Kızlar bu ne resimli

Bi erkek arkadasım sırtını bana gösterdiginde “ayyy ne olmus sırtına böyle kıpkırmızı” dedigimde “sen yaptııııınnn sennnnn” demisti. Hic haberim yok, nasıl olduysa artık. Tırnaklarımda stiletto tarzında degil kare seklinde kullanıyorum.

Ama sizin esinizinkinde kalınlık var çözemedim, düsündürücü.

Aa evet benim de çok ağrım olurdu, magnezyumu yeni kullanmaya başladım biraz hafifledi. Ondan olacağını düşünmemiştim hiç . İştahım da fazlaydı biraz kesti, yorumlarda iştah açıyor yazmışlar, demek ki düzenliyor. Bende de var kansızlık normalde .

İştir belki, belki de kablo. Adam belki efendisine hizmet eden köle olmayı seviyordur.

İştah kesiyordur çünkü tadı berbat aslında berbat demeyeyim de aşırı şekerli insanın midesini çok yakıyor. Yani benim kullandığım öyle en azından. Magvital şase kullanıyorum ben Dr onu yazmıştı kramp giriyor dediğimde. Magnezyum eksikliği kolay kolay kanda belli olmuyormuş. Bir de d vitamini eksikliği de yapabilir. Benim son 2 aydır falan ergenlikteki gibi regl sancim oluyordu ki yıllardır daha hafif atlatırdim. Magnezyum içince hafifledi o da

D vitamini de kullanıyorum. Benimkisi magnimore plus tablet. Herhangi bir tadı yok, memnunum. Doktorum omega 3, D3, B12 ve magnezyum takviyesi önerdi ama herhangi bir marka vs yazmadı. Mineral olduğu için ölçülemiyor, evet. Günlük belirli bir miktar herkesin alması lazım, ben kötü beslendiğim için günlük yiyeceklerle pek almıyorum vitamin mineral .

Eşim sırtını kaşıdığında hemen kızarıp böyle iz kalıyor.
Belki kendisi yapıp fark etmemiş olabilir.

bence sizin vaktiniz çok. adamın sağını solunu açıp inceleyecek üstüne üstlük foto çekip buralara koyacak kadar boşa giden saatleriniz var. üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…