- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
Asko demir eksikliğinden sanırım doktora sorunca öyle demişti bı araCiddiyseniz eğer,
kılcal damar çatlaması olabilir.
Ablamda oluyordu, onun dr.uda öyle demişti.Asko demir eksikliğinden sanırım doktora sorunca öyle demişti bı ara
Bilemem artık. O zaman da kamuya açık bir alanda izinsiz bir şekilde adamın fotoğrafını paylaşmış oluyor yani. Adam görürse sıkıntı çıkar.
Aa evet benim de çok ağrım olurdu, magnezyumu yeni kullanmaya başladım biraz hafifledi. Ondan olacağını düşünmemiştim hiçEvet doğru o, zaten kansızız bir de her ay daha da kansızlaşıyoruzbenim magnezyum bitince ayaklarıma kramp girmeye başlar hemen bir şase magnezyum atar kendime gelirim. Magnezyum eksikliğinde regl donemi de çok ağrılı geçiyor mesela
Sizinki normal çelik yelek falan. Konu sahibinin eşi hemşireymis
İştir belki, belki de kablo. Adam belki efendisine hizmet eden köle olmayı seviyordur.İkinci fotoğrafta bayağı kalın ve kabuk bağlamaya yüz tutmuş bir bere söz konusu. Tırnak izi böyle iyileşmez, ince ince kabuk tutar. Bunda bir tahriş söz konusu, sürtünmeye bağlı bana kalırsa.Bayağı inceledim yani. @Otrera sen ne diyorsun, bak bakalım darp izi falan mı?
İştah kesiyordur çünkü tadı berbatAa evet benim de çok ağrım olurdu, magnezyumu yeni kullanmaya başladım biraz hafifledi. Ondan olacağını düşünmemiştim hiç. İştahım da fazlaydı biraz kesti, yorumlarda iştah açıyor yazmışlar, demek ki düzenliyor. Bende de var kansızlık normalde .
D vitamini de kullanıyorum. Benimkisi magnimore plus tablet. Herhangi bir tadı yok, memnunum. Doktorum omega 3, D3, B12 ve magnezyum takviyesi önerdi ama herhangi bir marka vs yazmadı. Mineral olduğu için ölçülemiyor, evet. Günlük belirli bir miktar herkesin alması lazım, ben kötü beslendiğim için günlük yiyeceklerle pek almıyorum vitamin mineralİştah kesiyordur çünkü tadı berbataslında berbat demeyeyim de aşırı şekerli insanın midesini çok yakıyor. Yani benim kullandığım öyle en azından. Magvital şase kullanıyorum ben Dr onu yazmıştı kramp giriyor dediğimde. Magnezyum eksikliği kolay kolay kanda belli olmuyormuş. Bir de d vitamini eksikliği de yapabilir. Benim son 2 aydır falan ergenlikteki gibi regl sancim oluyordu ki yıllardır daha hafif atlatırdim. Magnezyum içince hafifledi o da
Seni Allah bildigi gibi etsinKaşınırken çizmiş gibime geldi
Bu kadar döşü kıllı bir yiğit aldattıysa da bence helali hoş edin gitsin
Asko demir eksikliğiEki Görüntüle 2909389
Biryere sürtmüş gibi daha çok.Eşimin sırtında böle izler gördüm.
Bu ne dedim bilmiyorum diyor oturmuş düşünüyor vallahi bilmiyorum kızmakta haklısın ama. E olduğunu bilmiyorum diyor ne olabilir başka allh aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?