Kızlar evliliğim bitiyor acil yardım bu mübarek günde nolur

şaka mi bu msj ? adam resmen yatmis altinin ustune isteyince zorbaliga basvuruyo resmen. ama adam hala hakli. degisik :/
haklı oldugu kısımları yazdım ve ekledim hatası da bu ve bu. o da affedilemez. yapmaması lazımdı.
kaldı ki konu sahibi altınları eşim satmaz, bana sormadan hele hiç satmaz ve eminim yazmış!

haklı oladugu kısımları yazdım ve ekledim hatası da bu ve bu. o da affedilemez. yapmaması lazım ki. kaldı ki konu sahibi altınları satmaz, bana sormadan hele hiç satmaz ve eminim yazmış!
neden yeni künye almak yerine olani getirmiyo ? o altinlar konu sahibine ait, tassrufa sahibi de o. baskasinin malini eşyasini bu sekilde yönetme hakkini kim vermis ona ? konu sahibi vermis. bi de gelmis agliyo beni bosayacak diye. neyse ben bu tür calisan kafalari anlamiyorum. iyi ki...

Ya özel Birgün düğün olduğunda istiyorum bari o zaman getir o da zorla getiriyor ..altınlara bişey yapmamış yani..başına bişey gelir takma diyor ben de bir yanda iki tane diyorum çok değil
Valla konuyu yazarken 3.5 senedir altınları görmemiş gibi yazmışsınız şimdi de böyle diyosunuz böyle parça pinçik karışık mesajlarla burdan yardım alamazsınız. Konuyu baştan sona düzgün yazıp düzenleyin bence.

haklı oldugu kısımları yazdım ve ekledim hatası da bu ve bu. o da affedilemez. yapmaması lazımdı.
kaldı ki konu sahibi altınları eşim satmaz, bana sormadan hele hiç satmaz ve eminim yazmış!
bana gore hakli oldugu kisim yok. benim altinim sonucta. cocuk degilim hem bana verilmiycek hem üste dayak ve evden yollanmayla tehdit. hak hukuk bilen adam böyle davranmaz.

Canım
yanlış anladık sen beni kesinlikle ailesinin haberi Yok..bir keresinde kayınpederim kendiliğinden demişti kızım altınları bozsanız bile seti bozma benden sana hatıra kalsın diye ..yoksa ailesinin yanında bu konu kesinlikle açılmamıştır

bana gore hakli oldugu kisim yok. benim altinim sonucta. cocuk degilim hem bana verilmiycek hem üste dayak ve evden yollanmayla tehdit. hak hukuk bilen adam böyle davranmaz.
valla o zaman ilk bankaya koyma işini gelin hanım yapacaktı. kocasına bırakmayacaktı. bu iş uzar gider. bence adam takma başına bir iş gelir demekle haklı.
adamı direkt suclamak yerine - etki tepkiye bakmak lazım- bu adam psikopat mı sence ? hemen al at defol desin ? bence degil.
ayrıca ben adam vurmakta haksız diyorum.
diger bana evine dön ,cocuık yok sana! kısmı bana coook sacma geldi yorum bile yazmam...arada anlatılmayan veya eskiye dayalı bazı mevzular ve tavırlar var gibi düşünüyorum.

peki o zaman şöyle
sen eşine getir diyorsun - tesadüfen kp böyle diyor.
eşin ne anlar ???
birbirinize nedenleri niçinleri anlatamamışsınız. ima eden bir yapın varsa adam hep ima ettigini sanıyor gibi.... kp ye şikayet ettigini sanmış olabilir.
eşinle konuş konuş. az, öz ve net. lafımın arkasında bir şey arama. istedigim bu ve bu.

satmaz canım..ailesinin hanında bu konu hiç açılmadı ..ben önceki istemelerimde de kesinlikle hevesleniyorumdan başka birşey söylemedim

Kayınpederim bu lafı çoktan söylemişti ..ben bişey söylemediğim halde ..

Yorumlari okumadim. Ilk aklima gelen altinlari sattigi. Cunku olani getirmek yerine yeni bir kunye almasi ve altin meselesini bu kadar buyutmesi baska da irsey getirmiyor insanin aklina. Altinlar kadinindir. Onlari almasi uygun degil. Hele ki senin iznin olmadan. Senin koruman altinda olmaliydi. Kasaya koyacaksan sen koymaliydin. O degil. Bu konuda haksiz. Kaldi ki mahkeme bile takilati kadina veriyor.

yeni yasaya göre dügunde takılanlarda maalesef artık ortak mal sayılıyor. ( değişmedi ise-eskiden sadece kadına aitti. )
bende sadece tek taraflı yaklaşımı anlamıyorum.
erkegin de duygusu mantıgı vb.. var- kadının da var.
bir olaya : her iki taraf içinde - eşit ve adaletli olarak bakmak lazım.. diye düşünüyorum.

Kayınpederim bu lafı çoktan söylemişti ..ben bişey söylemediğim halde ..
iyi o zaman sen kendini dogru ifade edemiyorsun... öçyle bir yazmışsın ki kp de yakın tarihte bunu dedi ve seni destekleyen bir tarzda konuştu. sonra eşine sen gene ve gene söyledin- sonrada adam hörledi. anladım ben...

kesinlikle haklısın

Fikrimi belirttim diye sizinle tartisacak degilim. Bu benim fikrim!

valla ben de öyle anladim.3 senedir altinlarin esamesi ortada yok sandim. meger dügünlerde falan getiriyomus adam. karisik ve eksik anlatiyo biraz.

Başına bir şey gelir ne demek ya ?
Sanki sen 15 tane bileziği takip gezecek misin ?
Alt tarafı bi bilezik bi kolye bi küpe dir yani takacagin.
Onu da her kadın takıyor zaten.Ki sen tak diye alındı o setler.
Kusura bakma ama esinin zeka seviyesi çok düşük çok sorunlu bi tip.
Üç beş taki için ettiği laflara bak çok mu aradın bu adamı allasen?

basina bisey geliyosa niye kunye alip getiriyor ben onu cozemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…