Kızlar biraz konuşmaya içimi dökmeye ihtiyacım var

Görümceler kısmını görmediğimi belirteyim. Haklı olabilirsin ama bu üslupla asla haklı olamazsın:KK51:
Bence görümcenin olamadığı yerde gelin de olabilir..öldüklerinde hepsi koşa koşa mal paylaşmaya gidiyorlar ama ..hatta erkeğe daha fazla düşer demeyi de biliyorlar..o zaman hepsi de sorumluluk alabilmeli.. ama yine de hastanede gelin yerine oğlu kalabilir..

Amin inşallah iki görümcem var biri uzakta diğerinin de ufak çocuğu var mecburen ben bakıyorum hastanede de ben kalacağım hal böyleyken dışarı çıkamıyorum evde ne çamaşır ne bulaşık bitiyor yemek felan derken kendim bile dinlenemiyorum kendi annemler eşyaları topladılar uygun bir günde alacaklar evden tüm eşyaları
Çok zor belki Bu şekilde ama bende kürtaj oldum 3 senedr olmuyordu sürpriz bebeğimiz 7 haftalık kalbi durdu 10 gün önce kürtaj oldum evde tekim eşim işe gidiyor dışarı çıkamıyorum sürekli ağlama krizlerine giriyorum eve kapandım geceleri uyuyamıyor kabuslar görüyorum her türlü çok zor bir süreç emin ol🥺

Bence görümcenin olamadığı yerde gelin de olabilir..öldüklerinde hepsi koşa koşa mal paylaşmaya gidiyorlar ama ..hatta erkeğe daha fazla düşer demeyi de biliyorlar..o zaman hepsi de sorumluluk alabilmeli.. ama yine de hastanede gelin yerine oğlu kalabilir..
Kadın hastanın yanında kadın kalabiliyor sanırım kural gereği.

Görümceler varsa konu sahibi şu anki durumundan dolayı ikincil seçenek olabilir. Ama normal zamanda evet kızı/gelini fark etmemeli.

Ben kvnin kimsesi yok oğlundan başka diye düşünmüştüm.

Bok yesinler ulan benim evladım gitmiş utanmadan yemek mi bekliyorlar zıkkımın dibini yesinler.. ben olsam sopayla kovardım evden kusura bakmayın büyük tepkiler verdim ben de bebeğimi kaybettim düsüktü ama terapilerle atlattım zor toparladım o halimi düşünemiyorum herkes düsman gibiydi yediğim yemek boğazıma dizilirdi bi de milleti doyurmak zıkkımmm yesinler of of tutamadım yine kendimi :(
Kimseye kolay kolay yazmam böyle şeyler ama dayanamadım,ne kadar kötü bir ruhunuz var.
Rabbim herkesi kendi gibi insanlarla karşılaştırsın, sizi de...

Kimseye kolay kolay yazmam böyle şeyler ama dayanamadım,ne kadar kötü bir ruhunuz var.
Aynen öyle iki kızına gitmeyip geline yük olmaya evladını kaybetmiş acılı bir anneye gidip hizmet ettiren kaynanalardan uzak durmalı. Size nasip etsin o zaman böyle kayın aile ne diyelim

Arkadasim oncelikle basin sagolsun, Allah dogri zamanda senin de kucagini doldursun. Mesajlarinda sunu gordum ki hep kendini bir seylere mecbur hissediyorsun. Sen olmasaydin da kaynana bu ameliyati olacskti ve bir yolunu bulacakti degil mi? Gerekirse parasiyla refakatci tutsun. Acin cok taze. Onceligi kendine ver. Senin suan kendinle basbasa kalip kendine rrfakat etmen lazim. Hem esin niye hastanede refakat edemiyor onun anasi onu bile sana yikmislar. Bu hayatta onla bunla degil en cok kendinleniyi olmalisin. Kendini hicbir seye mecbur hissetme. Kendini zorlama. Koca insanlar.sen olmadan da baslarinin caresine bakabilirler ama sen sen olmadan kendi basinin caresine bakamazsin.

