Kızlar hayatımda ne eksik ki böyle hissediyorum?

Fiziksel olarak kendimi beğenmem dalgalı ya. Bazen güzel bazen çirkin hissediyorum.
Genellikle güzel bulunurum.

Eskiden karakterimi çok beğenirdim. Etrafımdaki insanlara bakınca. Özellikle ilişkiler konusunda düzgünsün sevince tam seviyorum. Aldatma huyum yok arkadan iş çevirmem. Kimseyi üzmem vs vs yani bunlar lütuf değil yapılması gerekenlerdi.
Ama gördüm ki bunların hiç biri önemli değil ya. Tam tersi olan insanların çok sevildiğini mutlu olduğunu gördüm. Bense hep ilişkilerde mutsuz oldum. Bu da çoğaldı içimde hepsi üst üste geldi.
Artık gerçekten neyim bilmiyorum.
En son duyduklarımda çok sorgulattı bana herşeyi.
Gerçekten ayrılırken sen daha iyilerine layıksın iyi bir kızsın vs duydum hep.
Ondan sindiremedim galiba.

Evet kendimi sevinmeye layık buluyorum başlarda. Ama sonradan kendime güvenim tamamen bitiyor. Bende gururluyum ama aşk ve ya bağlılık karşı taraf ile ilişkilerde anlamsız oluyorum..

Annemden yeterince sevgi gördüm.
Akrab zorbalığına da maruz çok kaldım dediğim gibi. Ama hakkımı aradım küçükken daha fevriydim. Biri annem hakkında olsun ailem hakkında olsun bit şey dediğinde sinirlenir direkt dalardım.

Yaptığım doğru değildi biliyorum ama çocuktum işte. Bir keresinde benden epeyce iyi bir kızı çok sinirlendiğim için camdan aşağıya atmaya kalkmıştım. Anneme falan laf söylediği için. Yazık annemde sürekli kavga olaylarımdan dolayı okula gelirdi çağırırlardı. O anı hiç unutmam yıllar sonra kızdan özür dilemiştim o da özür dilemişti çocuktuk diye.

Yani liseye kadar baya asi bir kızdım. Sonradan bu böyle olmaz kadını da üzüyoruz benimle uğraşıp duruyor diye daha olgun davranamaya çalıştım. Biri gelip sataşsa da tepki vermezdim takmıyormuş gibi yapardım olay kapanırdı.

Neyse burda dediklerin diğerlerinin dedikleri falan çok doğru insanın elinde aslında bazı şeyler.
Suçluluk psikolojisi de ben çok vardır.
Değer verdiğim bir insan bana kötü muamele ettiyse kesin bir şey yapıp da soğutmuşumdur ya da soğuttum ondan böyle dedim.
Aslında kimsenin kimseye böyle şeyler demeye böyle davranmaya hakkı yok.

Bir de benim konuları okuyan benim gibi olan insanlar iyi ders çıkarmıştır.
Bir arkadaşım var sendeki gibi travma olur diye korkup flörtüyle cinsellik bile yaşamadı ya da benim gibi olmaktan korktuğu için hoşlansa da hiç belli etmedi. Ki benden daha rahat olmasına ve takan biri olmamasına rağmen.
Bir de bana ikide bi çok ilgi gösterdin bodoslama daldın bodoslama gittin dedi iyice kötü hissettim.

Yaprak dökümü Leyla dediğinize göre sizde umut var olan olmuş kapatın artık hırs falan yapmayın neden niçin demeyin bundan sonrada kendinize ilişki içinde bazı kurallar koyun ve bunların dışına çıkmayın olsun bitsin.Mesela hakarete rağmen devam etmeyin aşağılanmayi kabul etmeyin aşırı kıskanç insanlardan uzak durun gibi gibi.

Tamam, kötü davranılmasını istemiyorsunuz, ayrıldınız ve bitti. Normal olan budur yani. Ama sizin sonraki süreciniz çelişkilerle dolu. Adama söylemek istediklerinizi fake hesapla söyleyemezsiniz. Üstelik kendinizi iyice küçük düşürmüşsünüz

Benim niyetim fake hesaptan söylemek değildi alkollüydüm gaza geldim yaptım. Bir de 2 aydır dayanıyordum yazmadım aramadım ne güzel.
İşte bir anlık gaflet.

Ama en azından o da rezil oldu. Bu kadar fake olduğunu düşündüğü hesapla neden konuştu yani 2 saat falan konuştuk.
Fakeye benziyorsun dediğinde engeleseydi madem.
Kimi düşürsem kafası mı bu

Doğru diyorsunuz kapatıp yoluma bakmam benim için en iyisi. Dersi mi de aldım.
Tek korkum şu, uzun bir süre daha bu düşünceler de boğulmak ve bir daha kimseye karşı ona hissettiğim şeyleri hissedememek.
Çünkü çok uzun sürdü ya. Daha önceleri kabullenip yoluma bakmışken. Bu his ürkütüyor beni kendimi tanıyamıyorum.

Onu her gördüğümde kendi yaptıklarım geliyor aklıma. adamı kötülüyorumda bende de sıkıntı var.

Yani bu durum geçici değil mi? Yani geçici olsun. Buraya yazıp medet umuyorum.

