Kızlar evliliğim bitiyor acil yardım bu mübarek günde nolur

Canım ben o kadar altının içinden sadece 2 tane istedim

Canım ben o kadar altının içinden sadece 2 tane istedim

Neden? Bu kadar ısrarcı olmanız altınların orada olup olmadıgından şüphelenmenızden veya kendınız için kenarı ayırma düşüncesinden kaynaklanıyor gıbı gorunuyor. Evde 2 bilezık taksanız nolur takmasanız nolur? Eğer altınlarla ılgılı endişeniz varsada bunu açık açık konuşun bir orta yol bulun içiniz rahat etsin.

Boyle sacma sapan bi konhyu nasil bu kadar uzatmis anlamadim rabbim bu gecenin suyu hurmetine hidayete erdirsin.

Canım bak şu gece de yemin ederim Allah içimi biliyor şüphelendiğinden ya da esirgediğimdne değil sevdiğim için istemiştim

Sen sevmezsinde takmayı,o sever,çok mu zor bunu anlamak...

Altınlar kadının mehiridir.Benim esim takıları gormedi bile.Bozdurup hesabima yatırdım bir kere bile sormadi naptin diye.O benim kotu gun paramdir.Kadinin güvencesidir ayolll

O zaman ailenin kadınları cümbür cemaat mevta mı?Ve eşin ailenin kadınlarında hiç bilezik filan görmedi mi?Sanki belinizde altın kemerle gezeceksiniz...Onlar çoktaan uçtu bence de,kondurmak istemeseniz de...

Kızlar herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim..ben sadece sevdiğim için istedim konu uzadıkça uzadı ve şuan konuşmuyoruz ..ne yapacağımı şaşırdım .. sen beni seviyor Musun onu söyle dedim ..seni sevmem için bir sebeb söyle dedi. Kaldım öyle sessizim şuan

Sana olan sevgisini altınlar söndürmüş ne yazık ki,sen kötü bir şey dememişsin baştan da,eşim nişanlıyken bile düğün için aldığı altın ve birikimini bana bırakmıştı,aklımdan bile geçmediği halde. Hayatımızın hiç bir safhasında da ne çocukların takıları,ne benim bilezik vs ne sorar,ne hesaplar.Eşinle normalde aran nasıldı, hep senin tavizinle mi geldiniz bugüne...Birde sevgisizliğiyle tehdit ediyor,şartlara ve altınlara bağlıymış demekki sevgisi...

Eski konularına da baktım da
Merak etme sizin evliliğiniz bitmez
O adam sana ne yaparsa yapsın bitmez ki maşallah yapmadığı da kalmamış
Çok pasif ve fazla safsın
İnanmak istediğine inanmışsın hep
Hala eşin hakkında emin emin cümleler kuruyorsun
Daha bir bebeğin küçükken ikinciyi yapmışsın üstelik
Çocuklar evlilik kurtaramıyor artık bunu bil
Kendini de bu kadar ezdirme

Eşim buluttan nem kapar çok detaycıdır ..lafın içinde laf arar dönüp bakarım acaba bu lafı ben mi dedim diye..ben çok taviz verdim

Bariz yolunu yapıyor hiç altınları sakladığına inanmadım oysa siz emin konuşmuşsunuz ,getirdi mi altınları o kadar lafını yemesin bari ?
Ayrıca tam anlamıyla çok da umrun da değil eşinizin ,size saygısı yok ,zora gelince vurabiliyor,küfür edebiliyor,alttan alınca hiç iyi yapmıyorsun ,devamı gelir ...

Burda bir kac kisi yazmis zaten. Bende ayni sekilde o altinlari sattigini düsünüyorum. Sucunu bastirmaya calisiyo olabilir. Gercegi bilmiyoruz tabiiki ama öyle kesin cümleler kurma bence. Ummadik tas bas yarar derler. Ben yasadim. 2 bucuk yillik evliyim ve Esim daha 6 aylik evliyken bankadan durmadan para cekip Kumar oynamis acigi kapatmak icinde kasadaki altinlarimi satmis. Ki bende ayni senin gibi "kesinlikle yapmaz öyle bisey o öyle bi insan degil" diyenlerdendim. Aklimin ucundan gecmezdi ama oldu maglesef. Seytan insanin aklini celebiliyor.

Altini sana vermek istemiyor mesele bu ofkesi bu çok ayıp ve çocukça yaptıkları senin bı suçun yokki duzelt.. fazla alttan alma blöflerinı yeme

Esin seni nasıl boyle sindirdi bacım.. A aa bana boyle bişi dicek..... Ben ne gidiyorum be al pilini pirtini sen git derdim he gitmiyormu çocukla tehdit etmiş bak seeen.. Hic bi anne evladını bırakmaz o bunu kullanmaya calismis ama hic bir erkekte de bi çocuğa tek başına bakacak g.t yoktur inan.. Tek geldim tek giderim al bak çocuğuna der çıkar giderdim yerse gelmesin ayağıma.. Bi bit yenigi var bu iste altınlarının tamamını iste kendim hesap actiricam de ve actirtta bence.. Güven meselesiyse bu şekilde davranarak güvenini yıkmış olmalı bu kadar basit sebepten babanın evine yollayan adama bırak altinimi pabucumun kenarını birakmam

o hevesi anlayabiliyorum, ilk zamanlar hasır setim evdeydi, arada çıkarır koluma takar geri yerine koyardım, sonra kasaya koydum, sonra da altın yükselince bozup bankaya yatırdım(3 sene sonra); eşim öğrenince nasıl oldu da vazgeçtin diye takılmıştı bana hatta.. o kadar düştü gözümden, bir de trabzonlulara has bir takı olmaktan çıkıp herkes takınca..

kasada saklamak en mantıklısı tabi ki ama ben de altınlarınıza bir şey olduğunu düsünüyorum açıkçası.. bir de bu kadar zamanda bir dügün dernek bir sey olmadı mı takacağınız-ailelerle aynı yerde yaşıyorsunuz galiba -biz memlekette olsaydık illa katılacağımız ve benim takabileceğim düğün dernek olurdu ama uzağız cok- öyle bir zamanda isteyin bir daha o zaman da gelmezse kötu düsünün artık..

bir de aileniz altın takmayı seviyorsa bu kızın altınları nerede diye de sorarlar o zaman..

eşiniz de duygu sömürüsü yapıyor size çok açık, siz o böyle davrandıgı için susacaksınız, altınları sormayacaksinız bir daha onu kaybetmemek için..

altınlar senın hakkın sen kendın muhafaza etmen gerekıyor bu kadar sımartmayın su adamları ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…