Kizlar ne olur evlilikte kök aile krizleri yasayanlar yazabilir mi?

Suan benimkinin ailesi de geri cekildi ama ben illallah ettim.Aile geri cekilince bana dusman kesildi sanki benim yuzumden uzak kalacakmis korkusuyla.

Çocuğun yokken boşan kurtul.

Aynen hadi tatil,yilbasi sacmaligini gectim ben de ama dediginiz gibi gorumce ve kaynana sarti bunlar.Tesekkurler beni yukari cektiginiz icin.Nefes aldim.

Bir nebze bile iyi hissettiyseniz mutlu oldum. Boşanmak tabiki kolay değil ama bazen evli olmaktan daha kolaydır diye düşünüyorum. Kıymet bilmeyen insanlara ömür harcamazsiniz insalah.

Kizlar yorumlariniz icin cook tesekkurler.Hangi kadin olsa bu sartlara yuh diyor onu daha iyi anladim.Sevgimden dolayi tavizler verdim ama konu sart kosmaya gelince sesimi cikardim.Suan esim hala beni kanırtıp kabul ettirip kast sistemi kurma derdinde ama kabul etmedigim acik.Ailesi de farkinda artik acik acik.Ayrilmaya hazir oldugumu,anne abla konusuna gelince misafirlige her zaman acigim yalniz burasi benim de evim ve kararlarda etkisiz olmayacagimi,degersiz hissettigimi boyle giderse evlilikte kalamayacagimi acikladim.tatil meselesi de sorun.Hakkin yok bunu da biliyosun konfor alanindan cikamiyosun bana aci cektiriyosun dedim.Evlilik tatli kurumdur,onceliklidir,karsilikli uyuma bakar sen at kosturamazsin dedim.
Kabul etmezse de ugrasamiycam sinir harbiyle artik.Iyice cozuttu.

Belliydi de iste tecrubesizlik.Bilmiyodum ki.Sevgi,ask ilk sartimdir diye atladim:)

Hayat seçimlerden ibarettir.. Eşinizde ailesini seçmiş sizi değil.. Üstelik sizi ailesinin yanında küçük düşürüp evden kovmus geri dönersen bır sonraki adımı da hesaplayarak dön.. Eşiniz gerçekten ailesi ile sizin aranızda sağlıklı bir köprü inşa etmedikçe ve sızı buna ikna etmedikçe asla adım atan kişi olmayın

O daha emzikten dusmemis. Sal annesine gitsin. 3 ay annesi sende, 1 ay da ablasi. Etti 4 ay. 1 ayda tatiller desen senenin 5 ayi anasiyla... ne cocugu bir de bu evlilige... elindeki buyumemis daha... sal anasina gitsin. Anasina iyice bi doysun. Buyumemis ana kucagindan cikmamis cocuklari neden evlendirirler ki?
Bu adamdan koca olmaz. Omur boyu da buyumez. Ver anasina gitsin.

Ben de cok merak ediyorum dediginizi.Terapistin dedigi de onlar ailecek takimlar,arada sınır yok aralarinda ve eger isterse ogrenir ama farkinda olmasi lazim once dedi.kv ve gorumceleri yerin dibine soktum ben dayanamadim.

Eşiniz kişisel gelişimini tamamlamamış ve muhtemelen şu saatten sonra tamamlamayacak küçük bir erkek çocuğu, annesi ve ablalarıyla yaşamaya devam etsin milletin hayatını karartmasın. Hepimizin ailesi var, hepimiz birinin evladıyız ama evladının özel hayatını kurmasına engel olacak bireyler lütfen çocuk sahibi olmasın, her iki tarafa da acı çektirmekten başka bir halta yaramıyor.

Sadece birsey sormak istiyorum.Su dunyaya hepimiz bir kere gelicez,sence, uc gunluk omrumuz de baskalarinin kaprisini,nazini,kahrini cekmeye deger mi?neden evliligini kurtarmaya calisan taraf sadece sen olasinki?neden omrunu "birgun degisir" mantigiyla curutmeye calisiyorsun.Gencligine guzelligine hic mi yazik degil?Ailesine cok mu duskun,birak annesi yine emzirmeye devam etsin.Karakter gelisimini tamamlayamamis kisi adam olmaz.Sense omrunu bu insanlari memnun etmeye calisarak heba etmekle kalirsin.Bugun yarin depresyon ilaclarina baslarsin,icten ice kendini yipratirsin eline gecicek olanlar budur.Ben aksisini gormedim.Secim senin gider bosanirsin en fazla bir ay aglarsin,sonrasin da "dunya varmis" dersin.Oteki turlu koca ailesi kahri devam...

Çok naif ve samimi bir üslubunuz olmasa sinirimizi bozmak için konu açtığınızı düşünücem, bu gerçek mi

Zaten yasadigim tam olarak bu.depresyon ilacina basladim.hani diyoruz ya mucadele edelim,idare edelim,son sans verelim gibi.ama anlamak istemeyene degmez boyle seyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…