Kizlar ne olur evlilikte kök aile krizleri yasayanlar yazabilir mi?

Suan benimkinin ailesi de geri cekildi ama ben illallah ettim.Aile geri cekilince bana dusman kesildi sanki benim yuzumden uzak kalacakmis korkusuyla.
Devam edecekseniz eşiniz akillanmadan önerim sakın çocuk dogurmayin,zaman gecsede eşiniz ve ailesi normale dönmüş gibi yapsalarda fırsat buldukça sizi sinir edecekler,en ufak sorunda eşiniz daha bı yapışacak ailesine bunun birde elden ayaktan düşmesi var o zaman dahada sorun cikartacaklar size,kimseye boşan demek istemem ama mutlu etmez bu insanlar ,esinizinde değişeceğine inanmıyorum siz inaniyormusunuz.yol yakınken iyi düşünün.

Demek ki bu maddeye takilmakta haksiz degilim nerdeyse her kadin bu maddeye takilmis.Bir de terapist karsisinda da diyor bunu deli olucam.

terapist ne dedi peki buna cevaben? beyfendi siz manyaksınız lütfen bu kadını boşayın da özgürlüğüne kavuşsun demedi mi?

Senede birkaç kere aylık olarak kalmaya gelen kv ve tatillere dahil olan görünce ile zaten bu evlilik çok sürmez,salın gitsin,anası emdirsin ablalari altını değiştirsin siz de hayatınızı kendi tercihlerinize göre yaşayın birilerinin dayatmalarina göre değil

İstege bak hele basta yapsaymıs keske bu lısteyı bencede bosanmak en mantıklısı bırakın abla ve annesıyle yasasın. Sımdı kabul edersen bıdaha asla hıc bır fıkrın olmaz kendını bulunmaz bursa kuması snıyor kabul edersen hepten havalanacak. Ben olsam asla yorum yapmadan tabıkıde kabul etmıcem der bosanma davasını acarım haddını bılsın

Cnim boyle evlilik olmak evlilik her durumda uzlasabilmek bazen alttan alabilmek bazen goz yumabilmektr. Esin cok simartilmis, cok yetistirilememis, dusuncesiz biri. Bu derece simartilmis cocuk ruhlu bi adamla omur boyu cile cekersin. Kocan cağirsa bile kvalindenin bi durup düşünmesi lazım ben neden evli ciftlerin yaninda aylarca kalıyorum diye ama onda da o dusunce olsa oğlani simartmazdi.

oncelikle kesinlikle su an cocuk dusunme. Hatta ailen destekliyorsa gelirin de varsa yolla gitsin kimsenjn kaprisini cekmeye gelmedn ya dunyaya.

Yazım şeklinizden gayet donanımlı bir kadınsınız, sizce mantıklı mı?
Aynı talepleri siz isteyin, kabul edecek mi?
Hadi annenin evi yok, sırayla çocuklarında kalıyor diyelim, her tatili neden onlarla yapmak istiyor? Siz sadece evini paylaşan ev arkadaşı mısınız?
Ablanın kurulu düzeni, ailesi yok mu, 1 ay boyunca sizde nasıl kalacak?
Siz ağaç kavuğundan çıkmadınız, madem öyle her yılbaşı neden sizin ailenizle olmuyor, yada her yıl biriyle?

Bunca sorunun yarattığı sorunlarla baş etmek için mi evlendiniz?
Abiniz bu talepler karşısında eş kişisine, üstüne kaymakta ister misin canım diyecek kadar sizi sevmiyor mu?
Sizin canınız kıymetli değil mi kuzum?
Göbek bağını koparamamış bu adamdan kurtulunca parti yapmayı planlıyor musunuz?

Kusura bakmayın ama evliliğin kalitesini bu kadar yerlere düşüren taleplere bu tarz cevap verebildim. Siz kendisine kibarca bir bay bay deyin ve bulunmaz hint kumaşı, emzikli, olmamış bu adamla ailesini baş başa bırakın.

Canim bicok seyi allttan almissin sanirim..bunu bianda yapamazsin sana tavsiyem yavas yavas tepkilerini gostermen..cunki onceden bir kabullenilmislik var anladigim kadariyla bianda tepki gosterirsen fevri olursun..suclu sen olursun..yavas yavas sinirlarini cizmelisin..bu biraz zaman alicak bi durum..her evlilik farkli..mesela benim evliligimde bole durumlar hic yasanmadi..kayinvalidem istediginde geldi..ayni sehirdeyiz..ama yatili cok nadir oldu..annemde ole istediginde geldi farkli sehir buarada oda 2-3 gun kaldi hep..yakin sehirdeyiz annemlede..ama tahmin ediyorum siiznkiler uzakta..bi gelmeye 1 hafta kalmalilar daha fazlasi olamaz..anladigim kadariyla anlayislida degiller.yavas yavas bu durumdan rahatsiz oldugunu farklinyollardan dile getirmeye calis esine ama bunu bi anda yapma ..zamanla yap..

anasının koynuna doğru efsane gol olur...

