- 23 Ağustos 2025
- 2.223
- 4.863
- 48
- Konu Sahibi annelikyolunda4
Açık tonda fon perde ve halı bence fazla büyük. Koltuğun altına kadar gelmiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun beee yavaş yavaş usul usul yaparsın sende165 metrekare evimde yarın temizlik yapacağım. Söyleyeceklerim bu kadar...
hangi cerceve dekor icin kullanılıyor? icindeki yazıyı bile çıkarmamislar bu dekor mu? :)Aşgım bazı çerçeveler resim koymalık değil dekor içinde kullanılır![]()
Yavaş yavaş yapmam durumunda, hemen şimdi başlasam ocak ayının ilk haftası biterOlsun beee yavaş yavaş usul usul yaparsın sende![]()
Var öyle yaa içindeki görselle yazıyla beraber satılan bende ilk gördüğüm de senin gibi oldumhangi cerceve dekor icin kullanılıyor? icindeki yazıyı bile çıkarmamislar bu dekor mu? :)
yani bilmiyorum ama bu cerceve o cerceve degil benceVar öyle yaa içindeki görselle yazıyla beraber satılan bende ilk gördüğüm de senin gibi oldum![]()
Bak bunu iyi demedin işte hayallerim suya düşer gibi oluyoYavaş yavaş yapmam durumunda, hemen şimdi başlasam ocak ayının ilk haftası biter![]()
Evet işte bir sorun var yani anlamadım bakıyorum uygun birşey de bulamadımeşyalar güzel ama bir miktar sıcaklık eksik..kırlentlerin rengi, tablolar , yeşil bitkiler, sehpa üzerine dekoratif mumlar ekleyin. Koltuğun arkasındaki duvara büyük bir tablo asılabilir
Alıcam da uygun birşey bulamadımFon perdesi ihtiyaç sanki ama maliyetli bir şey
Haklısın hemen bakıyorum duvar kağıdınaayni konuyu ikinci acisiniz
ayni yorumumu yazayim
yemek masasinin oldugu uzun duvara canli bir duvar kagidi alin evin tum havasini degistirirEki Görüntüle 3680757 Eki Görüntüle 3680756
esyalarin guzel ama hic yasanmislik yok evde.Eki Görüntüle 3680760 cercevenin icine resim bile koymamissiniz oyle bir yasanmamislik
Mavi mi alayım fonu yani renkli mi olsunGriyle mavi yakışır, fonu da gidip gene gri alırsa daha bu salon iflah olmaz![]()
Evet haklısınız odamda canlılık yok oluşturamadım bir türlü… Aslında ben masamı camın önüne gri koltuğun yanına koymuştum ama bu seferde masanın olduğu yer çok boş kaldı hemde masa orda açılmıyorduSorun ne biliyor musunuz ürünleri showroomdan alıp eve ayyyynen yerleştirmişsiniz. Dekorlar bile öyle. Fazla fazla uyumlu yapmaya çalışmışsınız. Zaten o sehpalar tam baş belasıtoz alıp arkanızı döndüğünüz an üzerine toz düşüyor. Nerden biliyorsun diye sormayın
değiştirme imkanınız varsa ilk onlardan kurtulun diyebilirim. Renkli objeler ve kırlentlerle bişeyler yapabilirsiniz. Şu aralar ben renkli cam objeleri çok beğeniyorum. Biraz onlardan ekleyebilirsiniz bence. Bu salona saten dokulu, püsküllü kırlentler çok yakışır. Bide bahsettiğim objelerle hem tarzın dışına çıkmaz hem de renklendirirsiniz. Sanki masa ve konsolun yerini de değiştirmeniz gerekiyor. Camın önüne masayı yatay şekilde yerleştirip, koltukları kapı tarafına yakın koyarsanız misafirlerle yemek yerken perdeleri açıp manzara izlemek keyifli olabilir.
Sorun bence eşyaların yerinde, şeklinde değil. Sorun diğer şeylerin hiç olmayışı.Evet haklısınız odamda canlılık yok oluşturamadım bir türlü… Aslında ben masamı camın önüne gri koltuğun yanına koymuştum ama bu seferde masanın olduğu yer çok boş kaldı hemde masa orda açılmıyordu
Karışık renkli de olabilir desenli de olur, herşey tek renk çünküMavi mi alayım fonu yani renkli mi olsun
Aslında odanızın büyüklüğü çok güzel ama şekli biraz sıkıntılı. O yüzden yerleştirmek zor gözüküyor. Neyse dekor halledilir bi şekilde. O odanın içinde neşe ve huzur olsun hepEvet haklısınız odamda canlılık yok oluşturamadım bir türlü… Aslında ben masamı camın önüne gri koltuğun yanına koymuştum ama bu seferde masanın olduğu yer çok boş kaldı hemde masa orda açılmıyordu