Kızlar ev konusunda çok büyük bir tartışma yaşadık !!!

Dunku konunuzu da okudum.
Siz bunlarin olmamasi icin ne yaptiniz ?
Dunku tavrinizdan sonra boyle bir seyin gelecegi belliydi.
Daha duzgun bir dille de ifade edebilirsiniz derdinizi sonucta tapu sizin. Kimsenin sizi zorla cikaracagi yok, siz bunu cok iyi biliyorsunuz. Sirf hincinizi almak icin o siddette bir cirkinlik yaparsaniz sonrasinda bunlar olunca aa bu insanlar cok cirkef diyemezsiniz.
Tapu sizdeyse umursamayip kendinizi o seviyeye dusurmeseydiniz, onlar da karsilarinda bu anlamda muhattap bulamasaydi bu mahallle kavgasi olmazdi.
O elti esine kim bilir neler dedi de adam kardesine vurdu.
Ailenizi de karistirarak seviyeyi iyice yerlere cekmissiniz.
O elti de ailesini karistirirsa aa cok cirkef diye yeni konu acarsiniz bi iki gune.

Resmen haraç kesiyorlar kendilerini mafya sanıyorlar nedir bu zorbalık anlamıyorum
Bütün iletişiminizi kesip savcılığa gidin verin yapın suç duyurusunu.
Ailesiyle barışırsa da eşiniz geri çekersiniz en fazla. Yanlarına kalmasın. Tapusu sizde olan evi ne demek sahiplenmek?!
Çok garip insanlar var.
Bu arada aileni karıştırma olayında bende öyle yapardım. Evim basılacak ben o kadar yıpranıcam ama eşimin ailesi diye anneme babama mı söylemicem. Ağaç kovuğundan mı çıktım acaba? Tabiki söylücem. Elti kaynanayı almış arkasına bende anamı alırım.

Öyle yapcam zaten tanıdık emlakçı var annem gerekirse bizim evin üstüne daire yapın diyor

Bence oda sıkıntı.
Ayrıca şuan eşinizin adına zaten ev.
Satsanızda ondan da aynı şekilde isteyecekler.
Fark nedir anlamadım ki.
TAlip olcak olan veya çirkeflik yapacak olan gene yapar.

Haneye tecavüzden bir iki kere polis çağırdın mı biter olay. Bu kadar büyütmeye gerek yok. Tapulu eviniz orası sizin, kafalarına göre ev basamazlar.

Aynen bunu yapin simdi bile olsa.

Ayrica ne demek niye aileni karistirdin olaya. Tabi ki karistiracak. Baska zaman olsa ah vah ailen arkanda dursa böyle olmazdi diye söylenirlerdi....

Iyi yapmissin. Davandan vaz gecme

Dünya malı için

hem eşinin dayak yemesine ve atmasına neden oldun,

dünürlerin arasını bozdun ve

kendi huzurunu bozdun bak kendi evinde bile barınamıyorsun..ne kazandın??

Tüm bunlar senin hak iddia edemeyeceğin bir ev için..kv oğluna verir, geri alır sanane..

Çok değil biraz zaman geçsin eşin ailesiyle arasını düzeltir, senide bir güzel susturur..bundan sonrada huzurbozan seninle ve ailenle kimse muhattap olmaz kaalede almaz..çokta iyi yaparlar..

O kadar ailesini siliyorsa eşiniz,
Satın evi.
Alın masraf ettiğiniz 40/50 bin ne ise onu,
Geri kalanı da verin kaynananıza.
Ben de diyeyim ki vay be minnet etmediler.
Haklıydınız ama güzellikle çözmek varken fevri davranıp işi buralara getirdiniz.
Eşiniz de sizin aklınıza uyuyor besbelli..
Kendi aileniz de melek maşallah.
Hem her olayın içine sokun, yetmedi bir de üst katlarına ev yapın tam olsun.
Neyse madem bu noktaya geldi, çökmeyin kadının parasının üstüne. Neyse hakkınızı alın, kalanı kayınvalidenizin.

Diğer konunuzuda okumuştum
Eşimle abisi kötü olmasın diye biraz daha sakinleştirici taraf olmalıydınız
Çok sivri dillisiniz önceki konuda da esip gürlediniz. Eşinizi dolduruyo gibi.
Tabi karakterinizi bilemem ama işlerin bu boyuta gelmesini siz biraz engelleyebilirdiniz.

Dünde yazdım bugünde yazdım haklı olduğunu. Bir insanı zevkine evinden atmak isteyen insanlarla salon kadını gibi konusulmaz. Ha böyle olmasıda iyi olmadı tabikide ama geleceğiniz nokta nasıl davranısanız davranın her halükarda buna benzer olacaktı.

Yuh bi ev yüzünden yaşananlara bak
Eşin şuan çok kötü durumdadır eminim. Ortalık zaten fena karışmış bu saatten sonra sürekli ailesini kötüleyip şunu bunu yaptılar deme canım eşine destek ol bence sakinleştirmeye çalış yoksa sizin de aranız bozulabilir. Eşin zaten herşeyin farkında sen yanında ol elini sımsıkı tut ki yalnız olmadığının farkına varsın.
O ailesine de diyecek söz bulamıyorum. Polise haber verin darp raporu alın bence ne haberler okuyoruz Allah korusun. Allah yardımcınız olsun.

Polise gidin, şikayet edin, zorla evimizi gasp etmeye çalışıyorlar diye. haneye tecavüz var, gasp var, darp var. Burunlarını sürtün de saçmalamasınlar bence.

Tapusu sizde olan evden neden taşınıyorsunuz ki anlamadım?
Çıkarabiliyorlarsa çıkarsınlar der geçerdim yani.
Tapusu eşimin üzerineyse kim ne yapabilir?
Gidin anahtarları değiştirin,giremesinler eve.

Bu evin tapusu sizin değilmi???
Ev sizinse , birdaha muhattap olmazdım ben olsam.
Bir önceki konuda tapu eşinin üstüne olduğunu söylemişti konu sahibi.
Neden bu kadar uzamış bu konu bende anlamadım "Tapu benim, ev benim" diyip polis çağırmak çok mu zormuş ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…