Kizlar ne olur evlilikte kök aile krizleri yasayanlar yazabilir mi?

Tek cümle ile cevap vereceğim.Arkana bile bakmadan kaç ve ayrıl.

Tatlım ben boşandım. 5 yıl geçti. Tabi boşanma sürecinde ilk zamanlar depresyona girdim. Ailem arkadaşlarım vs çok destek oldu. Mesleğim de olduğu için sonrasında zorlanmadım çabucak atlattım. Birçok ülke gezdim, festivaller, kamplar vs. Yaşıyorum ama rüya gibi. Evli olsam hayatta yaşayamazdım bunları( o kişiyle). Şimdi özgürüm, kafama yatan olursa evlenirim olmazsa çok da mühim değil. Ama kendi hayatımı yaşıyorum kimsenin değil. Şartlarını kabul etmiş olsaydım, kendi ellerimle ipi boynuma geçirecek, onların eline verecek, beni nereye sürerseniz sürün diyecektim. Asla kıymetim olmayacak, ezildikçe ezilecek, küçüldükçe küçülecektim. Çocuğum doğacak o da beni bir şeye saymayacaktı. O nedenle binlerce kez şükrediyorum. İnsanlara boşanın vs demek hiç içimden gelmiyor, üzülüyorum boşanmalara ama durum böyle napalım. Umarım hakkında hayırlısı olur.

Biran once sen bir destek almalisin..canim..evlilik bole bisey degilkii..anlasmalar..olsun..kadinda erkekte ailesini yok sayamaz..evlenmeden oncede muhtemelen esin bole konusmalar yapmistir..gelecekeler gidecekler diye..en azindan belli etmistir..ve sen bunlari kabul ettigini dusuniyorum..bilincaltinda bile olsa..benim evliligimde annem bile 2 gun geliyo farkli sehirlerdeyiz...bu sekilde bi evliligim yok..ama eger ev hanimi degilsen ...calisiyosan..guclu ol...lutfen..anladigim kadariyla esini seviyosun..yada evliligi seviyosun..aliskanlik belkide..ama calisiyosan..onu sundan dolayi belirtmek istiyorum..ayaklarinin uzerinde duruyosan..lutfenn toparlan ve kendine gel..kendini cok gucsuz gostermissin esine ki...senle birde pazarlik yapiyor..hatali oldugunuda dusunmugorum..senin..o ne oyle anne gelcek 3 ay kalcak..abla gelcek kalcakk..ve butun bunlarida sanaa kosul olarak suncakk esin.hangi cagda yasiyoruz .tamam esinin anneside gelir kalir yada ablasida ama buna kimse emrivaki yapamaz.esinin sanan deger verdiginide asla dusunmuyorum..asla hemde..

Allahtan cocuk düşünmüyor. Cocuktan baba olmaz. Birde tehdit malzemesi yapmış oluyor bu durumda. Başkasının evinde niye 2 ay veya bir ay kalınıyor? Kv ve görümceniz kadın olarak yerin dibine girmeleri lazım aslında buna çanak tuttukları icin. Sahsen bana şartlar koşan adama bay bay derim. Üstelik şanslısınız henüz çocuk yok

Kendinize azıcık saygınız varsa bu adamla daha fazla devam etmeyin. Böyle sıralı liste ile evlilik yürümez. Bazı şeylerin bitmesi devamından daha hayırlıdır.
Annesinin ve ablasının kalma sürelerini toplasak yılın yarısını sizde geçirmesi çok aşırı bir durum. Ama bundan daha vahim olanı bu adam sizinle yaşıyor olmasını sizin için bir lütuf görüyor ve tatilleri sizle geçirmek istemiyor. Ayrıca sevdikleri arasında siz yoksunuz sanırım ben öyle anladım

Okuyunca bana da cok mantiksiz geldi.bosanmak mantikli gibi sanki.
Sankisi mi kalmış şekerim durduğun kabahat.

