- 21 Kasım 2017
- 30.402
- 132.903
- 598
- Konu Sahibi annelikyolunda4
Artırıyorum 180 m2 evimi bok götürüyor.165 metrekare evimde yarın temizlik yapacağım. Söyleyeceklerim bu kadar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artırıyorum 180 m2 evimi bok götürüyor.165 metrekare evimde yarın temizlik yapacağım. Söyleyeceklerim bu kadar...
Amin inşallahAslında odanızın büyüklüğü çok güzel ama şekli biraz sıkıntılı. O yüzden yerleştirmek zor gözüküyor. Neyse dekor halledilir bi şekilde. O odanın içinde neşe ve huzur olsun hep![]()
Aslında mimari anlamda ideal ve estetik olan, halının koltuğun altına girmesidir. Uzun zamandır geniş halılar tercih ediliyor iç mimarlar tarafından. Ama öncelik kullanışlılıksa, temizliği kolay olsun denirse buna gerek yok tabii. Bizim salondaki de küçük. Kimseye estetik borcum yok dhfkfjgAçık tonda fon perde ve halı bence fazla büyük. Koltuğun altına kadar gelmiş.
Süpürmesi ve temizliği zor oluyor bence maalesef ben de büyük halı tercih ettim koltukları sürekli itip çekmek zorunda kalıyorum. Hiç kullanışlı değil.Aslında mimari anlamda ideal ve estetik olan, halının koltuğun altına girmesidir. Uzun zamandır geniş halılar tercih ediliyor iç mimarlar tarafından. Ama öncelik kullanışlılıksa, temizliği kolay olsun denirse buna gerek yok tabii. Bizim salondaki de küçük. Kimseye estetik borcum yok dhfkfjg
Merhaba, bu iş için bütçeniz nedir ne değildir bilemem ama orta sehpayı füme ayna kaplı sehpa 50*150 Ya da 60*150 yerden 40 cm yükseklikte ideğiştirirdim. Kapıdan girdiğinizde hemen sağ duvarı komple rodajlı füme ya da eskitme ayna kaplayıp(şuan ki şifonyerin arkasını). Masanın arkasında ki duvarı tarçın ya da sarı ama hardal sarısından bahsediyorumKızlar severek aldım mobilyaları renkleri daha iyi gerçekte ama bir dekor edemedim gözüme güzel gelmiyor her türlü önerisinize açığım Eki Görüntüle 3680750
Yanii hoş ama showroom gibi duruyor evde yaşanmışlık yok dekoratif şeyler ekleyebilirsin tablo biblo yastık çiçek vsKızlar severek aldım mobilyaları renkleri daha iyi gerçekte ama bir dekor edemedim gözüme güzel gelmiyor her türlü önerisinize açığım Eki Görüntüle 3680750
Çita, duvar saati, tablo ve yeşil bitki söyledim o şekilde birşey yapmaya çalışıncaBen evlenirken pembik gelinler vardı, sonra aynalı gelinler çıktı. Siz de onlardansınız konu sahibi. Yeşil salon bitkisi, tek büyük tablo, jaluzi çok iş görürdü ama bunların hepsi pahalı şeyler. Ucuza mal edeyim diyorsanız kırlentleri değiştirin. Islak lale alın. Duvar saati de hareketlendirir.
Bence kesinlikle masayı ve şifonyeri kaldır pencere önüne at masa pencere önüne gelsin masaya arkalı 2 tane berjeri at karşıklı koltukları daha güzel olacakKızlar severek aldım mobilyaları renkleri daha iyi gerçekte ama bir dekor edemedim gözüme güzel gelmiyor her türlü önerisinize açığım Eki Görüntüle 3680750