arkadasim ben ayni zamanda kuaförüm. her gün sac yikamak cok yanlis. sac derisine cok zarari var ayrica bir de kimyasal olan sampuanlar deriyi önemli ölcüde yipratir. mesela yagli ise sac derisi o yagin iki kat fazlasini salgilar cünkü denge bozulur. mümkünse iki günde bir sac yikamasi yapmanizi tavsiye ederim sevgilera.s.
benim saçım çok yağlı o yüzden rahatsız oluuyorum hergün yıkamayıncabunun için bir çözümünüz var mı?
tabiki arkadasim. mümkün oldugu kadar banyo süreni kisa tut yani 10 dakikada sac islemlerinin hepsi bitmis olsun. sacta sampuani fazla bekletmeyin. en fazla saci iki defa sampuanlayin sacin ucuna degil direk sac diplerine sampuan uygulayin. sac kremi kullaniyorsaniz direk sac uclarina sakin sac dibine yakin bir mesafede uygulamayin. ve en son sirkeli su ile durulama yapin. saclarinizi kuruturken fön makinesini yine sac diplerine uygulamiyoruz. sacin hava almasi cok önemli mümkün oldugu sürece saci acik bir sekilde tutuyoruz. hava almayan sac dipleri yahlanir her gün yikanan yagli sac daha fazla salgilanan sebumlar nedeniyle daha cok yag atar ve sac en cok iki günde bir yikanir. umarim yardimci olmusumdur sevgiyle kalopuyorumnanaktan
hmmtamam çok teşekkür ederim
kızlar belki yazmışsınızdır ama ben bidaha sorabilriyim hergün mü yıkıyorsunuz sarmısaklı şampunla saçınızı yoksa arada normal şampuanlada yıkamak zorundamıyız
benim saçım çok yağlı o yüzden rahatsız oluuyorum hergün yıkamayıncabunun için bir çözümünüz var mı?
celtic arkadasim bir de su yöntem vardi onu yazmayi unutmusum. 4 gün sacinizi hic yikamayacaksiniz. zor diyeceksiniz biliyorum ama lütfen bunu yapin. sac deriniz yagli kaldigi icin deri fazla yag salgilamayacak ve bu duruma alisacak ve sadece 4 gün sac yikamama gibi kolay bir yoldan cözüme ulasacaksiniz bu arada diger yazdiklarimida dikkate almanizi rica ederim:1hug:
Kızlar biraz önce forumda okudum. Bir arkadaşın da saçı çok kaşınıyormuş, belli bir süre sonra çok dökülmeye başlamış. Doktora gitmiş ve doktor bazılarına sarmısağın yaramadığını ve saç döktüğünü söylemiş. Eğer devam etseydi kel bile kalabileceğini söylemiş. Ben de korktum ve bırakıyorum artık sarmısaklı şampuanı. Badem yağı, hint yağı, yılan yağı vs yeter bana
4 gün! :S ben ölürüm heraldene kadar denemem gerekir bunu?
kusura bakma biraz gec yanit verdim. sadece bir kere yani sadece 4 gün sacini yikamayacaksin. arkadasimda öyle diyordu ama hala yasiyor ölmedikötükedihüso
cok merak ettim gercekten uzatiyorsa süpermis.. hatta simdi kücük bi sarimsagi yuttum suanda bi rahatsizlik yok kokuda yok ellerim haric :)) ama sacida cikaricagina inaniyorum.. sacta koku nasil olucak bilmiyorum vallaa..ben 200 gram sampuana karistirdim.. bozulmaz deilmi 200 gramlik sampuana koydugum icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?