Kotu ruhu nerden cikardiniz hic evlat acisi tattiniz mi da bu ksdar rahatsiniz? Oyleyse helal olsun celik gibi sinirleriniz varmis. Iyi ruh kendini surekli birilerine baktirmak ya da surekli baskalarina hizmet etmekle mi oluyor? Evet amin Allah insallah bizi basklarinin acisina saygi duymayi bilip kendini zor zamanda yuk etmeyeceklerle karsilastirsin.

Aynen öyle iki kızına gitmeyip geline yük olmaya evladını kaybetmiş acılı bir anneye gidip hizmet ettiren kaynanalardan uzak durmalı. Size nasip etsin o zaman böyle kayın aile ne diyelim
Damdan düşenin halini damdan düşen anlar. Aynı acıyla sınanmayan anlayamaz. Uzaktan fetvayı vermek kolay. Allah kimseye yaşatmasın. 🙏

Damdan düşenin halini damdan düşen anlar. Aynı acıyla sınanmayan anlayamaz. Uzaktan fetvayı vermek kolay. Allah kimseye yaşatmasın. 🙏
Amin biraz ağır giriştim konuya farkındayım ama bir düşükte bile psikologla toparlayabildim aylarca ölü gibiydim ruh gibiydim :( çok tetikledi beni konu Allahım sabırlar versin 🙏🏻🙏🏻

Maya seni o kadar merak ettim ki...
Grupta konuşmalarımızı unutmuyorum, seni unutmuyorum. Herşey bir anda oldu senin yerine kendimi koyup çok düşündüm çok ağladım seninle satlarımızda aynıydı. O gün bebeğine çok dua ettim, hepimiz ettik. Böyle olmayacağına çok inanmıştım.
Belkide bir şeylerin üst üste gelmesi sen farkında olmadan seni kendine getirecek seni iyileştirecek. Sonuna kadar duygularını yaşa ama kendini incitmeden. Bugünlerini unutamayacağını biliyorum içindeki sızının dinmeyeceğini biliyorum. Ama bir gün acının ateşinin harı dinecek köz olacak. Kendini her anlamda iyi hissettiğinde rabbim sana sağlıklı evlatlar nasip etsin bunu canı gönülden diliyorum.

bende haziran ayında erken dogumla bir aylık oglumu kaybettim acını anlıyorum başın sağolsun.bende terapiye gidiyorum ama ilaç istemedim çünkü cocuk için kaybedecek vaktim yok.lütfen ilaç kullanma kendi kendine ğüçlü olmaya çalış:KK43:
Benim daha önce de psikolojik sorunlarım vardı ilaç kullanıyordum hamilelik için bırakmıştım işte ölünce toparlayamadım yemeden içmeden kesildim bide benim epilepsi gibi ataklarım oluyor psikolojik kendimi kaybediyorum

Evladını kaybetmiş bir kadının evine yatılı gelip kendine de hizmet ettirmezsin ya ne iğrenc ne leş insanlar bazı kayınvalideler niye kabul ediyorsunuz acınız yasınız var eşinizin kardeşi vs yok mu gitsinler utanmazlar
iki görümcem var biri uzakta diğerinin de ufak çocuğu var mecburen ben bakıyorum

Bok yesinler ulan benim evladım gitmiş utanmadan yemek mi bekliyorlar zıkkımın dibini yesinler.. ben olsam sopayla kovardım evden kusura bakmayın büyük tepkiler verdim ben de bebeğimi kaybettim düsüktü ama terapilerle atlattım zor toparladım o halimi düşünemiyorum herkes düsman gibiydi yediğim yemek boğazıma dizilirdi bi de milleti doyurmak zıkkımmm yesinler of of tutamadım yine kendimi :KK43:
Aynen öyle iki ay geçti ama acım hala taptaze o kadar haklısın ki

iki tane görümcesi varmış geline mi güvenmiş çöpsüz üzüm gibi gelmiş galiba ayrıca evladını kaybetmiş bir anneye abartmayın demek nasıl bir kafa?
Evet abartacak abartmalı da.
Görümceler varken geline mi düşer?
Kesinlikle katılıyorum ama işte yapacak birşey yok herkes bizim gibi değil

