Kızlar çok acil

Ben hastanın anne baba kardeş dışında olduğunu, onlara destek olacağını düşündüm

Anne baba ise hasta ameliyat kararı öncesinde gitmeliydi

Sanki dede nene gibi hasta, ana babaya destek olacak
Anlamadim ki bende, alintiniz gözümden kaçmış. Anne, baba gibi dusunmustum. Sanirim sizin dediğiniz gibi, bir başkası hasta.

@Malkero hasta olan kim acaba, yakınlık derecesine göre bizimde düşüncelerimiz farkli. Anne, baba, kardesse gitmelisiniz fakat diğer yakinlarinizdansa farkli

Kızlar aileniz ülkenin bir uçunda siz bir uçunda olsanız ve ailenizden biri çok riskli ve çok ağır bir ameliyat olacak olsa ve sizin gebelik durumununuzun olma ihtimali olsa ve gidemezsiniz naparsın ben 2 gündür ağlıyorum. Çok üzülüyorum Rabbim beterinden korusun inş sadece paylaşmak istedim sizler le
Gebelik durumundan dolayı neden gidemiyorsunki? son aylar olmadığı sürece gidebilirsin🤔

Reglm gecikti evde ilkel yöntemler denedim pozitif test negatif tüm belirtiler var beta hcg verdim sonucunu bekliyorum
Tamam da hamilesiniz hasta degil, hamile olup uluslar arasi yolculuk yapan, ise giden gelen insanlar var.
Neden ailenizin oldugu sehire gidemiyorsunuz?

Hayır hastalik gibi derken bazilari çok abartiyor oyleki kendilerinin ayağa kalkmasi uzulmesi bir boş poset tasimasi bebeğezararverir. esinin ona soylenmesi ki bunu çocuk duyar icerde uzulurmus ki bu kk da karnindaki bebege balkon hava aldiran üye vardi nerde acaba dogurdumu 😅
O fakeydi ya 😁 kinoali cay yapip karnini yavasca yataga birakiyordu

Ben bekarim ama kendimi hamile hissediyorum. Test yaptim, negatif ama ilkel test yontemlerini denedim pozitif gorunuyor. Bu durumda tam olarak hangi islerden yirtabilecegimi biri bana aciklayabilirse ben de cok memnun olurum :KK53:
Oww hayır dostum hemen o su bardagıni yerine koy ve oturdugun yerden pipetle iç hatta oturma uzan

Çok iyi yaaa!
Hamile premses sendromunun bir üst versiyonu da çıkmış.
Hamile olma ihtimali olan premses sendromu.
Pro hamile premses sendromu da olur.
Çok erken doğurmuşum ben. Çok üzülüyordum zaten buna
Kadınlar kulübü var mıydı o zamanlar bilmiyorum ama kimse bana demedi "hamile halinle tiriplere gir, törenle doğur, kırk gün yat, altı ay lohusa deprasyonuna gir. "
O kadar saf mışım ki sonunda doktorum " bir otur artık , nazar edecekler bak " demişti adamcağız.

7 ay idi sanırım, sonrasında uçağa almıyorlar. Hamile bir kadının bir uçtan diğer uca seyehat etmesi çok doğru olmaz.
Onu biliyorum ya
Konu sahibinin durumundayken seyahat ediliyor demek istemiştim
Altı üstü hamilelik şüphesi varken yani 😬

Insallah ameliyat basarili gecer .Ne yapip,ne edip gidin bence sonrasinda.Hamilelik baslangicinda ne olacak ki.

Hamile olma ihtimaliniz varken mi seyahat etmek istemiyorsunuz 😀

Tüp bebek tedavisi ile ilk bebeği kaybettim, ikinci transferden 1 hafta sonra 10küsür kilometre yürümüştüm, şehri gezmiştik. 5 aylık hamileyken kanyon gezdim, yaz sıcağında yine 10 küsür km yürüdüm. Bu arada yaptığım uçak ve araba yolculuklarını saymıyorum.

Sizin kadar aciz bir prenses olsam sanırım ben de ancak oturup ağlayabilirdim…

Cok acil diye konu acıp cevap verme zahmetinde bulunmamak.. dogurdu heralde cevaplamaya fırsati yok

Kendi kendinize hamile olduğunuz sonucuna varıp gitmemeye karar vermişsiniz zaten. Şu durumda acil olan ne?

Hamileyseniz ne fark ediyor, neden yolculuk yapamayasınız onu da hiç anlamadım. Doktor aksi bir şey söylemediği sürece bir sorun olmaz -ki henüz doktorla görüşmemişsiniz bile.
Görüşün, netleştirin, sonra kalkıp gidin. Durduk yerde dram yaratıyorsunuz kendinize.

Hamilelik ihtimali derken eğer riskli bir sürecim yoksa kesinlikle kalkar giderdim. Bana cok yakın birinin riskli bir ameliyatı olacak netice de.
eğer kendiminde riskli bir durumu varsa ve gidemeyeceksem de oturur dua ederim.

Öncelikle geçmiş olsun dim konuyu açan kişiye. ve anne baba olmadı sürece gidilmemeli.. ve kan tahlil sonucunuz ne çıktı acaba merak ettim...bir arkadaşta arayanlara sinir oldu demişti o an için öyle olur ama sonradan aramayanları insan siliyor defterinden en azından ben sildim bir geçmiş olsun demeyi esirgeyenlere ben selam bile vermem. ve vermiyorum.
gelelim konu sahibine cevap verenlere 7 sayfayı da okudum bir anne adayı ve anne olanlar bu kadar mi vicdansız olur....kızlar bir kişi hariç herkes yerden yere vurup dalaga geçmekle yarıştı yok 10 lira bile değil test ona verecek parası yoktur belki o parayi harcayacak daha iyi yerleri var ki kan testi yaptırdığını söyledi zaten ama işte vicdandan yoksun olunca normal galiba belli ki kan sonuç beklerken yazdi ve buyuk ihtimalle hamile değil gibi geliyor çünkü çamaşır suyuyla yapilan test idrarinda protin olan herkes bu bir erkek bile olsa köprür ..hamile çıkar 😁... benibosver benibosver ❤canım seni canı gönülden tebrik etmek istiyorum ailen iyi bir insan yetiştirmiş eminim sende çok iyi bir anne sındır yada olacaksın...

Back
X