Kızlar kendimden korkuyorum nolur bana bir akıl verin...

bende aynı şeyi düşündüm....çirkin,2 yıllık üniv zar zor bitirmiş vs...bunlara ne gerek var??

2 yıllık üniversite okuyanları ya da zar zor bitirenleri neden aşağlıyosun?sana çirkin gelen başkasına güzel gelebilir insanları çirkin diyede damgalıyamassın...lmaz:

ben güzelim kültürlüyüm,mükkemmelim......vs
aynı zamanda megolaman mısın acaba?

o kadar saçma geldiki şu konu anlatamam...

yani adam seni tercih etmiş seninle evlenmiş sana ne eski sevgilisinden...onu öperken ona seni seviyorum derken düşünüyorum falan demişsin..bunlar hiç sağlıklı düşünceler değil...adamın sevgilisiymiş zamanında seni seviyorum demiş olması çok mu abes?
demekki asıl sevgiyi sende bulmuş ki 2,5 yıllık ilişkisi olanla değil seninle evlenmiş....

hakkında tek kötü laf etmedi diyosun...niye etsin?sen memnun olasın diyemi?eşin demekki dürüst olduğu kadar saygılıda...takdir ettim....

ama senin psikolojik yardıma ihtiyacın var bence....çünkü ciddii takıntı oluşmuş sende....geçmişteki ilişkisi seni bu kadar etkilememeli çünkü.....tamam insan bi an düşününce kıskanabilir ama seninki sınırı aşmış....

güzelim mükemmelim vs demişsin ama demekki bunlar yeterli olmuyor "çirkin,kültürsüz,ukala" birini takıntı edebilecek kadar kıskandıgına göreyerimseniben
biraz daha mütevazilik biraz daha saygı biraz daha kalite yaa..
durduk yere bir insan için bu kadar hakaret içerikli konusulmaz ki..naapmış kızcagız anlamadım ki sanki hala görüşmeye mi calısıyor kocana mı musallat oldu? kıskanmak ok da bu kadar aşağılamak neden..herşey güzellik değil demekki eşin için ki zamanında onda birşeyler bulmuş olmalı ki sevgili olmuşlar..ama sen agır basmıssın seni secmis..hazmedilemeyecek ne var bunda..hani o kız senin bu baslıgı acmıs olsa anlıcam da..

esinizin ortamindayken nasildiniz bilmiyorum ama kendimi kullanilmis gibi hissediyorum demissiniz?size bunu dusundurecek neydi?ustelikte esiniz mesafeliymis..
daha sonra sizinle opusuyor sonra da hayatimda biri var bitmedi bitmeden olmaz diyor..
bir digeri siz kendinizi mukemmel goruyorsunuz,esinizde oyle goruyormus..standartlari yuksekte olan biri dusuk kultur de ve guzellikte birini neden kiskanir ki?mutlaka yasanmisliklar olacaktir..siz cikarken ve evlenirken kizi kabullendiniz de simdi mii rahatsiz etmeye basladi..amaciniza da fazlasiyla ulasmiissiniz daha ne???

acıkcası bende de belıren tablo su ılk basta kendınızı tarıf etmısısnız he ınsanın kendını sevmesı begenmesı ıyı ama sondakı dıger kıza yaptıgınız yorumla acıkcası bende ezık bı kısılıgınız oldugunu hatta su durumda ondan daha sakıl daha bbasıt oldugunuzu duşuyorumm zıraa bı soz vardır ama ben yazmıycam ...............

ha sız bence bagımlı kısılıksınız bole bı tablonuz var ve esinızı o kızdan calmısısnız ve esınızın ona donme korkusundan dolayıı hala aklınız bu ıhtımale takılmıs ve dıger kızı dıdıdk dıdık etmekden kendınızı alamıyosunuz emınım o ıkı yılllık okul bıteren hatun hanı su cırkın dedıgınız emınım suan kendıne muthıs bı hayat kuurmus ve emın olun hayatına devam edıyodur bu sekılde takıntılar yapmadan ha esınızıde mutlaka unutmustur cunku cevresınde yıne muthıs ınsanlar vardır

nedenn cunku baksanızaaa erkek arkadası ondan ayrıldıkdan sonra bı kere bıle rahatsız etmemıs aramamıs sormamısss haaahh neyse yapacagınız bısey yokk sız yarın esınızın sekreterıne de takarsınızz hanı sekreter dıyede ezıkleyerek yazarsınız burayaaa ınsana ınsan oldugu ıcın deger verınızz etıketı ıle yargılamayınızzz cok cırkın olmuss

Son düzenleme:

ha dogru bıde sen 19 yasındasın lıse mezunusunn okk bu durumda o kız 2 yıllıkda olsa unı mezunuu yanı senden ustun muhtemeln yasıda buyuk senden yanı daha olgunn ee esın onunla 2, yıl gecırmı ıyıı etmıs hayatını cehenmme cevırmeden askı yasamıs adam bencee

cunku ruh durumunz hıc ıyı degıll kuzum adama yazıkk

bencedeee tamda aynı noktatuız arkadasım

hım buyuu kuzum seda sayandanmı fırladın sen ne buyusu ne ye tanık oldun al bırını vur otekıne yav ıkınızde gıdın bı ruh doktorunaaa allam

ıkınıze de onerımm gıdın bı psıkıyatsıre bı sakınlestırıcı bı anksıyete ılacı alın bu nedır ya

