- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 40
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
hayır bu dünyada bana kalacak tek şeyçocuklarım, o mantıkla bakıyorum, artık yalnız olmak istemiyorumşuhayatta benim de birilerim olsunistiyorum,çok doğal değil mi
Malesef doğal değilhayır bu dünyada bana kalacak tek şeyçocuklarım, o mantıkla bakıyorum, artık yalnız olmak istemiyorumşuhayatta benim de birilerim olsunistiyorum,çok doğal değil mi
komik geliyor olabilir anlıyorum ama ben gülemiyorum maalesef.ortadabirçocuk varsa ve buşekilde olduysa kimsenin bununla dalgageçmeye hakkı yoksürtünmeye devam o vakit..
barışma seksi iyi gider bu olayların üstüne
Bize de komik değil. Sinir bozucu.komik geliyor olabilir anlıyorum ama ben gülemiyorum maalesef.ortadabirçocuk varsa ve buşekilde olduysa kimsenin bununla dalgageçmeye hakkı yok
komik geliyor olabilir anlıyorum ama ben gülemiyorum maalesef.ortadabirçocuk varsa ve buşekilde olduysa kimsenin bununla dalgageçmeye hakkı yok
Zaten koyduğum için inanmıyorum.inanmaman bizim bunları yaşamadığımız anlamına gelmiyor, tercihinizdir...Keşke kendinizi başkasınınyerine koyabilseniz
aslında deli demeyin ama 1 çocuk daha istiyorum
hayır bu dünyada bana kalacak tek şeyçocuklarım, o mantıkla bakıyorum, artık yalnız olmak istemiyorumşuhayatta benim de birilerim olsunistiyorum,çok doğal değil mi
Ama Allah kadınla erkeği de bir bütün olsunlar diye yaratmış ve evliliği de bu nedenle farz kılmış mesela.gayet de doğal...Allahın nasipettiği bişi
Ruh hastasısın.
Sürtünerek yapmaya çalışacağın çocuk için uğraştığın kadar tedavi olmaya uğraşsana. Ziyansınız ya.
Niye çocuklarının başına çorap ör diye mi? Yalnız hiç bir gelin senin gibi hasta bir kadına tahammül etmez. Allah korusun şu filmlerdeki manyak anne tarafından yetiştirilen ruh hastası tiplerden olmazlar inşallah.
hakaretleriniz üzdübeni ben ruh hastası değilim sadece insanlarlaesafeliyimo kadar.okadarhakaret ettiniz , Allah yukarda, bişi demiyorumRuh hastasısın.
Sürtünerek yapmaya çalışacağın çocuk için uğraştığın kadar tedavi olmaya uğraşsana. Ziyansınız ya.
Niye çocuklarının başına çorap ör diye mi? Yalnız hiç bir gelin senin gibi hasta bir kadına tahammül etmez. Allah korusun şu filmlerdeki manyak anne tarafından yetiştirilen ruh hastası tiplerden olmazlar inşallah.
size garipgelen herşey sahte yani dünyada5 milyarinsanvar.öyle olsun, ben sahteyim, anlattıklarımın hepsipalavra,içinizrahat etti miArkadaşların dediği gibi, ya trollsün ya problemli. Oyun oynuyorsun burada sen.
Deyin bişey. Cevap verin mesela. Yanlış şeyler mi yazıyor orda?hakaretleriniz üzdübeni ben ruh hastası değilim sadece insanlarlaesafeliyimo kadar.okadarhakaret ettiniz , Allah yukarda, bişi demiyorum
Tedavi olmuyorsanız hastasınız demektir. Yazdıklarınız o kadar kötü ki artık gerçekliğine inanmıyorum zibilyon tane çelişkili yazı yazdınız.hakaretleriniz üzdübeni ben ruh hastası değilim sadece insanlarlaesafeliyimo kadar.okadarhakaret ettiniz , Allah yukarda, bişi demiyorum
ben artık kimseye kendimi ispatlamak istemiyorum, inanmayabilirsin yada inanabilirsin,herikisi de senin bileceğin iş...hakaretleriniz üzdübeni ben ruh hastası değilim sadece insanlarlaesafeliyimo kadar.okadarhakaret ettiniz , Allah yukarda, bişi demiyorum
Dünyada 7 milyar insan var öncelikle.size garipgelen herşey sahte yani dünyada5 milyarinsanvar.öyle olsun, ben sahteyim, anlattıklarımın hepsipalavra,içinizrahat etti mi
iyigünlerdilerim
trölüm peki ama o zaman acıma bana nedne acıyorsunTedavi olmuyorsanız hastasınız demektir. Yazdıklarınız o kadar kötü ki artık gerçekliğine inanmıyorum zibilyon tane çelişkili yazı yazdınız.
Kibleyin efendim kibleyin. Ben kendimi hazırladım. Hatta dur kendim kibleyeyim. Ağır trolsün. Çocuklarına acıdım sadece...
Üzülecek çok şeyin var buna üzülme. Hastalık tedavi olunca geçer...hakaretleriniz üzdübeni ben ruh hastası değilim sadece insanlarlaesafeliyimo kadar.okadarhakaret ettiniz , Allah yukarda, bişi demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?