- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.768
- 358
Burada yazdığınız gibi konuşuyorsanız evde, eşinizi gaza getiriyor olabilirsiniz. Tv parçalamak falan...Korkum yok kimseden ama sinir bozuyorlar
Bütün iletişiminizi kesip savcılığa gidin verin yapın suç duyurusunu.Resmen haraç kesiyorlar kendilerini mafya sanıyorlar nedir bu zorbalık anlamıyorum
Hayir kendi annen bile olsa kesinlikle kimseye yakin oturma. Mesage herzaman iyidir. Busefer yine gelseler annenin üstündeki eve senin aileninde huzuru bozulacak. Lütfen uzak bir yer seçin.Öyle yapcam zaten tanıdık emlakçı var annem gerekirse bizim evin üstüne daire yapın diyor
Öyle yapcam zaten tanıdık emlakçı var annem gerekirse bizim evin üstüne daire yapın diyor
Haneye tecavüzden bir iki kere polis çağırdın mı biter olay. Bu kadar büyütmeye gerek yok. Tapulu eviniz orası sizin, kafalarına göre ev basamazlar.
Diğer konunuzuda okumuştumKızlar ev konusunu açmıştım ama konular gittikçe sarpa sarıyor eşim abisiyle kavga etti annesi araya girdi abisi karısının sırtını tuttu o evi alıcaz görürsün dedi oda sen kimin evini kimden alıyorsun diye kavga ettibende eltimle kavga ettim öyle çirkeflerki kavga etmek için kaynanamla evime geldiler bizde pişman olmuşlar diye geldiler sandık kapıyı açmıycaktık başta ama kaynanam çaldı kapıyı açmadık telefonla aradı konuşcaz dedi eşim onlarla kavga ettiği sırada sinirden televizyonu kırdı eli falan kanadı bu evden gitmezseniz polis çagırcam dedi korkup kaçtılar abisi resmen bir dengesiz yüzünden Eşime vurdu oda sinirden karşılık verdi off ne olacak böyle bilmiyorum huzurumuzu kaçırıyorlar ne pis insanlar ne yüzsüzlerrr ailemi aradım annem kaynanamla kavga etti durumlar artık kontrol edilemez bir hal aldı ablamlar falanda girdi olaya Abim falan yani konu artık çok büyüdü ve ben tahammül edemiyorum çıktık evden annemlerdeyiz şuan
Yuh bi ev yüzünden yaşananlara bakKızlar ev konusunu açmıştım ama konular gittikçe sarpa sarıyor eşim abisiyle kavga etti annesi araya girdi abisi karısının sırtını tuttu o evi alıcaz görürsün dedi oda sen kimin evini kimden alıyorsun diye kavga ettibende eltimle kavga ettim öyle çirkeflerki kavga etmek için kaynanamla evime geldiler bizde pişman olmuşlar diye geldiler sandık kapıyı açmıycaktık başta ama kaynanam çaldı kapıyı açmadık telefonla aradı konuşcaz dedi eşim onlarla kavga ettiği sırada sinirden televizyonu kırdı eli falan kanadı bu evden gitmezseniz polis çagırcam dedi korkup kaçtılar abisi resmen bir dengesiz yüzünden Eşime vurdu oda sinirden karşılık verdi off ne olacak böyle bilmiyorum huzurumuzu kaçırıyorlar ne pis insanlar ne yüzsüzlerrr ailemi aradım annem kaynanamla kavga etti durumlar artık kontrol edilemez bir hal aldı ablamlar falanda girdi olaya Abim falan yani konu artık çok büyüdü ve ben tahammül edemiyorum çıktık evden annemlerdeyiz şuan
Ne Biçim insanlarmış ya yazık vallaİşi pislige vurdum artık kısasa kısas çok beklerler konuda yasal olarak hiç bir hak iddia edemezler
Bir önceki konuda tapu eşinin üstüne olduğunu söylemişti konu sahibi.Bu evin tapusu sizin değilmi???
Ev sizinse , birdaha muhattap olmazdım ben olsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?