Canım ben o kadar altının içinden sadece 2 tane istedimSatmadığından emınsen ben adamı haklı buldum. Evde altın tutmam bende, eşimin nekadar altın olduğundan haberi dahi yoktur umurunda olmaz, ne yaptığımada karışmaz.
Özel günlerde takmak istersin, alır kasadan takarsın sonra geri bırakırsın ama evde dursun, evin içinde takıcam takıcam dıye tutturmanın bır anlamını görmüyorum ben. Neyin hevesi olabılır ki? İllakı kolunda unutup dısarı çıkarsın, komşu gelır, sen gıdersın... O altınlar görünür.
Canım ben o kadar altının içinden sadece 2 tane istedim
Canım bak şu gece de yemin ederim Allah içimi biliyor şüphelendiğinden ya da esirgediğimdne değil sevdiğim için istemiştimNeden? Bu kadar ısrarcı olmanız altınların orada olup olmadıgından şüphelenmenızden veya kendınız için kenarı ayırma düşüncesinden kaynaklanıyor gıbı gorunuyor. Evde 2 bilezık taksanız nolur takmasanız nolur? Eğer altınlarla ılgılı endişeniz varsada bunu açık açık konuşun bir orta yol bulun içiniz rahat etsin.
Sen sevmezsinde takmayı,o sever,çok mu zor bunu anlamak...Eşin öküzün tekiymiş küfürlü olması şiddete teşebbüs etmesi kabul edilebilir değil. Allah ıslah etsin. Yalnız sana da ekstradan şunu söylemek istedim. Altınımda altınım heves ediyorum getir getir diye ısrar edersen adamın aklında benim altınları sattığımı düşünüyor bana güvenmiyor imajı yaratmış olabilirsin çünkü adam hevesin geçsin diye künye bilr almış nedir yani evin içinde taksam bile yeter falan çok komik yani bu kadar mı altın düşkünüsün. Benimde düğünde bisürü altınım bileziğim oldu düğün günü hariç bikere takmışlığım yoktur. Taa sözlüyken ufak hediye melek kolyesi almıştı onu hiç çıkarmam mesela. İlla şıngır şıngır bilezik takmaya gerek yok.
Altınlar kadının mehiridir.Benim esim takıları gormedi bile.Bozdurup hesabima yatırdım bir kere bile sormadi naptin diye.O benim kotu gun paramdir.Kadinin güvencesidir ayolllçok uzatmayacağım eşim çok ters biridir Lafın içinden laf çıkarır kötü yönleri var bunun yanında iyi tarafları da var.biz çok kavga ederdik bu yüzden..son zamanlarda artık görmezden geliyorum huzurumuz bozulmasın diye.ama dün gece çok kötü kavga ettik..ben 3.5 yıllık evliyim düğünümde bayağı altınım oldu..eşim kasaya bıraktı hepsini bana hiç sormadı takmak istediğin var mı diye ..ben söyledim bir kaç defa hani bir ya da iki tane getirirsen takarım hevesleniyorum seviyorum dedim..ben senden altın esirgemem biliyorsun ama zaman kötü başına bişey gelmesin bi altın yüzünden ondan getirmiyorum deri sonra gitti bana künye aldı ..hani hevesim geçsin diye..kayınbabam da her seferin de söyler
Nur takacağı kadar altınını alsın gerisini ihtiyacınızı giderin diye..dün akşam yine konu açıldı ..eşime dedim ki hevesleniyorum bi tane getir bari bişey olmaz çarşıda pazarda takmam zaten evin içinde takar hevesimi alırım dedim..yada setimin bileziğini getir baban Dedi setin benden hatıra olsun bari hatıa diye onu takayım ..kızlar bumun suratı düştü benim senin altının da gözüm mü var diye çıkıştı ..ben de tabiki öyle düşünmediğini öyle söylemediğimi biliyorsun dedim .. yatağa geldi surat beş karış ..sırtını döndü yattı ..dedim ki bak ben hamile halimle Şen'inle konuşmaya çalışıyorum sen neden böyle yapıyorsun .. lafının nereye gideceğini bil dedi. Ama kızlar Allah şahit aklımın ucundan dahi öyle bir düşünce geçmedi.. gülerek söyledim normal konuşuyorduk..eğer böyle düşünüyorsan getirme artık takmam dedim zaten..getirecem eğer takmazsan ben de çöpe atacam yapmazsam en adi o...çocuğuyum dedi..ben getirme direk çöpe at dedim. Senin lafın isteğin yüzünden anneme ettiğim küfürlümü yiyeyim dedi..koluma bir tane vurdu..kızım da yanımızdaydı Benin'in çocuğun yanında bu duruma düşürdün ya hazırlan babanın evine götürecem çocuk da Yok seni ded. Nolur bir akıl verin aklımın ucundan geçmeyen bir laf yüzünden ne hale geldik ne yapmalıyım
Benim kocam anlayış gösterirde onun kocası 'benden şüpheleniyor mu acaba' der o zaman. Çok mu zor bunu anlamak..Sen sevmezsinde takmayı,o sever,çok mu zor bunu anlamak...
