• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kendimden 19 yaş büyük birine aşığım

yaş farkına takılmadım ben .adam sizi çekici güzel bulmuyor kendine uygun bulmuyor heyecan duymuyor ondan napacağım ben sevgılıyı evliliği demiş.Hele beğendiği tip kadın olun 6 aya kalmaz nikahı basar aha haa.adam daha 50 bile değil 80 lık dedeler kadın peşinde koşuyorlar

Bi Tanıdıgımız evlendi kendinden 20 yaşbüyük biri ile ve mutlu değil adam kıza köpek gibi davranıyor kızın başta gözünü boyadı gezmeler hediyeler güzel hayat falan diyip simdi kızı resmen ailesine ve kendisine hizmetçi yaptı 19 yaş çok seninki bence hayranlık ve sempati

Eşimle aramızda 17 yaş var..
Kaç geceler görüntülü konuşup uyuyakalmışlığımız işe 2 saat uyku ile gitmişliğimiz var bilmiyorum.
Çok sevdik,çok aşık olduk.
Deli gibi eğlendik deli gibi gezdik tamam dedim tam istediğim gibi. Hiç bırakmadık ellerimizi.
Sonuç: 2 çocuğumuz var..
ailem hiç ama hiç istemedi ama şuan herkes çok seviyor.

Yani konu yaş değil konu hisler,hayata karşı bakış açınız,ortak yönleriniz,hayattan beklentileriniz ve birbirinizden ne beklediğiniz..

Torun,amca felan bunlar kıyaslanmamalı çünkü onlar adı üstünde amca/dayı/dede/baba

Yaş farkı çok çok fazla, evlenseniz mutlu olurmusunuz çok nadirende olsa olabilir.

Ama siz dert etmeyin adam evlilik düşünmüyor zaten.

Ya ben anlamiyorum nasil aşik oluyorsunuz? Gercekten merak ediyorum. Ben 31 yasindayim 5 yaştan fazlasi bana amca gibi geliyor. Kendimden 8 yas buyuk biri ile gorustum gecenlerde, 1 saatten fazla oturamadim adamla. Bildigin herif ti ya:D

Bu gibi ilişkilerin sonu genelde "aslında ask değilmiş ben sadece baba şefkati aramıstım" a baglanıyor ama siz bilirsiniz

Onu seviyorum buna Emin’im geçici olsa 5 senedir onu görünce heyecanlanmazdım ama o bana değil yani ona hislerimi syledim bu saatten sonra ben sevgiliyi evliliği napıcam dedi :KK43:((

Cocuklarinizin babasina " dede " demesini istemiyorsaniz sizde evliligi düsünmeyin bence. O kadar yas farki varsa adam yasayacagini yasamis ici gecmis moda girmistir. Size birsey kazandirmaz.

10 yaşı anlarım ama 19 çokmuş be :/ sen 50 yaşına geldiğinde o 70 olacak. Kendi annemi düşünüyorum şimdi, annem 50 yaşında ama görsen fıkır fıkır benden dinç. Onu 70 yaşında bir adamla hayal edemiyorum. Annem dans etmek ister dedemizin romatizması tutar :/ Bu arada annemin babası da 75 yasında

Sizin yaşınız önemli burada. +35 iseniz olabilir. Değilse bu aşk değil etkilenmedir.

O değil de yaslarinizi merak ettim? Yani heyecan filan anlamadı ben :KK39:

Liseden filan hocandı da ona karşı bir hayranlık aşkı filan mi bunlarla gelme de :KK31:

Back
X