Benim ailem 3 4 ayda 1 geliyor 1 hafta kalıyor şehir dışındalar. 1 ay kalsalar kendim bunalırdım başta. Bir de böyle şartlı şurtlu gittiği yere kadar yolu var. Terapistlesiniz madem bekleyin süreci düzeliyorsa düzelsin yoksa boşanın kurtulun bu anne karnında fetüs bile olamamış kocadan.

İnanın kişisel değil eleştirim ama neden senelerce akla mantığa sığmayan, olmayacak bir şeyi oldurmaya çalışsın. Kel mi, kör mü, topal mı, derle ya eskiler. Ne muhtaçlığı var ki, bu kadar egosu tavan yapmış bir aileyi dize getircem diye ömründen yesin.
Zamanla yap derken, konu sahibinin geçen yıllarının, bozulan psikolojisinin hesabını kim verecek? Kimse evlilik bitsin istemez ama bazı olayların başı sonunu belli eder. Hem evden kovup, hem bunca saçma şartı sunabilecek kadar kendisini dev aynasında gören adam hayatın akışında da bir sürü bencillik yapmaz mı? Evliliğine sahip çıkmak, iyi günde kötü günde eşinin yanında olmak bu durumlar için geçerli değil.
Bu tarz yorumlarla toplumsal baskı hissedip, cesareti kırılan, belki de hayatı elinden alınan bir dolu kadın var etrafımızda.

Lotus doğum var ya,bebeğin göbeğini kesmiyorlar. Bir tasta bebegin yanında duruyor,kendi kendine düşmesi bekleniyor.
Eşinizin doğumu boyle mi olmuş bilmiyorum ama göbek bağı henüz düşmediği kesin

Şaka mı bunlar ne olur şaka olduğunu söyle şartlarını da annesini bacısını da başına çalsın çocuk mocuk yapılmaz bundan ayrıl sap gibi ortada kalsın

Ya inanin biz burda arkadasin yazdigi kadarini biliyoruz...tam olarak durumun ne oldugunu bilemeyiz.birak su kocani demek cok kolay..yaninilk okudugumda aklimda canlanan su oldu..ilk bastan boyle biseyi kabul etmis bi bayan var ..ve sonradan gordukce bu duruma tahammul edemeyen de bir bayan var...ben bu sekilde anladim..ama soylede anlayabilirdim..bastan beri kandirmis esini..ve dengesiz bi tip diyebilirdim..ama zaten buradaki arkadasin esi en bastan zaten soylemis bazi seyleri..ve arkadas belki onaylamasada bilmiyorum buarada en azindan sessiz kalmis..

Kesinlikle haklisiniz.Her turlu samimi ve dogruyu soylemekten yanayim.Yani dengeli olunacagini tahmin ederek kabul ettim.Abartmazlar heralde dedim.Hatta ihtiyac aninda her zaman yanindayiz anne diye ben destekledim.Ama onlarinki ihtiyac aninda degil simarikliktan.Hadi ben kabul ettim insafliyim,adildirler ,hal hatir sorarlar karisilikli bir onlara bir bize seklinde gider dedim.hatta bunu da acikca konustum.dedimki yeni yillarda 2 size bir bize veya aileme gidelim mi dedim.olmaz ben ailemle olucam yeni yillarda dedi hep.yeni yil mevzusu sadece bir tane ornek ,ozeti zaten konuda az cok belli.

Oldu. Muz ister miymiş, yerçekimsiz ortamda tadı çilek gibi gelsin.

Gitsin annesiyle evlensin. Tövbe tövbe...

Sizin eviniz yol geçen hanı mı, gelen kalıyor giden kalıyor. Bu adam şımarık bir çocuk. Siz de hayatınız boyunca bu çocuğu avutmak zorunda değilsiniz. Basın tekmeyi gitsin.

Sizin eviniz yol geçen hanı mı, gelen kalıyor giden kalıyor. Bu adam şımarık bir çocuk. Siz de hayatınız boyunca bu çocuğu avutmak zorunda değilsiniz. Basın tekmeyi gitsin.
Ona kalsa yol gecen hanı.Korumayi bilmez kendi alanını.Yağma yaptirir.

Okuyunca uzuldum adına haklı olduğu tek konu çocuk için erken.Ben kocama diyordum ama bu bildiğin akıl hastaligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…