O zaman ailenin kadınları cümbür cemaat mevta mı?Ve eşin ailenin kadınlarında hiç bilezik filan görmedi mi?Sanki belinizde altın kemerle gezeceksiniz...Onlar çoktaan uçtu bence de,kondurmak istemeseniz de...Bakın kızlar şunu belirteyim ben alın meraklısı değilim..ya da acaba sattı mı diye yoklamadım da şimdiye kadar ..bizim ailenin kadınları altın takmayı sever ..annem gelmiş 50 yaşına o bile takar ..ben de güzle bir şekilde kaç kere istedim ..hani git bana yeni bilezik al da demedim ..belki bi kaç gün takıp sonra takmayacaktım ..bana zarar gelir diye getirmek istemiyo..ben de on tane istemiyorum 2 tane olsa yeter dedim çarşıda pazarda da takmam zaten dedim
Sana olan sevgisini altınlar söndürmüş ne yazık ki,sen kötü bir şey dememişsin baştan da,eşim nişanlıyken bile düğün için aldığı altın ve birikimini bana bırakmıştı,aklımdan bile geçmediği halde. Hayatımızın hiç bir safhasında da ne çocukların takıları,ne benim bilezik vs ne sorar,ne hesaplar.Eşinle normalde aran nasıldı, hep senin tavizinle mi geldiniz bugüne...Birde sevgisizliğiyle tehdit ediyor,şartlara ve altınlara bağlıymış demekki sevgisi...Kızlar herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim..ben sadece sevdiğim için istedim konu uzadıkça uzadı ve şuan konuşmuyoruz ..ne yapacağımı şaşırdım .. sen beni seviyor Musun onu söyle dedim ..seni sevmem için bir sebeb söyle dedi. Kaldım öyle sessizim şuan
Eski konularına da baktım daKızlar herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim..ben sadece sevdiğim için istedim konu uzadıkça uzadı ve şuan konuşmuyoruz ..ne yapacağımı şaşırdım .. sen beni seviyor Musun onu söyle dedim ..seni sevmem için bir sebeb söyle dedi. Kaldım öyle sessizim şuan
Eşim buluttan nem kapar çok detaycıdır ..lafın içinde laf arar dönüp bakarım acaba bu lafı ben mi dedim diye..ben çok taviz verdimSana olan sevgisini altınlar söndürmüş ne yazık ki,sen kötü bir şey dememişsin baştan da,eşim nişanlıyken bile düğün için aldığı altın ve birikimini bana bırakmıştı,aklımdan bile geçmediği halde. Hayatımızın hiç bir safhasında da ne çocukların takıları,ne benim bilezik vs ne sorar,ne hesaplar.Eşinle normalde aran nasıldı, hep senin tavizinle mi geldiniz bugüne...Birde sevgisizliğiyle tehdit ediyor,şartlara ve altınlara bağlıymış demekki sevgisi...
Kızlar herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim..ben sadece sevdiğim için istedim konu uzadıkça uzadı ve şuan konuşmuyoruz ..ne yapacağımı şaşırdım .. sen beni seviyor Musun onu söyle dedim ..seni sevmem için bir sebeb söyle dedi. Kaldım öyle sessizim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?