KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM

ayrıcaçocukalrımyok sadece1 tane oğlum var 1tane

ayrıcaçocukalrımyok sadece1 tane oğlum var 1tane
Dedin ya ilk mesajta 5 tane istiyorum. Bir kaç sayfa önce bir tane daha istiyorum dedin. Şu yaşadığın ortamda bir tane daha yapmak istemen senin nasıl bir insan olduğunu ortaya koyuyor. Sen çocuk bakabilecek bir insan değilsin. Kendine faydan yok.

Sana değil evladına.Sürtünerek ! yapacağın çocuğa. Delirteceğin evlatlarına acıyorum. İnsanım işte. Kim olsa acır. Sabahtan beri kendine gel diye bir sürü yorum yazdım ama senin niyetin başka.
hepsi troldü o halde üzülme bence.ayrıcaçocuğum son derecesağlıklı sosyal paylaşımcı cıvıl cıvıl bir çocuk.Allah herkese nasip etsin

hakarete uğramak acıtıyor, acımasızca eleştirilmek kötü bişi
Ruhen hasta olduğunu kabul etmeden zaten iyileşemezsin. İyileşmek istemiyorsun. Aç baştan oku ne zaman acımasızca eleştirmeye başlamışım.
Şimdi kendini acındırma evresine mi geçiyorsun?
Şurada sana yardım etmek için bir sürü insan yazdı sen sadece dramatize etmekle suçla insanları.

evliliğin başlangıcında 5 çocuk istiyordum, şu an5 tane yapamam zirasezeryablıyım, çocuğum son derece sağlıklı güzel uyumlu gören herkes muayene olduğu proflara kadarjherkes ne kadar efendi, ne kadar olgun bir çocuk ne güzel yetiştirmişsiniz diyorlar çünkü çok farklı ve akıllı bir çocuk, ekokardiyoografi cihazında bile 15-20 dakikamuayeeolurken hiç ağlamıyor mesela

hepsi troldü o halde üzülme bence.ayrıcaçocuğum son derecesağlıklı sosyal paylaşımcı cıvıl cıvıl bir çocuk.Allah herkese nasip etsin
Yaw he he kesin öyledir. Sana göre sende normalsin. Kötü bir ailede yetişmenin travmatik sonuçlarını yaşamış biri olarak çocuğunun geleceği ile ilgili endişendiğim için bunca sayfa yazdım. Sana göre sana hakaret ediyorum.

çok şanslıyım ki Allahbana böyle güzelkarakterliarkadaşçıl cıvıl cıvıl bir çocuk nasip etti ben çok şanslıyım

hayır mesela işitme testine götürdüm orada daçocukhiç taşkınlık yapmadı,testi yapanlar ne akıllıdediler,çünkü evde ona doktor setialdım, hepsine baktıinceledi,doktora gittiğinde hiçağlamıyoro yüzden, birsürü oyuncağı var, acayip güzel birçocuk, tarafsız yazıyorum, herkes öyle diyor

Tamam inşallah iyidir. Küçük bir bebenin kötü olmasını kimse istemez. inşallah seni rol model almaz.

Banlanırsan üzülürüm @Trubel
Adım adım delirdik konuda.

Okudukca daral geldi Allahim adamada cocugunada cehennem yasatmissin. O cocuk akilli bisey olucaksa oda senden nefret edicektir.Gerekirse bi sure bakirkoyde ruh ve sinir hastaliklarinda tedavi gor yada evlenmeseydin bu nedir yahu insaf

Sen şanslısında o çok şanssız o ne olacak? Tedavi olmak istemeyen aile nedir bilmeyen bir anne var...
onun için il il doktor doktor gezen bir anne babası var, onun içinözel yumurta süt alan annesi var, ayrıca annesi sadece luna parkiçin bile 35liraveriyormesela,inanılmaz eğleniyor, çocuk hepoyuparkıda, yaşıtlarıyla,son derece güzel yetişiyor

Hani babası istemiyordu? Yumurta süt almak lunaparka 35 tl vermek marifet mi. Biz ne diyoruz sen ne diyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…