Kızlar bu ne resimli

Şiddetle venatura demir +c vitamini tavsiye ediyorum, bana da drun yazdığı Ferro sanol vs demir ilaçları fayda etmiyordu, ferritinim eksideydi, bir şişe venatura demir ve c vitamini kullandım 50 lere çıktı
Teşekkürler deneyeceğim

Eşimin sırtında böle izler gördüm.
Bu ne dedim bilmiyorum diyor oturmuş düşünüyor vallahi bilmiyorum kızmakta haklısın ama. E olduğunu bilmiyorum diyor ne olabilir başka allh aşkına
Valla tırnak izine benzetemedim ben . Eşinizi az çok tanıyorsunuzdur böyle bir şey yapar mı sizce ?

Eşimin sırtında böle izler gördüm.
Bu ne dedim bilmiyorum diyor oturmuş düşünüyor vallahi bilmiyorum kızmakta haklısın ama. E olduğunu bilmiyorum diyor ne olabilir başka allh aşkına
Bence sessiz kalın bir dahakine daha dikkatli olurlar iz falan kalmaz.
Yazım tarzınızdan zaten endişeli olduğunuz belli.
Takip edin bakalım neler çıkacak.

Ay geçende sırtımda bir kaşıntı vardı. Elliyorum sanki saç var ama alamıyorum. Baya uğraştım almaya, en son aynada bir baktım, incecik tırnak izleri, dikine. Meğer kedimi omzuma aldığımda o benim sırtımı tırmalıyormuş .

Ben de şimdi eczaneden ocean d3 k2 vitamini aldım damla formunda. Yalnız konu ne ara adamın izlerinden vitamin reklamına geldi anlamadım omega da alıcam bi ara bir de ginseng alıcam cinsellik bölümünde çok moda bu ara

Kedi tırmığı da çok pis kaşınan bir şey. Teyzemin kedisi her yerimi tırmaladı göğsümü ellerimi falan. Elimdeki kanadı yara bandi yapıştırdım bir de alerjim var yara bandına. Yara bandı takınca yara bandı şeklinde kabaran biriyim

@Malkero meraktayız cınım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…