nasıl kokmuyor ya hem de 7diş inanılası değil. şampuanımızı mahvetmeyelim senin yüzünden :)
hayır bozulmaz canım :)
evet canım ama sen gene rahatsız hisseiyorsan ardından saç kremi kullan ya da başka bi şampuanla durula ben saç kremi kullanıyorum 2 hafta oldu hiç kokmuyo vallaopuyorumnanaktan[/QUOTE
ben ilk defa biraz önce kullandim suan hala islak saclarim ama islak oldugu halde kokmuyor fazla.. ayrica ben dün rendelerken tüm banyo kokmustu ama bugün okadar kokmuyordu.. sanirim durdukca kokusu gidiyor.. bakalim kuruyunca nolucak..
birde birsey sorucam.. simdi ben kullanirken 1-2 dk masaj yaparak sampuanladim. acaba daha fazlami durmasi lazimdi?
kizlar yikadim ve sacimda hic koku kalmadi ne islakken kokuyor neden kuruyunca..gayet iyi..ve benbunu kesinlikle sonuna kadar uzayana kadar yapicam :)) dünde sarimsak yuttum hic rahatsiz etmedi...hem yutucam hem sacima uygulucam.. önümüzdeki seneye kadar 4-5 ayda uzasin hemen istiyorum...
zaten ilk haftadan farkedersin uzamasını :) bu arada zeytinyağı da saça faydalı o da uzamasında etkiliymiş saçı beslediği için kuaför bir arkadaş söylemişti sen sarımsaklı şampuanın içine çok az da zeytinyağı kat hem kokusunu biraz kırar hem de daha çabuk uzatıyor ben denemiştim faydasını gördüm hala da kullanıyorum
ben şampuanıma ekledim sarımsağı, ardından da saç kremi kullandım ama mümkün değil kokusu geçmedi çok rahatsız oldum saımsağın kokusundan, hem ben hem çevremdekiler... sizin nasıl kokmuyor anlamadım :s
ben de hemen yapar yapmaz kullanmadım zaten canım. ertesi gün kullanmaya başladım bende. ama durdukça daha berbat bu koku olmaya başladı en sonunda attım şampuanı dayanamadım bile düşün artık ..
ben sampuana sarimsagi koyar koymaz ogün kullanmadim ertesi gün kullanmaya basladim.. belkide oyüzden kokmuyordurrr... sen hemen yaptigin günmü kullandin?
bu sitede saç uzatma bölümünde okumuştum yine sarımsağı sütle kaynatınca koku olmuyomuş ve şampuana öyle koyuyolarmış ben bugün yapıp koyucam vee yarında saçlarımı yıkıcam eger koku olur olmazsa sizede söylerim
ben de hemen yapar yapmaz kullanmadım zaten canım. ertesi gün kullanmaya başladım bende. ama durdukça daha berbat bu koku olmaya başladı en sonunda attım şampuanı dayanamadım bile düşün artık ..
bendede tam tersi durdukca kokusu gittti sampuani ilk gün balkona koymustum cok koku olmustu. ertesi gün koku tamamen gitti...
alla allasenin şampuanın markası ne canımmirmirmirmir
benimki herbal line benimki..bitkisel sampuan.. aliyorumsampuani elime hic koku bile gelmiyor..
tamam canım aklımda bulunsun bu loreal elseve kullanıyorum çünkü berbat o bitince bitkisel alıcam bende çok sağol =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?