- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi popcorncuk
-
ayrıca kafama bısey takıldı baskasyla ılıskısı varken sz opusmeyı nasıl yedırıyosunuz ve bu evlılık teklfı ısını anlayamadım bu kadr kısa surede bı ılıskıden yenı cıkmıs bı erkek tanımadıgı bı kıza anıden teklıf edıyo kusura bakmayında cok ılgınc bunu ve opusme meselesını kafanıza takmıyosunzda bunu mu takıyosunuzz.CADIARZUCADIARZU yınede buyuk konusmak ve kmseyı kınamak ıstemem bde kendisine nasıl layık gordu demıssınız onu esınız dsunseymıs sız nıye dusnuyosunuz kı gıdın tedavı olun yoksa gercekten kafayı yıyeceksınız dedıgım gbı bende evlenmedn once ılıskımızn ılk zamanları cok kafama takardım ama uzuntuden sıkıntıdan baska bı ıse yaramıyo sımdı esımı gercekten ıyı tnıyorum bende 18 yasındayım ama dedıgım gıbı zmanla ınsan herseyı ogrenıyo bunlar hıc dusunulcek konu degıl sızın cıddı ozguven problemınız var bu kadar mı kendınıze yada esınıze guvensızsınız .. sımdı sadece bu konuyu eskıden takıp esımı ve kendımı uzdugume guuluyorum ne kdar komık ve basıt gelıyo benım kocam zaten dıyorum var mı otesııı ..
Konuma cevap veren herkese teşekkürler...
O kızı anlatırkenki üslubum biraz sert farkındayım ama söylüyorum ya kıskanıyorum. Ben de zaten sizden o kız hakkında böyle düşünmemek için hatta o kızı hiç düşünmemek için yardım istemiştim. Bana cevap yazanların % 70 i psikoloğa git yardım al demişler... Evet çok mantıklı ama önce içimde halletmek, halledemezsem psikoloğa gitmek istiyorum...
Bana daha küçüksün diye cevap verenler olmuş. Doğrudur bişey diyemiyorum sonuçta yaş itibarı ile benden büyüksünüz ve benim geçtiğim yollardan siz çoktan geçtiniz.
Bir de sadece üslubum sert diye ne beni ne o kızı tanımadan o kızı koruyanlar, benim sorunuma cevap vermeyenler olmuş. Oraya yazdığım sert üsluplu cümleler bana değil eşimin en yakınlarına ait. Sadece siz sorunu tam olarak görün de bana en uygun tavsiyeleri yazın diye yazdım. Kendimi övdüğümü düşündüğünüz cümleler de eşime ait. Yine aynı şekilde çevremdekiler beni böyle görüyor diye yazdım. Yorumlarınızın hepsine teşekkür ederim ama uzmandan yardım almamı söyleyenler dışında bir tane elle tutulur tavsiye yok.
Lütfen, uzun zamandır sizi takip ediyor ve yazacaklarınıza güveniyorum. Aranızda psikologlar ev hanımları öğrenciler ve değişik mesleklerden, insanları iyi tanıyan hanımlar var.
Benim bu saçma takıntıyı içimden bir an önce atmam gerek.
Eşime ne kadar zavallıca takıntılar geliştirdiğimi göstermemem gerek...
Cevaplarınızı bekliyorum.
kendinden öncekilerden değil,
kendinden sonrakilerden kork.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?