Kızlar ev konusunda çok büyük bir tartışma yaşadık !!!

Larisko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
1.488
770
38
32
Kızlar ev konusunu açmıştım ama konular gittikçe sarpa sarıyor eşim abisiyle kavga etti annesi araya girdi abisi karısının sırtını tuttu o evi alıcaz görürsün dedi oda sen kimin evini kimden alıyorsun diye kavga etti bende eltimle kavga ettim öyle çirkeflerki kavga etmek için kaynanamla evime geldiler bizde pişman olmuşlar diye geldiler sandık kapıyı açmıycaktık başta ama kaynanam çaldı kapıyı açmadık telefonla aradı konuşcaz dedi eşim onlarla kavga ettiği sırada sinirden televizyonu kırdı eli falan kanadı bu evden gitmezseniz polis çagırcam dedi korkup kaçtılar abisi resmen bir dengesiz yüzünden Eşime vurdu oda sinirden karşılık verdi off ne olacak böyle bilmiyorum huzurumuzu kaçırıyorlar ne pis insanlar ne yüzsüzlerrr ailemi aradım annem kaynanamla kavga etti durumlar artık kontrol edilemez bir hal aldı ablamlar falanda girdi olaya Abim falan yani konu artık çok büyüdü ve ben tahammül edemiyorum çıktık evden annemlerdeyiz şuan

Ailenizi neden karıştırdınız anlamadım.
Çözmesi gereken eşiniz ve ailesi.

Dünkü hıncın , güzel uslubun sebep olmuş bunlara:)
Huzur kaçıran sensin , dün sana demiştim ya muhatap olma ya da güzel bir dille ifade et diye .
Ama sen bu dilden anlıyorlar demiştin , bak onlarla aynı dildeymişsin .
Onlar da demek senin ve sevgili eşinin anlayacağı dilden konusmuslar.
Sen simdi anladın mı?

Kendi aileni bile katmışsın , pes....

Tebrik ederim.

Eşimin abisi eşime vurdu siz hangi aileden bahsediyorsunuz
Sakin olun.
BU TARZ durumlarda öyle olmak gerekiyor.
Kardeş bunlar yaptığı çirkin olsada maalesef kardeş ve AAİLESİ.
EVET SAÇMA BİR DURUM VAR ORTADA katılıyorum.
Ama hak var hukuk var.
Madem konuşmadan anlamıyorlar mahkeme yoluna başvuracak olacak bitecek.
KOlaylıklar diliyoruım bu arada.

Sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…