :)

Yalan güzelim asla öyle birşey olamaz maximum 3500 alabilir bir teğmen kıbrısta ki o da teğmen olabilirse. Sınavsız teğmen olma gibi bi durum yok sınava girmesi lazım gazi çocuğu olsa bile, gazi çocuğu olması extra puan sağlar o kadar. eşim seni uyuttuğunu söylüyor..Başka işlere girişicek gibi orda bana kalırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…