Kızlar ev konusunu açmıştım ama konular gittikçe sarpa sarıyor eşim abisiyle kavga etti annesi araya girdi abisi karısının sırtını tuttu o evi alıcaz görürsün dedi oda sen kimin evini kimden alıyorsun diye kavga ettibende eltimle kavga ettim öyle çirkeflerki kavga etmek için kaynanamla evime geldiler bizde pişman olmuşlar diye geldiler sandık kapıyı açmıycaktık başta ama kaynanam çaldı kapıyı açmadık telefonla aradı konuşcaz dedi eşim onlarla kavga ettiği sırada sinirden televizyonu kırdı eli falan kanadı bu evden gitmezseniz polis çagırcam dedi korkup kaçtılar abisi resmen bir dengesiz yüzünden Eşime vurdu oda sinirden karşılık verdi off ne olacak böyle bilmiyorum huzurumuzu kaçırıyorlar ne pis insanlar ne yüzsüzlerrr ailemi aradım annem kaynanamla kavga etti durumlar artık kontrol edilemez bir hal aldı ablamlar falanda girdi olaya Abim falan yani konu artık çok büyüdü ve ben tahammül edemiyorum çıktık evden annemlerdeyiz şuan
Eve gelip tehtit ediyorlar nasıl karışmamalıydıAilen karismamaliydi
Eşimin abisi eşime vurdu siz hangi aileden bahsediyorsunuzAilenizi neden karıştırdınız anlamadım.
Çözmesi gereken eşiniz ve ailesi.
Dünkü hıncın , güzel uslubun sebep olmuş bunlara:)Kızlar ev konusunu açmıştım ama konular gittikçe sarpa sarıyor eşim abisiyle kavga etti annesi araya girdi abisi karısının sırtını tuttu o evi alıcaz görürsün dedi oda sen kimin evini kimden alıyorsun diye kavga ettibende eltimle kavga ettim öyle çirkeflerki kavga etmek için kaynanamla evime geldiler bizde pişman olmuşlar diye geldiler sandık kapıyı açmıycaktık başta ama kaynanam çaldı kapıyı açmadık telefonla aradı konuşcaz dedi eşim onlarla kavga ettiği sırada sinirden televizyonu kırdı eli falan kanadı bu evden gitmezseniz polis çagırcam dedi korkup kaçtılar abisi resmen bir dengesiz yüzünden Eşime vurdu oda sinirden karşılık verdi off ne olacak böyle bilmiyorum huzurumuzu kaçırıyorlar ne pis insanlar ne yüzsüzlerrr ailemi aradım annem kaynanamla kavga etti durumlar artık kontrol edilemez bir hal aldı ablamlar falanda girdi olaya Abim falan yani konu artık çok büyüdü ve ben tahammül edemiyorum çıktık evden annemlerdeyiz şuan
Zaten muhattap olmadık kaynana cadısı ortalığı karıştırıyor hepBu evin tapusu sizin değilmi???
Ev sizinse , birdaha muhattap olmazdım ben olsam.
Sende sevinebilirsinDünkü hıncın , güzel uslubun sebep olmuş bunlara:)
Tebrik ederim.
Sakin olun.Eşimin abisi eşime vurdu siz hangi aileden bahsediyorsunuz
Eşim polis çagırcam dedi diye kaçtılar evdenPolis çağırsaydınız keşke. Gidip evimi bastılar beni darp ettiler diye şikayetçi olsun eşiniz.
Görüşmeyin artık , uzamasın işte öyle eltide kayında olmayıversin...Zaten muhattap olmadık kaynana cadısı ortalığı karıştırıyor hep
SagolunSakin olun.
BU TARZ durumlarda öyle olmak gerekiyor.
Kardeş bunlar yaptığı çirkin olsada maalesef kardeş ve AAİLESİ.
EVET SAÇMA BİR DURUM VAR ORTADA katılıyorum.
Ama hak var hukuk var.
Madem konuşmadan anlamıyorlar mahkeme yoluna başvuracak olacak bitecek.
KOlaylıklar diliyoruım bu arada.
Canım ben sana demedim mi kaynin baş aktör yoksa kayinvaliden ve eltin bu gücü bulamazlardi diye.Bir daha gelirlerse ara polisiEşimin abisi eşime vurdu siz hangi aileden bahsediyorsunuz
Çağırsaydı keşke. Daha hiçbir şekilde görüşmeyin hiçbiriyle. Numaralarını engelleyin eve gelirkerde kapıyı çalsalar bile arayın polisi. Bence eşiniz darp raporu alsınEşim polis çagırcam dedi diye kaçtılar evden
Huzurumu bozdular eşimi sinir hastası ettiler resmenGörüşmeyin artık , uzamasın işte öyle eltide kayında olmayıversin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?