- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Suan benimkinin ailesi de geri cekildi ama ben illallah ettim.Aile geri cekilince bana dusman kesildi sanki benim yuzumden uzak kalacakmis korkusuyla.Eşiniz size gram değer vermiyor bosanalim demis bosayin gitsin madem,anasının eteğine yapissin süt kuzusu.sizi kovdugunda ben olsam onları kovardim evden,
Bende buna yakın sorunlar yaşadım boşanmayı ben teklif ettim, bakacaksın yaşayacağız diyen kavga eden edindi boşanma lafını duyunca tabi aileside duyunca geri çekildiler,sonra birkaç tartışma daha yaşadım şuan ailesinin hepsiyle görüşmuyorum küsüm.
Çocuğun yokken boşan kurtul.Herkese merhaba.Uzuun zamandir burada kayinvalide,es ailesi gibi konulari okuyup okuyup yorumlar yaziyorum,fikirler aliyorum ama evliligiminde nerdeyse sona geldigi bir donemde (terapi,kurtarma calismalari icin ugrasiyoruz) sizlerden alacagim yasanmis orneklere cok ihtiyacim var.Tabiiki her cift parmak izi gibi ama ne olur son cabalarimizda destek olacak bisiyler soyleyin bana.
Esim ailesine(ablalarina ve ozellikle annesine) cok duskun ve ailenin en kucuk erkegi.Kisaca beni yok saymalariyla baslayan bir evlilik,esimle olan sevgiye guvenerek hic sorun yapmadim bir cok seye ama bunlar birikti birikti ve yanina esimin evlilik sistemi gerekliliklerine uyum saglama sorunu(zayif karakter) ve keyfine duskunlugu(birikim kafasi yok ) ve annemi 6 ayda bir -senede bir yanima alicam uzun kalicak bastirmalariyla beraber,ablam da gelicek tatile vs sartlari girince ben artik idare edemeyip patlama noktasina geldim ( annesi de yanimizdaydi) ve tartisma yasandi.Esim bu evden cik bosaniyoruz ne istiyosan soyle seklinde evden cikarinca bir sure ailemde kaldim ve arada tartismalar vs abim bir konustu esimle derken evlilik pazar yerine donmus oldu.Ve aslinda ben hakliyken haksiz konumuna dustum.
Suanda da at pazarligina donmus evlilikte benim istedigim sistemimizi kurmakken esimin istedikleri
1-annem 6 ayda bir buraya gelecek 2 ay 1 ay toplamda 3 ay bizde kalacak
2-ablam gelecek 1 ay bizde kalacak.
3-ben tatillerimi kendi sevdiklerimle geciricem cunku senle yasiyorum zaten.
4-yilbaslarinda annesiyle olucakmis
5-ev alma konusunda da daha zaman varmis
6-bu sartlarda da cocuk dusunemezmis
Okuyunca bana da cok mantiksiz geldi.bosanmak mantikli gibi sanki.
Kizlar duygusalim ve bana akil verin ne olur.Evliliginde buradan top döndüren var mi?
Aynen hadi tatil,yilbasi sacmaligini gectim ben de ama dediginiz gibi gorumce ve kaynana sarti bunlar.Tesekkurler beni yukari cektiginiz icin.Nefes aldim.
En acik yorum bu oldu :):)Esiniz size zerre deger vermiyor
Belliydi de iste tecrubesizlik.Bilmiyodum ki.Sevgi,ask ilk sartimdir diye atladim:)Bu şartları iyi bir avukata ilet kanıtlı ispatlı, o da gereken işlemleri yapsın. Şartı şurtu yok bunun. Anacım birey olmamış adamları kendinize niye koca yaparsınız belliymiştir bunun böyle olduğu.
Herkese merhaba.Uzuun zamandir burada kayinvalide,es ailesi gibi konulari okuyup okuyup yorumlar yaziyorum,fikirler aliyorum ama evliligiminde nerdeyse sona geldigi bir donemde (terapi,kurtarma calismalari icin ugrasiyoruz) sizlerden alacagim yasanmis orneklere cok ihtiyacim var.Tabiiki her cift parmak izi gibi ama ne olur son cabalarimizda destek olacak bisiyler soyleyin bana.
