Kızlar ev konusunda çok büyük bir tartışma yaşadık !!!

Zaten ailem yanımızda annem kaynanamdan çok annelik yapıyor eşime

Katılıyorum olayları büyüyen konu sahibiydi

Size delil yazdığı duruma baksın inanmayanlar

Eklentiler

• 15211404596951371162357.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 389
Herkez konu sahibi ne yuklenmis ama gerçekten sinir harbi yaşanacak bir olay kimin başına gelse sinirden kudurur kadın 40 bin masraf yapmış yapmamış olsa bile neden değişsin evini obur gelin gelinde bu kadın çalı süpürgesi mi onun çocuğu varda bunun olmayacak mı konu sahibi yerden göğe kadar haklı

Sagolunn

İyi de o eşinizin ailesi , sizin ailenize ne ? Evi kendileri mi kazandı koydu ? Valla siz de dahil aklı başında bi Allah’ın kulu yok .
Siz hala hangi aileden bahsediyorsunuz ilerde birgün olaylar büyüycek başımoza birşey gelicek ailemin haberi olmuycak neden saklıyim ailemden hem eşimin ailesinden çok benim ailem destek oldu eşimde ailemin verdiği emeği hep söyler vr neden söyledin diye kızmaz bilirki ben ailemden birşey saklamam

Ben dünkü konuda sana ve eşine hak verdim evi bırakma dedim ama olaylar çığrından çıkmış işin içine şiddet girmiş artık Allah korusun daha kötü şeyler de olabilir.

Bence evi satıp(karşı taraftan habersiz satmayın) tadilat masrafınızı kesip kalan parayı verin kayınpedere ya da direkt masrafı talep edip evi bırakın. Masrafı vermeseler bile kiraya say çık. Uğraşmayın şunlarla çalışır kendi evinizi alırsınız kimseye eyvallahınız olmaz huzurunuz bozulmaz.

Aile faciasına dönüşmesinden korktum cidden. Haberlerde görüyoruz mal mülk kavgasından ne aileler sönüyor. Gözlerini karartmış onlar artık. Konuşmakla tartışmakla başedilmez bunlarla. Eşini de yumuşat diğer tarafla tartışmayın, inada bindirmeyin Allah’a havale edin bu olaydan hasarsız sıyrılmaya bakın.

Size delil yazdığı duruma baksın inanmayanlar

Bak işte burdan da anlayabilirsin herturlu kavga ve şiddeti çıkartır o eltin evi elde etmek için. Bak dün evine gittin ağzının payını vermeye bugün onlar geldi kavga etmeye bir sonraki nokta ne olacak Allah korusun daha da kötüye gidecek. Sen sinirlerine öfkene hakim ol eşine de sinirlerine hakim olmasını soyle. Tamam konunda haklisin evet yaptıkları iğrenç bir şey ama sende karşılık verirsen yada verirseniz sonu çok kötüye gider ondan sonra da dersin keşke dünya mali için bunlar değer miydi diye. Bazı arkadaşların dediği gibi eve yaptigin masrafları nakit olarak talep et yok veremeyiz derlerse de evi satıp masraflarını al geri kalan parayı verin kayinvalidene gidin başka yerden kendiniz ev alın bırakın o evi. Zaten onlarda bakalım huzurla oturabilecekler mi Ilahi Adalet tecelli eder muhakkak. Ama senin ve eşinin gerçekten sakinleşmesi lazım yok onların seviyesine inerseniz daha vahim şeyler olur ku bunun da vebalini konunuzda haklı da olsanız veremezsiniz. Öfke ile kalkıp zararla oturmayın

Sağol tavsiyen içinn

Senin elti olayı aşmış ama aklı basında biri çıkışta ne oluyor demiyor. Kaynanan da kukla misali onların peşinde evi basmaya geliyor çok enterasan.

Sizin uslubunuzda sorun yok. Şu olay kimin başına gelse delirir. Ne münasebet yani.
Pazardan domates mi almışlar biraz sen yedin ver şimdi biraz da ben yicem. Ev bu ev herkesin bi düzeni var.
Tapu kv nin üzerine olsa dahi böyle birşeyin teklif edilmesi terbiyesizliktir benim için.
Herşey mal verdim istediğim gibi çalarım oynarımla olmaz.
Siz ne evi satın ne de onlara verin. Sizden alamazlar zaten de hani olur ya ne kendileri ne malı diyip de sakın evi vermeyin.
Malı verirsinz yarın öbürgün yalakalık yapar bişeklde barışırlar filan siz de evinizden olduğunzla kalırsnz.
O elti olacak şirret de başka ev mi bulamamş.
Madem evinden rahatsz satsın o evi parasyla gönlüne göre bi eve çıksn.
Üzerine o da masraf yapsn ödesn. Bu nedir ya.
Sakın sakın sakın kararınızdan dönmeyin.
Ve aile konut şerhi koydurun. Olur da eşiniz sinirden vermek isterse engel olursunuz.
Ya ne insanlar var şoklardayım cidden...

Ben de bunu düşünüyorum
Kimse tapusu başkasında olan eve sen çık diye bastıramaz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…