Merhaba, öncelikle başın sağolsun Rabbim sabır versin. Benim arkadaşım da doğuma 1 gün kala bebeğini kaybetti o yavrununda her şeyi hazırdı fakat Rabbim öyle yazmış. Şuan hamile Rabbim tekrar nasip etti. Bu dünyada en önemli olan önce sensin sen iyi olmazsan kimseye iyi gelemezsin. Esin ile konuş seni anlaması ve destek olması lazım kayınvalidenin hastalığı kötü denk gelmiş iyileştikten sonra sana iyi gelen insanların yanına gidebilirsin. Esin çok rahatsız değilse biraz kendin çıkıp bir kahve içip dolaşabilirsin. Ama dediğim gibi önce sen iyi olmalısın. Umarım her şey düzelir bol dua et ❤️
Çok teşekkür ederim umarım Allah bize bir yavru daha verir ve toparlanırım tek isteğim şuan şu ameliyat bitsin psikolojim düzelsin ve hamile kalayım tek duam bu

Maya seni o kadar merak ettim ki...
Grupta konuşmalarımızı unutmuyorum, seni unutmuyorum. Herşey bir anda oldu senin yerine kendimi koyup çok düşündüm çok ağladım seninle satlarımızda aynıydı. O gün bebeğine çok dua ettim, hepimiz ettik. Böyle olmayacağına çok inanmıştım.
Belkide bir şeylerin üst üste gelmesi sen farkında olmadan seni kendine getirecek seni iyileştirecek. Sonuna kadar duygularını yaşa ama kendini incitmeden. Bugünlerini unutamayacağını biliyorum içindeki sızının dinmeyeceğini biliyorum. Ama bir gün acının ateşinin harı dinecek köz olacak. Kendini her anlamda iyi hissettiğinde rabbim sana sağlıklı evlatlar nasip etsin bunu canı gönülden diliyorum.
Sağolasın canım benim evet öyleydi bir süre buraya da giremedim yazılarınızı okuyamadım Allah böyle yazmış ne yapalım desteğin için çok sağol inşallah bir gün benimde tatlı bir bebişim olacak ❤️

Çok zor belki Bu şekilde ama bende kürtaj oldum 3 senedr olmuyordu sürpriz bebeğimiz 7 haftalık kalbi durdu 10 gün önce kürtaj oldum evde tekim eşim işe gidiyor dışarı çıkamıyorum sürekli ağlama krizlerine giriyorum eve kapandım geceleri uyuyamıyor kabuslar görüyorum her türlü çok zor bir süreç emin ol🥺
Aynen öyle seni çok iyi anlıyorum canım bizim de bir süre olmamıştı sonra oldu ama işte onu da kaybettik sabır diliyorum ikimiz içinde inşallah sağlıklı bebeklerimiz olacak bir gün

Şuanda zaten bende kalıyor ameliyatta da başka kimse yok yanında kalacak mecburen herşeyi ben üstlenmek durumunda kalıyorum
Ne ameliyati olacak ağir bir ameliyatsa diğer kardeşlerden yardim istesin eşiniz. Sizin acınız size yetiyor zaten başınız saolsun, meleğiniz cennette sizi bekleyecek. Rabbim yine nasip eder inşallah siz sağlam olmaya bakin sürekli telkin verin kendinize "geçicek, iyi hissedicem bu bir süreç, x mevsim geldiginde toparlanmis olacagim vs " gibi iyi gelecek güc verecektir

Back
X