Kızlar kendimden korkuyorum nolur bana bir akıl verin...

Allah'ım aklıma mukayyet ol..

2 yıllık bölümü zor bitirdi demen elbette kötü olmuş ama buraya takılı kalmayalım arkadasın yardıma ihtiyacı var o kızı kıskandığını zaten söylemiş. çünkü bu arkadas liseyi bitirip evlenmiş. daha 19 yaşında o kızı kıskandığı için bunları diyor. üzerine gitmeyin boşuna.

Kıskançlığın nedeni ne zamandan beri büyü oldu?
Düpedüz kıskançlık ve takıntı işte bu.
Başka bir açıklamaya gerek var mı?

Arkadaşım böyle yaparak sadece kendine evliliğine zarar verirsin.
Geçmişte ne olmuşsa olmuş, önüne bak artık.

arkadasim senin ciddi tedaviye ihtiyacin var... durumun vahim, ama iyi tarafi degismek istiyorsun ve tedavini gormeye degecek bir evliligin var. hic vakit kaybetmeden terapiye basla. yoksa bu sekilde seni herseyin ustunde tutan adamin sabrini tuketir, kendinden ve bu evlilikten sogutursun. e ona hissettirmemeye calisirsan da kendi kendini icten ice kemirir hastalik sahibi olursun. iki turlu de hayir degil sonun. acilen terapi!!!

konuyu açan arkadaşım:

sen eşini kıskanmıyorsun
sen O KIZI kıskanıyorsun.
psikiyatride bu hastalığa erotomani deniyor.
yardım almalısın.
şiddet uygulayabilir ya da öldürebilir, hayatının gerikalanını hapiste geçirebilirsin.
yardım al

Kimin neye laik oldugu belli.
O kız çirkin olabilir , o kız zor okumus olabilir. Ama gel görki kocaman bir yüreği varmış ki kocan 2.5 yılını o (laik) kızla geçirmiş.
Kıskancından kimseyi küçük görme derim..

Zira korktugun basına gelir

Ee guzelim evlenmeseydin o zaman. Bunları takıntı haline getirecektinde neden bu kadar kısa zamanda evlendin?
Hayır, arkandan atlımı kovalıyordu anlamadım ki.

1 bilemedin 1.5 sene sonra unutursun...

kesinlikle katılıyorum aynı takıntılar başta bende de vardı. sen yine kızı görmüşsün falan ben görmedim de kızın resimlerini. hatta 2 tane vardı böyle kafaya taktığım biri ilk aşkıydı diğeri de benden önce çıktığı kız. çok kavgalar çıkardım bu konuyla ilgili nasıl dokundun başkalarına ben böyle rahat edemiyorum falan diye ama mantıklı düşününce ve zmaan da geçince " ya bu adam onları değil de seni seçmiş. yanına seni layık görmüş niye takıp da mutlu günlerini huzursuz ediyorsun" dedim ve bu konuyu böylece kapatmış olduk. sen de böyle düşüne ve rahatla bence. sonuçta seni seçmiş o kız güzel veya çirkin ne değişir? seni sevmiş senle evlenmiş hiç zehir etme bu güzel zamanlarını..

şimdi kızı küçümsedi diye konuyu açan kişiyi dövmeyelim arkadaşlar
çünkü konuyu açan arkadaş acı çekiyor. sağlıklı düşünemiyor. takıntı yapmış belli ki, bence yardıma ihtiyacı var.

bu durums okuz altında buza aramak denır ..
mutlusunuz sevıyorsunuz sevılıyorsunuz daha ne ya ..
dertszı başa dert aramak bu olsa gerek ..

Farkındaysan adam öbur kızla cıkarken bununla oluyor en basta.
Şimdi mutlu olmasını bekleyemeyiz degil mi ?

Öbür kızın günahı ne?
Kimbilir o ne haldedir?
O kızın durumunda hepimiz olabilirdik...
Ne kadar üzücü bir durum.
Üstüne bir de sucsuz yere hakaret yiyor.

Madem elinden aldı sussun bari.. klava:

"Türk kadınlarının güzellik ortalamasını düşürebilecek kadar çirkin. 2 yıllık üniversiteyi zar zor bitirmiş ve kültürsüz"

Biliyor musun? Seninle yakın yaşlarda olmaktan dolayı, gerçekten üzüldüm. Kızım sen aşkı,sevgiyi,değeri üniversiteye güzelliğe mi bağlıyorsun? Ha bunu söylüyorum ya belki öyleyimdir diye de düşünürsün şimdi? Kendimi gayet güzel bulurum ve üniversite 3.sınıfa geçtim. Ve hala sevgiyi bulamadım. Sevgiyi bu tarz şeylere bağlıyorsan, git atla bir yerden sen. Komik. Bu çocuk niye senle evlenmiş ki hakikaten ya? Çocuksun daha sen. Bunu dertten bile saymıyorum. Biri kız sağlıklı düşünemiyor demiş.Haklısın arkadaşım , kesinlikle öyle. Yazık ya:S Ne diye evlenirler erkenden bilmem, madem çekemicektin madem böyle deliricektin evlenmeseydin ? kafamçokkarıştı

19 yaşında evli misn ayol?bilmiyorumkismile

bekar kızlar, biz hepten evde kalmışız,kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neyse konu bu değil, saptırmayayım ama iyi cesaret etmşsin bu kadar erken..

bence geçmiş bitmiş işleri düşünüp durma canım, seninle evlendiğine göre o artık senin..:lepi:
içini rahat tut..mutluluklar

Ben de ayni senin gibiydim , sen den tek farkim esime de yansitiyordum bu konuyu ve 1 yilim boyle gecti .....takinti yapmissin sen de benim gibi kurtulmaya calis ,,zamanla gecer gider ....ben hamile olunca unuttum diyebilirim :))

rahatlık batmış başka bişey değil..başka bir dert gelince başına anlarsın..

bırak bu fesatlık vesvese işlerini..bu kadarıda olmaz..şeytan içini kibirle doldurmuş habire kendinii yüce görüp elalemi aşağılıyorsun..kocanın eski çıktıklarıda insan..herkesin kısmeti bir yerlerde durur..sen kısmetine ulaşmışsın,otur ve şükret..

Önce özgüvenin tam olarak kazan ve asla kaybetme...Ne olursa olsun senin eşin o bayanla 2,5 yıl bir ilişki yasamıs , demekki senin anladığın kadar da kötü biri değil..O kişiyi bu şekilde kötüleyip kendini överek aşamazsın bu sorununu..kız kötü,çirkin,kültürsüz,cahil,kocam beni seçti vs. bunlar çok basit cümleler..Herkesin bir geçmişi vardır , Şu an hersey güzel gelişip sonuclanmıs sizin için.Bunun değerini bil.Kendinede eşinede zehir etme..Seninde herhangi bir hatan olmamıs , sonucta bitmiş ilişkisi..Hata yapmayan biri olarak bu çizgini koru daima..İçini rahatlat , geçmiş geçmiştir..Gelecek hepimiz için muamma ama olasılıkları düşünüp üzme kendini.

Demek sizden iyisine rastlamamış rastlayınca da ona gidecek gibi bir laf bu hoşuma gitmedi....
İlişkisi bitmek üzereyken senle öpüşmesi de gerçekten hiç onaylanacak bişey değil.Ben olsam benimde aklıma gelirdi.

Ayrıca kız iki yıllık okulu zorla bitirmiş ve güzel olmayabilir fakat unutmayın gönül kimi severse güzel odur...:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…