KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM

Çok hastalıklı bi zihniniz var. Ben olsam ben de şaşırırım adam penisini sürtmekle baba olmuş. Tüp bebek ne alaka önce sen kendi vajinismus sorununu çözsene. Koca adam liseli bebeler gibi sürterek hayat yaşıyor.

bebek istiyordum yaşım30 un üzerindeydi ve çocuk olmasa tüp bebeğe gidicektim ne var bunda amagerekkalmadı tabi doğalyollarla çocuğum doğdu şükür

Yani şaşkın olması çok doğal.Mesela şu an bosanmaktan vazgeçme sebebi de sen değilsin bence.
Oğlumun psikilojisi bozulur annesine benzer diye bosanmiyor olabilir.
Ama seni sevmiyor kesinlikle yani bosanmaktan vazgeçti diye mutlu olmamalisin.
Bosanmayacaksan da şikayet etmeyi birakmalisin.

İlişkiye giremiyor, işte çalışamıyor, ev işi yapmıyor daha da kötüsü tedavi olmuyor. Yapacak birşey yok. İnsanın kendi kendine ettiğini cümle alem toplansa yapamazmis

Normal degilsin...cvplarından belli..acilen doktora gitmelisin...

hayır bu dünyada bana kalacak tek şeyçocuklarım, o mantıkla bakıyorum, artık yalnız olmak istemiyorumşuhayatta benim de birilerim olsunistiyorum,çok doğal değil mi
Ya senin kendine hayrın dokunmamış ki doğuracağın çocuklara nasıl dokunsun? Saçma sapan bir hayat yaşıyorsun ve düzeltmeye niyetin de yok. Nasıl bir kafa yaşadığını çözemedim.

hayır bu dünyada bana kalacak tek şeyçocuklarım, o mantıkla bakıyorum, artık yalnız olmak istemiyorumşuhayatta benim de birilerim olsunistiyorum,çok doğal değil mi
Çok bencil zavallı ve acınası. Sen ne vereceksin o çocuklara. Hep beklenti hep beklenti azcık da ben vereyim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…