Kızlar ev konusunda çok büyük bir tartışma yaşadık !!!

allah allah tapu eşinin üzerine ise bu kadar yaygarayı nasıl kopartabiliyorlar ne hakla
ben olsam şikayet ederim evimi bastılar diye. ama bu konuda bir tuaflık var
eğer eşinin üzerinde olsa idi tapu bu kadarına cesaret edemezlerdi
bana şimdi sanki tapu kv üzerine gibi geldi ya

Ben şunu da anlamadım:
Bu kadar insan akli melekelerini mi kaybetmiş ki tapusu sizde olan evi almaya gelmişler? Evi verirken başka bir şey mi demişlerdi size?
hay ağzın bal yesin
bir tek ben algılayamıyorum konuyu sanmıştım

hay ağzın bal yesin
Bu konuda da pek bir açıklaması yok. Tapu eşimib üzerine diyor ama pek öyle olduğunu,zannetmiyorum. Ya konu sahibini kandırıyor eşi, ya o ben masraf yaptım diye sahiplendi veyabtapu verilirken bir şeyler dendi ki bu insanlar ayaklandı.
En cahil insan bile tapu onun üzerineyken o evin alınamayacağını bilir.
Benim teyzem de mesela evini oğlunun üzerine yaptı ama bir kaç sene sonra oğlunun onu satıp ona ev alması şartıyla. Şimdi oğlu çıkıp dese ki ev benim ne münasebet, hepimiz ayaklanırız çünkü olayın iç yüzünü biliyoruz. Öyle hibe edilmedi o ev ona iş durumlarından dolayı p şekilde oldu. Burda da öyle bir şey vardır kesin.

hay ağzın bal yesin

Ev tapusunu gectim, bugun ev sahipleri kiracilarini oyle hop diye cikaramiyorlar seneler suruyor resmen. Kiraciya sunu yapsan adam evimi bastilar diye ev sahibine dava bile acabilir.. kaldi ki bence de konu sahibinde kendi evini hirs sonucu satacak goz yok..

EVİ İLK BASAN KONU SAHİBİ:)

Ammada tepki vermişsiniz kızlar bir bayan derdini anlattı diye bu kadar mi tepki verilir destek olmak yerine köstek oluyorsunuz yazık

Çok karısmış olaylar. Kötü olmuş ne biçim aile böyle... Ama söylüyoruz tapu kimin elindeyse onun borusu öter. Muhattap olmayın kapıya gelirlerse açmayın kapıyı üstelerlerse polis çagırın.

Evi kvler aldı diyon onlara almadı mı almadıysa alsın size çık demek ne oluyo tapu eşinin üzerine diye hatırlıyom insan verdiğini geri alırmı ne yapıyo bunlar anlamadım ama saçmalıyolar ben 6 yıldır kvlerin evinde oturdum şimdi evimizi alıp taşındık kiraya verin kirası sizin olsun diyolar eşimin de kardeşleri var ama o evi bize niyetle aldığı için ilerde de bize vercek

Aman dert etme hallolmayacak sorun yok eşin yanında ya takma kafaya onlara da yaramaz eden ettiğini çeker ailen karışmasa olurmuş yarın birgün barışılsa ki eşin anası abisi atmaz mecbur barışılır aileler arasında soğukluk kalır hep

Benim hala aklım almıyor. Eksik bişeyler var. Durduk yere ev küçük geliyor diye eltinin evine göz dikilmez ki. Yarın senin çocuğun olduğunda ne olacak? Evlerin m2 si aynı diyorsun ama.
Evin tapusu sizinse polisle gelseler çıkaramazlar en fazla küsersiniz o tarafla. Gelip camları taşlayacak halleri yok ya. Yangından mal kaçırır gibi evi satışa çıkarmak gidip ev basmak ne oluyor? İ
Hiç mantıklı gelmiyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…