Kızlar ev konusunda çok büyük bir tartışma yaşadık !!!

Çağırsaydı keşke. Daha hiçbir şekilde görüşmeyin hiçbiriyle. Numaralarını engelleyin eve gelirkerde kapıyı çalsalar bile arayın polisi. Bence eşiniz darp raporu alsın
Bilmiyorum babamlardayız şuan yoksa eşim evi dagıtacaktı zor getirdik babamlara

Canım ben sana demedim mi kaynin baş aktör yoksa kayinvaliden ve eltin bu gücü bulamazlardi diye.Bir daha gelirlerse ara polisi
Lanet insanlar ya bu ne mal mük davasıdır resmen adam öldürecekler ya

dünkü konusunu okudun mu konu sahibinin
ortalığı ateşe veren konu sahibi aslında.
evi istemısler vermıyorum der gecersin ya da sessiz kalırsın bazı durumlarda.

konu sahibi eltisine baya bir çıkışmış , e bugun de aynısını onlar yaptı

Siz ailenizi niye karıştırıyorsunuz ki?
Öfkeyle kalkan zararla oturur. Yangına körükle gitmeyin. Eşiniz zaten sessiz kalmıyor. Siz biraz geri çekilin. Silah dayayarak gitmeyecek ya tapuya. Nedir bu korkunuz?

sevinecek bir durum yok
sana dün ilk mesajımda haklısın ama uslubun yanlış demiştim,
sen de bu dilden anlıyorlar demiştin
Ben onların anladığı dilden anlatırım onlara ama arada eşim var ama artık ailemde bu konuda çok sinirli aileni niye karıştırdın diyor kaynana sanada bu lazım anladnmı kimse sahipsiz değil dedim bir daha evimin yakınından geçmeyin dedim

Tapusu sizde olan evi hickimse alamaz niye bu kadar korkup ortaligi birbirine katip eltiye bulaştiniz, ev satmalara girdiniz? Bak konu nerelere gelmiş.
Ben olsam boyle birsey duydugumda tabiki kizardim ama eltiye tel acip "evi ruyanda gorursun" bilmem ne diye muhattap olmazdim. Duymamis gibi yapardim. Kim gelip zorla cikarabilir? Ne cok abarttiniz ya. Tapulu evden sizi cikartcak insan, baska ev aldiginizda onu istemeyecek mi?nParayi istemeyecek mi sanki

Konu sahibinin uslubuyla ne alakası var illa birine sataşacaksınız.
Konu sahibini bende dün biraz fevri bulmuştum ama haklıymış uslıbunda. Laftan sözden anlayan birine mi benziyolar sizce? Toplanıp ev basıyprlar yetmiyo birde şiddet uyguluyorlar? Bunların anlayacağı tek yol polis mahkeme. Böyle insanlar anlamaz güzel sözden. Bi yumuşak konuş ertesi gün çağırırlar ev taşıma şirketini.

Siz ailenizi niye karıştırıyorsunuz ki?
Öfkeyle kalkan zararla oturur. Yangına körükle gitmeyin. Eşiniz zaten sessiz kalmıyor. Siz biraz geri çekilin. Silah dayayarak gitmeyecek ya tapuya. Nedir bu korkunuz?
Korkum yok kimseden ama sinir bozuyorlar

bu konuyu zaten eşin halledecekti
senin araya girmen hata
ilk baskına giden sen olmussun hala anladıkları dilden diyorsun
anlamıslar mı?

aileni karıstırmakta da haksızsın
eşin şimdi yanında gibi durur ama senın bu öfken sinirin eşini de senden uzaklastırı benden soylemesı

Resmen haraç kesiyorlar kendilerini mafya sanıyorlar nedir bu zorbalık anlamıyorum

Cnm sat gitsin o evi. Onlarin bilmegi yerden tkr bi ev alin. Yoksa ikide bir dayanirlar kapiya. Huzur herseyden önemli

Eşimi sakinleştiremedm televzynu falan hep kırdı gücüm yetmedi mecbur haber verdim

Eve gelip tehtit ediyorlar nasıl karışmamalıydı

eşiniz zaten sizden yana , size sahip çıkacak olan da eşiniz.
sizi kapıya eşiniz atsa neyse de siz gidip ailesini arıyorsunuz, kaldırıp bizim malımızdan sizene deseler

Başını okuyup devamını takip etmedim açıkçası.
Bir bakayım.
Zaten bu konular bu şekilde çözülmez.
Aklı selim insanlara ihtiyaç var bu durumda.

Cnm sat gitsin o evi. Onlarin bilmegi yerden tkr bi ev alin. Yoksa ikide bir dayanirlar kapiya. Huzur herseyden önemli
Öyle yapcam zaten tanıdık emlakçı var annem gerekirse bizim evin üstüne daire yapın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…