Zaten ailem yanımızda annem kaynanamdan çok annelik yapıyor eşimeE öyle ama.
Sende sakin ola satma evini. Diger konunda da yazmistim ben otturamadim ama oh onlarda otturamadi diye sevinmesinler sakin. Esin zaten senin yaninda. Ailesiyle arasina gereken mesafeyi o koyar zaten. Birdaha gelirlersede direk polisi cagir.
Katılıyorum olayları büyüyen konu sahibiydiDunku konunuzu da okudum.
Siz bunlarin olmamasi icin ne yaptiniz ?
Dunku tavrinizdan sonra boyle bir seyin gelecegi belliydi.
Daha duzgun bir dille de ifade edebilirsiniz derdinizi sonucta tapu sizin. Kimsenin sizi zorla cikaracagi yok, siz bunu cok iyi biliyorsunuz. Sirf hincinizi almak icin o siddette bir cirkinlik yaparsaniz sonrasinda bunlar olunca aa bu insanlar cok cirkef diyemezsiniz.
Tapu sizdeyse umursamayip kendinizi o seviyeye dusurmeseydiniz, onlar da karsilarinda bu anlamda muhattap bulamasaydi bu mahallle kavgasi olmazdi.
O elti esine kim bilir neler dedi de adam kardesine vurdu.
Ailenizi de karistirarak seviyeyi iyice yerlere cekmissiniz.
O elti de ailesini karistirirsa aa cok cirkef diye yeni konu acarsiniz bi iki gune.
SagolunnHerkez konu sahibi ne yuklenmis ama gerçekten sinir harbi yaşanacak bir olay kimin başına gelse sinirden kudurur kadın 40 bin masraf yapmış yapmamış olsa bile neden değişsin evini obur gelin gelinde bu kadın çalı süpürgesi mi onun çocuğu varda bunun olmayacak mı konu sahibi yerden göğe kadar haklı
Vermem ztn evi cnmSakın evi verme.
Ne münasebet yaw otur yayıla yayıla.
Bozma keyfini.
İyi de o eşinizin ailesi , sizin ailenize ne ? Evi kendileri mi kazandı koydu ? Valla siz de dahil aklı başında bi Allah’ın kulu yok .Eşimin abisi eşime vurdu siz hangi aileden bahsediyorsunuz
Siz hala hangi aileden bahsediyorsunuz ilerde birgün olaylar büyüycek başımoza birşey gelicek ailemin haberi olmuycak neden saklıyim ailemden hem eşimin ailesinden çok benim ailem destek oldu eşimde ailemin verdiği emeği hep söyler vr neden söyledin diye kızmaz bilirki ben ailemden birşey saklamamİyi de o eşinizin ailesi , sizin ailenize ne ? Evi kendileri mi kazandı koydu ? Valla siz de dahil aklı başında bi Allah’ın kulu yok .
Kadında isteniyor gerçektenSize delil yazdığı duruma baksın inanmayanlar
Size delil yazdığı duruma baksın inanmayanlar
Sağol tavsiyen içinnBak işte burdan da anlayabilirsin herturlu kavga ve şiddeti çıkartır o eltin evi elde etmek için. Bak dün evine gittin ağzının payını vermeye bugün onlar geldi kavga etmeye bir sonraki nokta ne olacak Allah korusun daha da kötüye gidecek. Sen sinirlerine öfkene hakim ol eşine de sinirlerine hakim olmasını soyle. Tamam konunda haklisin evet yaptıkları iğrenç bir şey ama sende karşılık verirsen yada verirseniz sonu çok kötüye gider ondan sonra da dersin keşke dünya mali için bunlar değer miydi diye. Bazı arkadaşların dediği gibi eve yaptigin masrafları nakit olarak talep et yok veremeyiz derlerse de evi satıp masraflarını al geri kalan parayı verin kayinvalidene gidin başka yerden kendiniz ev alın bırakın o evi. Zaten onlarda bakalım huzurla oturabilecekler mi Ilahi Adalet tecelli eder muhakkak. Ama senin ve eşinin gerçekten sakinleşmesi lazım yok onların seviyesine inerseniz daha vahim şeyler olur ku bunun da vebalini konunuzda haklı da olsanız veremezsiniz. Öfke ile kalkıp zararla oturmayın
Ben de bunu düşünüyorumBen neden bu konuda kv ve eltinin haklılkk payı oldugunu seziyorum? Ev basacak kadar kendılerını haklı hıssetmelerınden mı? Sizin kavgacı tavrınızdan mııı? Bence hıkayede eksık parcalar var.. elti de burada olsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?