Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

nasıl kokmuyor ya hem de 7diş inanılası değil. şampuanımızı mahvetmeyelim senin yüzünden :)

arkadaşım hiç koku olmuyor değil koku olur ama saçınız kuruduktan sonra koku olmuyor şampuanınız tabiki kokacaktır ama öyle tahmin ettiğiniz gibi çok kötü değil isterseniz hepsine katmayın bir kabın içinde deneyin bakın eğer hoşunuza giderse kullanırsınız ama birçok kişi denedi ve memnun :) ben sarımsak katmıyorum o biraz uğraştırıcı geliyor onun yerine sarımsak yağı aldım onu katıyorum sarımsak yağı sarımsak gibi kokmuyor pek tereddütün varsa onu da kullanabilirsiniz o da aynı işlevi görüyor

hayır bozulmaz canım :)

hmm iyi ozaman:)) simdide saclarimi sarimsakli sampuanla yikicam.. biraz tiksinicem gibi geliyor..insallah kokmaz yoksa tüm gece uyuyamam ben :)) sonuclarinida yazicam koku konusunda...

birde sunu merak ediyorum. saci cok sampuanla yikamak saglikli deil aslnda..simdi biz bi sarimsakli sampuan birde ardindan bi daha sampuanlicaz.. sac daha cok kirilmaz insallah..her dusumda bu sampuanla yikicam ama nezaman belirtisi baslar acaba.insallah hemn uzamaya baslar yaaa

kizlar yikadim ve sacimda hic koku kalmadi ne islakken kokuyor neden kuruyunca..gayet iyi..ve benbunu kesinlikle sonuna kadar uzayana kadar yapicam :)) dünde sarimsak yuttum hic rahatsiz etmedi...hem yutucam hem sacima uygulucam.. önümüzdeki seneye kadar 4-5 ayda uzasin hemen istiyorum...

zaten ilk haftadan farkedersin uzamasını :) bu arada zeytinyağı da saça faydalı o da uzamasında etkiliymiş saçı beslediği için kuaför bir arkadaş söylemişti sen sarımsaklı şampuanın içine çok az da zeytinyağı kat hem kokusunu biraz kırar hem de daha çabuk uzatıyor ben denemiştim faydasını gördüm hala da kullanıyorum

ayyy ilk haftadan farkedersem sabah aksam yikarim dermisimmm :))) evet biraz zeytinyagi koydum icine susam yagi bemiks flaanda vardi onun iicnde hepsi karisik yani :))) belkide ondan kokusu azaldi sarimsagin cok rahat kullanabiliyorum:)) ilk haftadann farketsin insallah allahimmm öyle olursa hemen gidip makasla kesim yaptiricammmm en son usturayla kesim yapmislardi cünkü oyüzdende normalinden daha az görünüyor saclarim ve sekli hosuma gitmiyor fön cekince.... ama kestirsemmi eminde deilimmm yaaa... ama insalllahh uzar insallah

ben şampuanıma ekledim sarımsağı, ardından da saç kremi kullandım ama mümkün değil kokusu geçmedi çok rahatsız oldum saımsağın kokusundan, hem ben hem çevremdekiler... sizin nasıl kokmuyor anlamadım :s

ben sampuana sarimsagi koyar koymaz ogün kullanmadim ertesi gün kullanmaya basladim.. belkide oyüzden kokmuyordurrr... sen hemen yaptigin günmü kullandin?

bu sitede saç uzatma bölümünde okumuştum yine sarımsağı sütle kaynatınca koku olmuyomuş ve şampuana öyle koyuyolarmış ben bugün yapıp koyucam vee yarında saçlarımı yıkıcam eger koku olur olmazsa sizede söylerim

ben sampuana sarimsagi koyar koymaz ogün kullanmadim ertesi gün kullanmaya basladim.. belkide oyüzden kokmuyordurrr... sen hemen yaptigin günmü kullandin?
ben de hemen yapar yapmaz kullanmadım zaten canım. ertesi gün kullanmaya başladım bende. ama durdukça daha berbat bu koku olmaya başladı en sonunda attım şampuanı dayanamadım bile düşün artık ..

çok merak ettim haber var tatlım..

ben de hemen yapar yapmaz kullanmadım zaten canım. ertesi gün kullanmaya başladım bende. ama durdukça daha berbat bu koku olmaya başladı en sonunda attım şampuanı dayanamadım bile düşün artık ..

bendede tam tersi durdukca kokusu gittti sampuani ilk gün balkona koymustum cok koku olmustu. ertesi gün koku tamamen gitti...

tamam canım aklımda bulunsun bu loreal elseve kullanıyorum çünkü berbat o bitince bitkisel alıcam bende çok sağol =)

rica ederim canim.. insallah seninkide ayni sekilde sonuclanir.. ama ben hala sacima sampuani dökerken midem bi tuhaf oluyor ama hemen yine alisiyorum :))

arkadaşlar ben şampuanıma sütte kaynatıp sarımsakları ezip koydum 3 gün oldu hiç bir koku yok vee birde 9 tane koydum şampuanımda nerdeyse yarılandı yani yıkadımda saçımı hiç bi koku olmadı tavsiye derim

valla bana hiç koku gelmiyo sadece yaşken kokuyo kuruyunca bişey yok koksada kokmasada ben bu meretten çok hoşlaştım resmen uzuyo ve ben bunu farkediyorum arkadaşlar uzamasını isteyen yapsın tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…