Neyine rezil oldu adam
Arkandan oo bana böyle düşen sürünür aşık ederim diye anlatıyordur hatta.
Ayrıca adam zaten internetten kız düşürüyor ve bunu saklamıyor da. Açıkça meydanda saklamıyor da
Cidden kafan çarpık çalışıyor

Belki sizin yazacağınızı tahmin etmiyorum etti ve o da kafa bulmak için yazdı. Yani bunu kötü bir şey demek manasında, sizi üzmek için demiyorum. Ama adam pek de iyi niyetli biri değilken onun da böyle takılırcasına konuşması anormal değil. Üstelik sizin olduğunuzu anlamış işte. Dalga geçmiş, kaba kaba konuşmuş. Engellemis

doğru anlatıyordur. Başka bir sevgilisi sırf yanlış anlatı kıskandığı için bitirmişte kız 6 ay peşinde koşmuş. Bunu bana anlatan başkasına da beni anlatır.

Kuzeniyle iyi dalga geçiyorlardır.

Son konuşmamdan anladı aslında.
Sonradan okudum kendime gelince. Utandım da ona attım suçu yine rezil oldu diye halbuki ben rezil oldum.
İlk ben engelledim sonra o fake ve beni engellemiş işte.
Valla olmadığım birine dönüştüm.
Khomyuk’unda dediği gibi adam nası anlatıyordur beni ona buna..

Sizinle internette tanışmış. Başkalarıyla da bu yolla tanışıyor belli. Elbette kahve diyecek fake hesaba da. Adam çalışmıyor ki iş hayatından birini bulsun. Doğal yoldan tanışamaz Allahın abazası. Ortada olan bir durumu bak rezil oldu diye düşünmek cidden komik. Hiç 30 yaşında gibi düşünmüyor yazmıyorsun.

Olmadığın biri gibi değil love. Diğer konularını da okudum. Hepsinde paralel tavırlar olmuş. Cool bir kadın olmamışsın hiç bir zaman. Her ilişkinde “buldumcuk” olmuş sıkı sarılmış kaybetmemek için kendinden ödün vermişsin.
Bu nedenle diyorum ilişki anlayışın çok çarpık. Bu kafanı düzeltmeden de doğru düzgün bir şey yaşayamazsın.

Mesela nişandan döndüm, annesi varken beni korudu dediğiniz adamla olan ilişkiniz için yazdığınızı bir okuyun.
Şu an ki tutumdan farklı mı davranmışsınız. Namusumu temizle bile demişsiniz.
Yani böyle ezik büzük davranıp, hep alttan alarak, her denileni yutarak biriyle evlenmek mi istiyorsunuz?

Doğru benimlede öyle tanıştı. Rastgele eklediği kızların içinde belkide ben bu kadar düştüm.

Kafelerde de bakıştığı kızları ekliyor. Rastgele ekliyor dönüş olmazsa çıkarıyor ama çok beğendiyse bekliyor falan.

Evet hala olgunlaşamamışım demek ki. Farkındayım

Maalesef dediğin gibi olamadım. İlk başlarda cool davranıp sonradan batırdım.
Bağlanınca film kopuyor buldumcuk gibi oldum dediğin gibi. İlişki bitince anlıyorum sonra yeniden yapıyorum aynı hatayı.

Bu yaştan sonra değişir miyim şuan gerçekten birini istemiyorum korkuyorum ama şu da var onu biriyle mutlu görürsem yine kendimi suçladım diye çok korkuyorum.

Dediğin gibi cool ödün vermeyen biri olsaydım. İlişki bu noktaya gelmeyecek ve bunları işitmeyecektim belkide.

Belkide güzel ilerleyip saygı duyacaktı. Ama hata tek taraflı olmaz değil mi? İlk ayrıldığımızda en çok bunlara üzüldüm tavır alsaydın şuan bambaşka olabilirdi diye.

Kendime değer verdiğim de herkes değişir değil mi?

Kendine değer versen sırf tipi ortalamanın bir tık üstünde diye işsiz sapsız, internetten mesaj atıp kız arayan bir abazayla takılmazdın en baştan zaten

O koştu bu koştu peşimden ne biçim erkek bu kendini zebra milleti aslan sanıyor heralde komik bu ya bunu anlatan insanın ciddi kendine güven sorunu vardır ki niye bi insan peşinden kosulmayi matah sayarki mesela takıntılı olan koşar zaten ilişki nedir bilmeyen işte bu tipler kendini böyle böyle fasulye sanıyor onu bile ekersen toprağa çıkar yersin bunun nimeti ne

Yok öyle düşünmüyorum tabi ki ben benimle evleneceksin diye baskı yapmadım. Aldatıldığımı öğrenince ayrıldım. Ama doğru o saygısızlıkları da sindirmiştim

Adamın muhabbetleri de tam incel zaten.
Yok kendine şöyle bir erkek mi arıyorsun. Kadın milleti para yedirene bakar falan.
Kendi bi halt olamamış kadınlara nefret saçıyor küçük beyinli. Kadınlar da bu tip incel eziklerle nasıl kahve içiyor aklım almıyor.
Şu tip için aylardır ağlıyor ya şaka gibi. Cidden cazip bir tarafı yok ezik bir tip

Kendine değer versen sırf tipi ortalamanın bir tık üstünde diye işsiz sapsız, internetten mesaj atıp kız arayan bir abazayla takılmazdın en baştan zaten
Ya aslında internetten hiç konuşmadım biriyle daha önce demiştim sanki sana.

Etrafıma baktığımda şu tinderda bile tanışıp evlenenleri görünce ne çıkar ki yani bi kahve içsem ne kaybederim demiştim. Tanımadığım içinde dünya borsasında ticaret yapıyorum demişti. İşsiz saymadım o yüzden.

Tabi tipi de etkili oldu fotoğraflarını görünce de beğendim. Ne kaybederim ki dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…