Reçeteyi yazıyorum;
Bir psikologa gidin, komplekslerinizden kurtulun.
Bitmiş gitmiş boş işlerle uğraşacağınıza, daha faydalı uğraşlar bulup, kendi hayatınızı yaşayın.

eşinizin neyine güvenmiyorsunuz
adam ilişikisi varken size acık acık söylemiş ve bittikten sonra görüşelim demiş
dürüst bir insan bi kere...
bunu söylemeyip ikinizi bir yürütmesinimi isterdiniz..
ayrıca bilmediginiz tanımadıgınız bir insanı sırf eşinizin eski kız arkadaşı diye
cirkin ,ukala,kültürsüz olarak yargılayamazsınız
bunu yapanın kültüründen ben şüphe ederim
galiba tekdüze hayatı sevmiyorsun illa atraksiyonmu olmalı hayatında
adam dürüst senden başka birinide gözünün görmeyeegini söylemiş ve bunuda hareketleriyle onaylıyor
senbence orayı burayı kurcalıyacagına eşine sımsıkı sarıl ve hayatına bak
ukalalık yapmalmaz:

Eşin kızın arkasından çirkin bir laf söylemediği için,yerden yere vurma hakkını kendinizde görüyorsunuz galiba :umursamaz:

MakeUp tam yazacaktım evet katılıyorum hemde harfi harfine.kız hiç değilse2 senelik meslek yüksek okulunu okumuş.konu sahibi istersen sende üniversite sınavına gir,kazan bi yere yerleş,öyle konuş.hiç değilse ahkam kesmezsin.yok,yok senin pisikolojin bozulmuş,yoksa eşinin geçmişini bu kadar kurcalamazdın.

Kız belki sizin kadar (sözde) güzel ve kültürlü değildir ama nolursa olsun başkalarının arkasından özellikle tanımadığı insanların arkasından "çirkin,kültürsüz,bet" diye tanımlamalar yapmıyıcak olgun ve kendini bilen bir kızdır..Hem afedersiniz ama adam sizi almışta nolmuş baksanıza şu halinize sizin gibi güzel ve kültürlü bir bayanın bu derece çirkin/kültürsüz birisini kıskanması ve bu konuda yavaş yavaş kuyruk acısının oluşması oluyor mu hiç ! Bence bunu kabullenmelisiniz bu kız adamın kalbinde zamanında baya yer etmiş . . Ama yinede sizinle evli haticeye değil neticeye bakın

Son düzenleme:
popkorncuk yazmışsın gitmişsin yazılanlara da cvp vermemişsin...nerelerdesin acabaaaa

yaaa bu nasıl bir kıskançlıktır inanın beynim almıyor...hastalık resmen...eşin seninle evlenmiş sevgili de değilsiniz...evlilik yani anlayabiliyormusun evlilik çocuk oyuncağı değil...ne diye güzel günlerini böyle takıntılarla geçiriyorsun...
lmaz:

artık herkesin evlilikleri aynıdır yani ilki olma ihtimali düşük siz kafaya takma konusunda biraz abartmışsınız diyemiycem çünkü siz ilişkiye başlarken diğer kızla sevgililermiş bitiriyo ve sizinle başlıyo ne çabuk onu unuttu da sizle çıkmaya karar verdi orasını pek anlamadım ben olayları öle çabuk atlatan tiplerden değilim diye bana öle geldi belkide şimdide bu yorumu kafanıza takmayın evlisiniz mutluğun tadını çıkarın geçmiş geçmişde kalsın önünüze bakın o kız içinde kötü şeyler sölemeyin boşverin hayatın evliliğin tadını çıkarın sonsuz mutluluklar...

kızı da amma yerin dibine sokmuşsun be, sonuçta 2,5 sene geçirmiş o kızla.. silah zoruyla değil heralde, sevdiği ve beğendiği için o kadar beraber olmuş.. çirkin, kültürsüz gibi aşağılamaların hiç hoş değil..

isterdimki o çirkin türk kadınlarının güzelliklerini düşürcek derecede çirkin 2yıllık üniversiteyi bitirdi die kültürsüz nitelendirdiginizkız burd aolsaydıda cvp hakkını kullansaydı bakalım kim ne kadar kültürlü çıkardı atmak tutmak çok basit sanal ortamdaaa

ayrıca senle evlenmiş artık herşei senken niye huzurunu kaçırmak için aklına fitne sokarsın bunuda anlamış degilim huzurunmu rahatsız ediyoda takıntı yaptın herkesin gfeçmişinde birileri var herkes gündeme getirirse erkekleri kendinden sogutmaktan ileri gidemezsin

Son düzenleyen: Moderatör:
yaww bu kadar kulturlu arkadas nıcın yazmıyoo bıde yardım ıstıyodunn alla allaa yardım ıcın burdayız ama sen yoksunnn

cok ayıppp

yaww ıste kedı eremedıgı ete mındar hesabı sekerımm yazık ama guzelım gunlerını zehır edıyo oysa bı nebzeee dınlesen bızıı de hayatını zehır etmekten kurtulsan be guzelımmm:teselli:

Kedi ulaşamadıgı cigere mundar dermiş.
Sizde o kıza bunu yapıyorsunuz.
Eğer kendinize güveniniz olsaydı bu kadar kıskanmazdınız ayrıca kimse size tanımadıgınız birine hakaret etme hakkı vermez.
O kız 2 yılı zor bitirmiş diyorsunuz ama sizde bu yaşta evde kös kös oturmaktan takınılı olmuşsunuz.
Kendinize gelin.
Kendinizi geliştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…