Ne ara gidiyormuş ki Allah belasını versin pislik biz onları kıllı terli tembel her haliyle kabul ediyoruz evimize kendimizi adiyoruz çocuk doğurup canımızı tehlikeye atıyoruz ya Allah yapan hepsini kahrı perişan etsinEski eşim evden işe işten eve gelen inanılmaz evine bağlı görünen biriydi. Asla aldatmaz denilebilir cinsten biri sanıyordum. Sonra işyerinde bilgisayarında fotoğraflar yazışmalar falan yakaladım tesadüfen. Hatta ikinci telefonu varmış iş yerindeki han bekçisinin üstüne hat almış. Kadınla fotoğrafları bir sürüydü ve o iz olayının olduğu tarihin sabahında da fotoğraflarını görünce anladım. Çünkü ilaç almaya eczaneye inmiştim ekstrelere bakınca anladım ve itirafta etti sonra. Hayatımda en kötüt en aciz hissettiğim anlardandı ben koşarak ilaç alıyorum adam kadının biriyle sevişmiş sabah... Gel de erkeklere güven.
Allahım gelecekteki halim sevgilinin annesi sanırımBenim sevgilimin sırtı kıllıymış, mış diyorum çünkü hiç görmedim. Benimle sevgili olduğundan beri annesi ağda ile alıyor. Aslında benim sırtımı bir yere gidip temizlettirelim demiş ama annesi ben alırım demiş. Sırtım kıllı demeseydi anlamazdım.
bende tam aynısını diyecektim ki hemşireymiş...Esiniz ne is yapiyor yazdinizmi gormedim ama benim esim goreve gidip gelince boyle izler oluyor sirtinda ve omzunda. Celik yelek ve 40kiloluk çanta adami boyle tahris ediyor
Evden işe işten eve giderken hangi ara vakit bulup aldatmış? Kıyamam size koştur koştur ilaç almaya gitmişsiniz. Fazla güvensen olmuyor, şüpheci yaklaşsan paranoyak oluyorsun. Nebahat çehre gibi yalnız yaşlanıcam sonunda. Kadının hayatında erkek olmadığı için yaşanmıyor bile. Çocuğunuz var mıydı bu yaratıktan?Eski eşim evden işe işten eve gelen inanılmaz evine bağlı görünen biriydi. Asla aldatmaz denilebilir cinsten biri sanıyordum. Sonra işyerinde bilgisayarında fotoğraflar yazışmalar falan yakaladım tesadüfen. Hatta ikinci telefonu varmış iş yerindeki han bekçisinin üstüne hat almış. Kadınla fotoğrafları bir sürüydü ve o iz olayının olduğu tarihin sabahında da fotoğraflarını görünce anladım. Çünkü ilaç almaya eczaneye inmiştim ekstrelere bakınca anladım ve itirafta etti sonra. Hayatımda en kötüt en aciz hissettiğim anlardandı ben koşarak ilaç alıyorum adam kadının biriyle sevişmiş sabah... Gel de erkeklere güven.
Konu sahibinin eşi mi hemşireymis?bende tam aynısını diyecektim ki hemşireymiş...
Sırat köprüsünden geçerken hakkımı helal etmem yalvaririr kalırsin demek lazimNe ara gidiyormuş ki Allah belasını versin pislik biz onları kıllı terli tembel her haliyle kabul ediyoruz evimize kendimizi adiyoruz çocuk doğurup canımızı tehlikeye atıyoruz ya Allah yapan hepsini kahrı perişan etsin
eski konularında öyle yazıyoKonu sahibinin eşi mi hemşireymis?
Sizin eşiniz ne is yapıyor?Esiniz ne is yapiyor yazdinizmi gormedim ama benim esim goreve gidip gelince boyle izler oluyor sirtinda ve omzunda. Celik yelek ve 40kiloluk çanta adami boyle tahris ediyor
AskerSizin eşiniz ne is yapıyor?
O zaman serum setiyle kendini kırbaclamis olabilirbende tam aynısını diyecektim ki hemşireymiş...
bilemem artıkkkk mimliymiş herhalde eşi ama kendisi ne açıklama yaptı gece evde değil miydi merak konusuuuu.O zaman serum setiyle kendini kırbaclamis olabilir
Omzu, sirti, koltuk altı....☹ amin canimbilemem artıkkkk mimliymiş herhalde eşi ama kendisi ne açıklama yaptı gece evde değil miydi merak konusuuuu.
ayrıca eşlerimiz meslektaşmış Omuzları çok kötü oluyo ya her görevden sonra içim gidiyo. Allah yardımcıları olsun....
Ciddiyseniz eğer,Benimde bazen bacaklarımda morluklar oluyor ama bilmiyorum neden oluyor geçen gün ceviz büyüklüğündeydi morluk agrimiyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?