- 18 Ağustos 2016
- 5.274
- 22.024
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamadim ki bende, alintiniz gözümden kaçmış. Anne, baba gibi dusunmustum. Sanirim sizin dediğiniz gibi, bir başkası hasta.Ben hastanın anne baba kardeş dışında olduğunu, onlara destek olacağını düşündüm
Anne baba ise hasta ameliyat kararı öncesinde gitmeliydi
Sanki dede nene gibi hasta, ana babaya destek olacak
Gebelik durumundan dolayı neden gidemiyorsunki? son aylar olmadığı sürece gidebilirsinKızlar aileniz ülkenin bir uçunda siz bir uçunda olsanız ve ailenizden biri çok riskli ve çok ağır bir ameliyat olacak olsa ve sizin gebelik durumununuzun olma ihtimali olsa ve gidemezsiniz naparsın ben 2 gündür ağlıyorum. Çok üzülüyorum Rabbim beterinden korusun inş sadece paylaşmak istedim sizler le
Tamam da hamilesiniz hasta degil, hamile olup uluslar arasi yolculuk yapan, ise giden gelen insanlar var.Reglm gecikti evde ilkel yöntemler denedim pozitif test negatif tüm belirtiler var beta hcg verdim sonucunu bekliyorum
O fakeydi yaHayır hastalik gibi derken bazilari çok abartiyor oyleki kendilerinin ayağa kalkmasi uzulmesi bir boş poset tasimasi bebeğezararverir. esinin ona soylenmesi ki bunu çocuk duyar icerde uzulurmus ki bu kk da karnindaki bebege balkon hava aldiran üye vardi nerde acaba dogurdumu![]()
Oww hayır dostum hemen o su bardagıni yerine koy ve oturdugun yerden pipetle iç hatta oturma uzanBen bekarim ama kendimi hamile hissediyorum. Test yaptim, negatif ama ilkel test yontemlerini denedim pozitif gorunuyor. Bu durumda tam olarak hangi islerden yirtabilecegimi biri bana aciklayabilirse ben de cok memnun olurum![]()
Onu biliyorum ya7 ay idi sanırım, sonrasında uçağa almıyorlar. Hamile bir kadının bir uçtan diğer uca seyehat etmesi çok doğru olmaz.