Esim ailesine(ablalarina ve ozellikle annesine) cok duskun ve ailenin en kucuk erkegi.Kisaca beni yok saymalariyla baslayan bir evlilik,esimle olan sevgiye guvenerek hic sorun yapmadim bir cok seye ama bunlar birikti birikti ve yanina esimin evlilik sistemi gerekliliklerine uyum saglama sorunu(zayif karakter) ve keyfine duskunlugu(birikim kafasi yok ) ve annemi 6 ayda bir -senede bir yanima alicam uzun kalicak bastirmalariyla beraber,ablam da gelicek tatile vs sartlari girince ben artik idare edemeyip patlama noktasina geldim ( annesi de yanimizdaydi) ve tartisma yasandi.Esim bu evden cik bosaniyoruz ne istiyosan soyle seklinde evden cikarinca bir sure ailemde kaldim ve arada tartismalar vs abim bir konustu esimle derken evlilik pazar yerine donmus oldu.Ve aslinda ben hakliyken haksiz konumuna dustum.
Suanda da at pazarligina donmus evlilikte benim istedigim sistemimizi kurmakken esimin istedikleri
Kizlar duygusalim ve bana akil verin ne olur.Evliliginde buradan top döndüren var mi?
Ben de cok merak ediyorum dediginizi.Terapistin dedigi de onlar ailecek takimlar,arada sınır yok aralarinda ve eger isterse ogrenir ama farkinda olmasi lazim once dedi.kv ve gorumceleri yerin dibine soktum ben dayanamadim.Allahtan cocuk düşünmüyor. Cocuktan baba olmaz. Birde tehdit malzemesi yapmış oluyor bu durumda. Başkasının evinde niye 2 ay veya bir ay kalınıyor? Kv ve görümceniz kadın olarak yerin dibine girmeleri lazım aslında buna çanak tuttukları icin. Sahsen bana şartlar koşan adama bay bay derim. Üstelik şanslısınız henüz çocuk yok
Herkese merhaba.Uzuun zamandir burada kayinvalide,es ailesi gibi konulari okuyup okuyup yorumlar yaziyorum,fikirler aliyorum ama evliligiminde nerdeyse sona geldigi bir donemde (terapi,kurtarma calismalari icin ugrasiyoruz) sizlerden alacagim yasanmis orneklere cok ihtiyacim var.Tabiiki her cift parmak izi gibi ama ne olur son cabalarimizda destek olacak bisiyler soyleyin bana.
Zaten yasadigim tam olarak bu.depresyon ilacina basladim.hani diyoruz ya mucadele edelim,idare edelim,son sans verelim gibi.ama anlamak istemeyene degmez boyle seyler.Sadece birsey sormak istiyorum.Su dunyaya hepimiz bir kere gelicez,sence, uc gunluk omrumuz de baskalarinin kaprisini,nazini,kahrini cekmeye deger mi?neden evliligini kurtarmaya calisan taraf sadece sen olasinki?neden omrunu "birgun degisir" mantigiyla curutmeye calisiyorsun.Gencligine guzelligine hic mi yazik degil?Ailesine cok mu duskun,birak annesi yine emzirmeye devam etsin.Karakter gelisimini tamamlayamamis kisi adam olmaz.Sense omrunu bu insanlari memnun etmeye calisarak heba etmekle kalirsin.Bugun yarin depresyon ilaclarina baslarsin,icten ice kendini yipratirsin eline gecicek olanlar budur.Ben aksisini gormedim.Secim senin gider bosanirsin en fazla bir ay aglarsin,sonrasin da "dunya varmis" dersin.Oteki turlu koca ailesi kahri devam...
Fazlasi var azı yok inanin:)Çok naif ve samimi bir üslubunuz olmasa sinirimizi bozmak için konu açtığınızı düşünücem, bu gerçek mi
Fazlasi var azı yok inanin:)
Valla kizlar bu aksam bir posta daha toplanti yapicaz bakalim yazarim gelismeleriYa yüzde 50 sini değiştirseniz kalan yüzde 50 si kanser eder sizi, olmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?