Kızlar lütfen bakın bu olay icin konu actım

Bumuyduyani

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
33
5
1
35
Herkese iyi aksamlar, ortalık ayağa kalktı evde o yüzden konu actım. Kız kardesim ise basladı ev tutmak istedi ev bakmaya gittik ailece. Bir ev bulduk begendik evi kiralayan hos bir hanımefendiydi neyse evi tuttuk, sözlesme yaptık. Aksam eve geldik annem babamın sosyal medyasına bakmıs(ara sıra bakıyor akrabaların resimlerine falan) neyse ertesi gün bana baban evi kiraya veren kızı sosyal medyadan eklemis dedi ben de ne gerek var ekliyor yanlıs anlasılır dedim sadece. Neyse babam aksam eve geldi annem o kızı niye ekledin dede kavga cıktı bende baba yaptıgın dogru degil kız yanlıs anlar niye ekledin dedim. Cıldırdı bu anneni sen dolduruyorsun o kız benım kızım yasında bilmem ne diye cemkirdi bana. (Babamın ilk vukuatı değil). Neyse o gün konu kapandı annem tepkiliydi ama. Bugün eve geldi bana laf sokuyor nasıl olsa ben ser...m bilmem neyim bana bunu yakıstırıyorsunuz falan filan. Ben de dedim ben o kızın yerinde olsam yanlıs anlarım hemen benim adımı soyadımı girmiste beni bulmus diye düsünürüm dedim. Neyse o bana hakaretler ediyor beni bosanmamla vuruyor sen mutsuz oldugn icin bizi ayırmak istiyorsun dedi. Ben de ben sadece dogruyu ve yanlısı söylüyorum dedim. Baska vukuatları da oldugu icin keske zamanında bunlar olcagına ayrılsaydınız dedım. Sen seytansın dedi küfür etti cıktı odadan... Ben haksız mıyım ? bu dakıkadan sonra annemle asla dertlesmem babam yanlıs yapıyor demem ben kötü oldum ama sen bizi ayırmaya calısıyosun demesı bitirdi yani. Her seye ragmen babam mı demeliyim?

Kendini savunacak birşey bulamamış boşanmanızdan vurmuş sizi baba olacak bide

Gerçekten buna su yüzüne çıkmak denir. Kızı yaşındaki birini ilk tanişmada niye eklemiş mantıklı bir açıklaması olması lazım. Her şeye rağmen o evde yaşamanız bir mecburiyetten kaynaklanmiyorsa krizi fırsata çevirip güzel bir ev bulun ama ailecek görmeye gitmeyin. Boşanan birinin tekrar babaevine dönmesi bir sürü problem çıkmasına huzursuzluga sebep oluyor. Allah yardımcınız olsun.

Bu şey değil mi ya suçluluk psikolojisi hemen atağa geçip karşındakine yardırma sende şöylesin ee böyleydi n . Tamam baba sen haklısın deseydin

Niye ekliyosun diyor annem niye eklemicem diyor. Herkesi ekliyorum onu da ekledim diyor.

Bunu dedim diye en kötü evlat ben oldum. Silmis beni. Biraz önce odama geldi mutsuzmuş zaten bu evde. Bende ayrıl o zaman dedim.
Mutsuzsa mutsuz cıkolata yesın sananeymıs.
Sapık sapık tanımadığı kızları ekleyip seni utandırmaya hakkı yok, baba gibi davransın saygı gorsun.

Ya acaba evin sahibi de kız kardeşinizden dolayı güvende olması içn mi ekledi diyecektim ama ilk vukuatı değil diyorsunuz.

kız da niye kabul etmiş ki? Madem tanımıyor etmiyor, ne gereği var kabul etmesinin? Saçma.

Ben zaten ayrı yasıyorum. Özledik gel artık dediler diye geldim ben.

Tamam eklemis anladım da , karşı taraf niye babası yaşındakini kabul etmiş hemen ilk gün sorgulamadan üstelik, bunu da öğrenmek gerekiyor.

Bundan sonra karışmayın. Madem anneniz öne sürdü o konuşsun babanizla..

Böyle cok gevsek hareketleri var. Kıza istek göndermeden önce mesaj yazmis birde. Merhaba …. ben …. abin (abi!) f...ta arkadaş olabilirmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…