- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Bumuyduyani
-
Ayri yasiyorm zaten geri gitcem özledik gel dediler diye bir süredir yanlarindayim. Babam hic olgun bir insan degil. Cok seyler yasatti burda anlatmak istemiyorm ama yanlis yapiyorsun dedim diye beni yasadiklarimla vurmaya calisiyor.Ahlaksız herif.
Kusura bakmayın ama bana da sosyal medyadan yaşlı başlı adamlardan istek geliyor direk engelliyorum o kızın yerinde hissetm kendimi bir an.
Siz susun mğmkünse siz de ev bulun çıkın gidin Allah a havale edim bu zihniyetteki biriyle haysiyetli bir şekilde asla konuşamazsınız.
50 li yaşlara gelince adamlar tuhaflaşıyor nedense ya
Evet öz babam olmasa bir kalemde silerim zaten.Babanız öz babanıZ mı?
Kendilerini begendirme sendromuna mi giriyorlar? Kiza ben abinim yazmis ya sen abi degilsin amcasin dedim.50 li yaşlara gelince adamlar tuhaflaşıyor nedense ya
Sizinle kafa bulmuşBu arada insanlarla böyle kaynaşılıp sosyalleşiliyormus. Bir is ya da ev ararken senin tanıdığın var mı falan diye sorarsın cevre iyidir diyor. Bizi gerikafalılıkla suçluyor. öyle mi oluyor kızlar?
Tabi orası değişmez anneler iyi de.Asla karışmayı düşünmüyorum. Annem cok temiz kalpli ve saf bir insan eğitim durumu olmamasına rağmen bizleri cok iyi anlıyor. Annemin üzülmesine üzülüyorum ben.
Ya canim ben ruhsal sorunlari oldugunu biliyorm ama kabul etmiyor. Psikologa gitsin ilac icsim istiyorm. Alkol alip mezara yatmis bir insan ya normal degil ve bizim bunu görmemiz.. Psikologa gitmeyip bizi de ömür boyu bunlarla yasatmaya hakki yok biz de cocuguz yerimiz dolmaz. Millet cocugu üzülmesin diye ne yapcagini sasiriyorNeden si annenizle babanızı ayırmak isteyesiniz ki? Bunu söylemeyi nasıl akıl edebiliyor, yani eğer öz babanız ise ve size bunları söylüyorsa, bence iyi davranın adamcağıza çünkü ruhsal sorunları var, yardımcı olun babanıza. Baba Atadıryeri dolmaz.
Benim babamda tuhaflaşmıştı ya dövmeler kolyeler yırtık pırtık pantolonlarKendilerini begendirme sendromuna mi giriyorlar? Kiza ben abinim yazmis ya sen abi degilsin amcasin dedim.
Tepkilerinde haklısın, lakin annen bu olayların neresinde?Herkese iyi aksamlar, ortalık ayağa kalktı evde o yüzden konu actım. Kız kardesim ise basladı ev tutmak istedi ev bakmaya gittik ailece. Bir ev bulduk begendik evi kiralayan hos bir hanımefendiydi neyse evi tuttuk, sözlesme yaptık. Aksam eve geldik annem babamın sosyal medyasına bakmıs(ara sıra bakıyor akrabaların resimlerine falan) neyse ertesi gün bana baban evi kiraya veren kızı sosyal medyadan eklemis dedi ben de ne gerek var ekliyor yanlıs anlasılır dedim sadece. Neyse babam aksam eve geldi annem o kızı niye ekledin dede kavga cıktı bende baba yaptıgın dogru degil kız yanlıs anlar niye ekledin dedim. Cıldırdı bu anneni sen dolduruyorsun o kız benım kızım yasında bilmem ne diye cemkirdi bana. (Babamın ilk vukuatı değil). Neyse o gün konu kapandı annem tepkiliydi ama. Bugün eve geldi bana laf sokuyor nasıl olsa ben ser...m bilmem neyim bana bunu yakıstırıyorsunuz falan filan. Ben de dedim ben o kızın yerinde olsam yanlıs anlarım hemen benim adımı soyadımı girmiste beni bulmus diye düsünürüm dedim. Neyse o bana hakaretler ediyor beni bosanmamla vuruyor sen mutsuz oldugn icin bizi ayırmak istiyorsun dedi. Ben de ben sadece dogruyu ve yanlısı söylüyorum dedim. Baska vukuatları da oldugu icin keske zamanında bunlar olcagına ayrılsaydınız dedım. Sen seytansın dedi küfür etti cıktı odadan... Ben haksız mıyım ? bu dakıkadan sonra annemle asla dertlesmem babam yanlıs yapıyor demem ben kötü oldum ama sen bizi ayırmaya calısıyosun demesı bitirdi yani. Her seye ragmen babam mı demeliyim?
Ayrı yasıyorum zatenayrı eve çıkın bence.
Annemle kavga ettiler annem konuşmuyor simdi gerekmedikceTepkilerinde haklısın, lakin annen bu olayların neresinde?
tamam o zaman, benim annemde babanız gibi çaresiz kalıp suçlu olunca bana suçu atar, mizacı bu değişmez.Ayrı yasıyorum zaten
Huzursuz oluyorum böyle yasamak istemiyorumtamam o zaman, benim annemde babanız gibi çaresiz kalıp suçlu olunca bana suçu atar, mizacı bu değişmez.
Çok zor olacak yapmak ama biraz kendini çekmen lazım. Bu mesele annenle baban arasında. Annen karar versin. Maalesef öncekileri affeden bunu da affedecek büyük ihtimal.Annemle kavga ettiler annem konuşmuyor simdi gerekmedikce
hobi edinin kurslara gidin resim çizin, babanız ostropoz mu ney o döbemde olabilir haftada 1 den fazla görüşmeyin, uzaklık tüm kavgaları engeller.Huzursuz oluyorum böyle yasamak istemiyorum
Bu arada insanlarla böyle kaynaşılıp sosyalleşiliyormus. Bir is ya da ev ararken senin tanıdığın var mı falan diye sorarsın cevre iyidir diyor. Bizi gerikafalılıkla suçluyor. öyle mi oluyor kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?