evet cnm bnm bi şekilde hallediliyo oksadar özürlü çiftler var onlar nasıl uzlaşıyosa böylede düşünmek lazımmmkızlar biz musyasla şakalaştık o beni bende onun espirisini anladık sorun yok yani
bende eşime sordum geldiği gibi.
.cinselliği her ne sebepten dolayı seninle yaşayamssam
yani ciddi sorunum olsa ve benimle bir daha beraber olamayacağını öğrensen ne yaparsın dedim
tabi konuya dolaylı yönden girdim pat diye sorulacak bir soru değil.
benimki bir kaldı öyle sonra sorumu saçma buldu.
bir daha tekrarladımm.
tabikide evliğimiz devam eder.hiç bir sorun olmaz
benim soruma karşılık asla bırakmam seni dedi.ve bir öpücük kondurdu:asigim:.
sonrada lohusalığında nasıl yaptıysam bundan sonrada öyle yaparım dedialsanaalsanasmile erkek milleti işte
busaate adama bu soruyu sorarsam nasıl cevap verebilirki.
herşey birlikte olmak demek değil dedi.
sonra gülüştük karşılıklı.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kızlar biz musyasla şakalaştık o beni bende onun espirisini anladık sorun yok yani
bende eşime sordum geldiği gibi.
.cinselliği her ne sebepten dolayı seninle yaşayamssam
yani ciddi sorunum olsa ve benimle bir daha beraber olamayacağını öğrensen ne yaparsın dedim
tabi konuya dolaylı yönden girdim pat diye sorulacak bir soru değil.
benimki bir kaldı öyle sonra sorumu saçma buldu.
bir daha tekrarladımm.
tabikide evliğimiz devam eder.hiç bir sorun olmaz
benim soruma karşılık asla bırakmam seni dedi.ve bir öpücük kondurdu:asigim:.
sonrada lohusalığında nasıl yaptıysam bundan sonrada öyle yaparım dedialsanaalsanasmile erkek milleti iştebusaate adama bu soruyu sorarsam nasıl cevap verebilirki.
herşey birlikte olmak demek değil dedi.
sonra gülüştük karşılıklı.
Leynn adam sex yapmıyo diye boşancan mı yani
belki bana bir libratör alırsa affedebilirim :)))
vibratör degilmi kız okaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
doğru şekerim vibratör yazarken tam hatırlayamadım libratör mi vibratör mü.bak adını bile tam hatırlayamıyorum ama adamdan istiyorum :))) allahtan neye benzediğini biliyorum da kandıramaz:))
doğru şekerim vibratör yazarken tam hatırlayamadım libratör mi vibratör mü.bak adını bile tam hatırlayamıyorum ama adamdan istiyorum :))) allahtan neye benzediğini biliyorum da kandıramaz:))
bak aklıma ne geldi.evlisin ama kocada tık yok.aldatmak da istemiyorsun ayıp günah bana uymaz diye.ama gençsin güzelsin duygular tavan.vibratör kullanmak caiz midir yoksa günahı var mıdır.bir hocaya danışmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?