- 23 Ağustos 2020
- 33
- 5
- 1
- 35
- Konu Sahibi Bumuyduyani
-
Annem kesinlikle sineye çekip devam eder. Biz de yokuz yanında artık. Bir ömrü böyle feda etti yani..Anneniz de bu şekilde sosyalleşse babanız bunu kabul eder mi... Annenize çok üzüldüm, sizin başka bir yolunuz var çekip gidebilir bir daha görüşmeyebilirsiniz peki ya anneniz? O ne yapacak, belki yaşları ilerlediği için sineye çekip devam edecek...
Babam senelerdir ostropoz o zaman.hobi edinin kurslara gidin resim çizin, babanız ostropoz mu ney o döbemde olabilir haftada 1 den fazla görüşmeyin, uzaklık tüm kavgaları engeller.
Ne zaman dedi bunu?Biraz önce cok kötü kavga ettik. Buna benzer vukuatları ve alkolü yüzünden cok çektik. Sevemiyorum onu. Emekli olunca yanına yerlescem dedi ben de olmaz dedim
Bizimkiler asla ayrılmaz. Böyle bitirirler bu ömrü.Ben de aynı bu sebepten dolayı hep kötü olan evlattım en sonunda ayrıldılar anne babam ve babamla gorusmuyoruz sırf zamanında hep annemı savunup yaptıgı pisliklerine göz yummayıp deşifre ettigim icin simdi annemlede babamlada gırusmuyorum kotu evlat benımnapım yapım boyle babamın ogluda olsa haksızlıga ve yapılan şeylere göz yumanıyorum
Baban mı yerleşcekmiş yanına?Biraz önce cok kötü kavga ettik. Buna benzer vukuatları ve alkolü yüzünden cok çektik. Sevemiyorum onu. Emekli olunca yanına yerlescem dedi ben de olmaz dedim
Bunu her zaman diyor bana. Ben de simdı kavga ederken hani bana öyle diyorsun ya olmaz o is dedim. Sildim seni dedi cıktı odadanNe zaman dedi bunu?
Evet. Annemle de mutlu değilmiş ya. Hayatını çocuklarının üstüne kurmak istiyor.Baban mı yerleşcekmiş yanına?
Bunu bu olaydan önce mi demişti?Evet. Annemle de mutlu değilmiş ya. Hayatını çocuklarının üstüne kurmak istiyor.
Bu olaydan önce her telefon konuşmam da diyordu.Bunu bu olaydan önce mi demişti?
Annenle mutlu degılım emekli olunca yanına yerlescem tarzı basit cırkın cumle kurmasını keske araya mesafe koyup engelleseydın zamanında.Evet. Annemle de mutlu değilmiş ya. Hayatını çocuklarının üstüne kurmak istiyor.
Ayri yasiyorm zaten geri gitcem özledik gel dediler diye bir süredir yanlarindayim. Babam hic olgun bir insan degil. Cok seyler yasatti burda anlatmak istemiyorm ama yanlis yapiyorsun dedim diye beni yasadiklarimla vurmaya calisiyor.
Sakın sakın. Aklınca anneni terbiye edecek. Bi daha teklif ederse '' Annemi alayım senin yerine, o zaman da kurtulmuş oluyorsun fark etmiyor '' de. Bak nasıl geri basıyor.Bu olaydan önce her telefon konuşmam da diyordu.
Bu hareketlerin hepsi alkol vesaire mutsuz olduğu içinmiş. Bu diyaloga girmemizin sebebi de su sekilde: baba mutsuzsanız ayrılın kendi hayatını kur dedim, sen mutsuzsun diye evdeki herkesi mutsuz etmeye hakkın yok dedim. Ordan açıldı yani konularAnnenle mutlu degılım emekli olunca yanına yerlescem tarzı basit cırkın cumle kurmasını keske araya mesafe koyup engelleseydın zamanında.
Nasıl yuz alıp cesaret edebiliyor annenle mutlu degılım demeye, tum mutsuzlukların sebebi kendisiyken.
Bilmiyorum ya. Ya mesafe koyun ya saygı.
Baba kiz anne ile ilgili su diyaloga girememelı.
Kurallara uygun açtığımı sanıyorum ama bir hatam varsa söyleyin, esasla yanlışlıkla yorum yaptım o kısmı doğru:)Siz kimsiniz konu sahibi kim
M melankolik_24 sen misin?Kurallara uygun açtığımı sanıyorum ama bir hatam varsa söyleyin, esasla yanlışlıkla yorum yaptım o kısmı doğru:)
Bir derdiniz var bunu paylaşmak istiyorsunuz ama burada kullandığınız hesabı da bu konuyu paylaşarak deşifre etmek istemiyorsunuz.
Bu durumda 2. üyelik alabilirsiniz. Ama işte aması var.
- 2. üyelik aldığınızda bize bilgi vermelisiniz. BU KURAL GEÇERLİ DEĞİL 9.5.2018
- Esas üyeliğiniz ile bu konuda yorum yapmamalısınız.
- 2. üyelik ile sadece bu konularda paylaşım yapmalısınız.
- Esas üyeliğiniz ola ki ceza alırsa asla 2. üyeliği kullanmamalısınız.
Büyükler sosyal medyaya bizim kadar önem vermiyor mu dicem ama bilemedim ya. Sucunu bastırmayı bırak beni suçlu hissettirip konu açtırmayı bile basardı:5 sene evinde oturdugum adami sosyal medya hesabima eklemedim. O da eklemedi. Boyle birsey de aklima hic gelmedi. Ne gerek var boyle birseye onu da anlamadim. Babaniz sucunu bastirmak icin kavga cikarmis, olay bu. Yaptigi hic normal bir davranis degil bana gore. Kizi yasindaymis... Bahaneye bak bir de.
Kurallara uygun açmışsınız doğru ama ana üyeliğinizi deşifre etmişsiniz:))) bu durumda 2 üyeliğin bir manası kalmıyor zira maksat deşifre olmamak ama tabii siz bilirsiniz, bilen bilsin derseniz 2. üyelik kurallarına uyduğunuz sürece bizce sorun yok.Kurallara uygun açtığımı sanıyorum ama bir hatam varsa söyleyin, esasla yanlışlıkla yorum yaptım o kısmı doğru:)
Bir derdiniz var bunu paylaşmak istiyorsunuz ama burada kullandığınız hesabı da bu konuyu paylaşarak deşifre etmek istemiyorsunuz.
Bu durumda 2. üyelik alabilirsiniz. Ama işte aması var.
- 2. üyelik aldığınızda bize bilgi vermelisiniz. BU KURAL GEÇERLİ DEĞİL 9.5.2018
- Esas üyeliğiniz ile bu konuda yorum yapmamalısınız.
- 2. üyelik ile sadece bu konularda paylaşım yapmalısınız.
- Esas üyeliğiniz ola ki ceza alırsa asla 2. üyeliği kullanmamalısınız.
Evet benim. Kendimi cok kötü bir suc islemis gibi hissediyorum:) yaptığım yasal mı değil mi?:)M melankolik_24 sen misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?