Adam atlamamış da yılbaşında bile anacığıyla olmayı şart koşmuş. Şaka gibi

Bırak anasının dizinin dibinde yılbaşında geri sayıp birbirlerine muz yedirsinler.
Sen kendine yakışan bir hayatta, yakışan insanlarla ileriye bak bu saçmalıkları unutarak.

Evet evlenmeden once de yapmisti ama cok iyi niyetli algilamistim.Cok guzel yazmissiniz.Cok da uyumlu olusum belki buraya getirdi ama kendime yabancilastim,ona yabancilastim.deger verdigini hissetmiyorum ben de.sadece ben onu seviyorum ve uyumluyum diye gidiyomus evlilik diye hissediyordum patlamadan once.

Eşiniz size gram değer vermiyor bosanalim demis bosayin gitsin madem,anasının eteğine yapissin süt kuzusu.sizi kovdugunda ben olsam onları kovardim evden,
Bende buna yakın sorunlar yaşadım boşanmayı ben teklif ettim, bakacaksın yaşayacağız diyen kavga eden edindi boşanma lafını duyunca tabi aileside duyunca geri çekildiler,sonra birkaç tartışma daha yaşadım şuan ailesinin hepsiyle görüşmuyorum küsüm.

Terapistte suan sevgi sorunumuz var mi konusunu işliyor.Sevgi sorunumuz olmadi ama esime dediki siz bu kadini degersiz ve insecure hissettiriyorsunuz bir sekilde.Calisin bu konuya dedi.
Terapist bu adama ne etsin Allah aşkına ?
Boşuna kendinize saygısızlık ettiriyorsunuz.
Gidin ailenizle yaşayın, eşiniz ve ailesiyle yaşayacağınıza.

Evet haklisiniz'nasil olsa gidemez' .Ve halen korkmuyor kalmak istemezsen kal diyemem diyor.

Bu şartlarda mutlu olacak mısınız? Bu adamla mutlu olabilecek misiniz? Hadi çocuğunuz oldu nasil ve kimle büyüyecek?

Hadi sizde kalmalarını ve tatil olayı saçmalığın geçtim bunlar aslında kv ve görümce şartları farkında mısınız? Bizler mutlu olmak icin evleniyoruz koca ailesine hizmet etmek için değil.

Haha haa haaa bu şartlara yapman gereken buydu....
Bende ailesiyle icin cok sorunlar yaşadım.Anlatsam roman olur resti çektim zaten öylesi ne erkek geldi bana ne koca.Annesıne hediye ettim.Hedıye yerini beğenmemiş olacak ki döndü geldi geri.Her şey mesafeli olacak dedim oldu da.Şükür eşimde ailesi de durumu kabullendi.Sızede tavsiyem eşinizi ailesine paket yapıp verin.Sakın tavız vermeyin,olması gerekenden fazlasındır vermeyin ve oksijen degil esiniz olmuosa dünyada tek o yok bırakın gitsin

Ohhh ellerinize,agziniza saglik valla.Paketledim beyfendiyi,alladim pulladim beni yollardan geri cevirdi.Anani ,ablani al dedim temizligini,utunu yaparlar( kendi kocalarina yapmiyolar sana yaparlar dedim) gul gibi gecinin rahat rahat dedim.Dusunup dusunup hak veriyor ertesi gun gene sariyor:) ben ozgurce ifade edebilmeliyim bu evde kendimi.ben sana karismiyorum diyor.yau karisacak yamuk noktam yok ki karisasin yarabbim.

Aynen hadi tatil,yilbasi sacmaligini gectim ben de ama dediginiz gibi gorumce ve kaynana sarti bunlar.Tesekkurler beni yukari cektiginiz icin.Nefes aldim.

Terapist bu adama ne etsin Allah aşkına ?
Boşuna kendinize saygısızlık ettiriyorsunuz.
Gidin ailenizle yaşayın, eşiniz ve ailesiyle yaşayacağınıza.
Terapist en son artik dediki siz cozum istemiyosunuz.Birakalima getirince gene geri vites yapti.Beni kanırtacak aklinca ama evine mutluluguna bomba koyuyor bunu anlamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…