Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

benim saçım çok yağlı o yüzden rahatsız oluuyorum hergün yıkamayınca bunun için bir çözümünüz var mı?

benim saçım çok yağlı o yüzden rahatsız oluuyorum hergün yıkamayınca bunun için bir çözümünüz var mı?

tabiki arkadasim. mümkün oldugu kadar banyo süreni kisa tut yani 10 dakikada sac islemlerinin hepsi bitmis olsun. sacta sampuani fazla bekletmeyin. en fazla saci iki defa sampuanlayin sacin ucuna degil direk sac diplerine sampuan uygulayin. sac kremi kullaniyorsaniz direk sac uclarina sakin sac dibine yakin bir mesafede uygulamayin. ve en son sirkeli su ile durulama yapin. saclarinizi kuruturken fön makinesini yine sac diplerine uygulamiyoruz. sacin hava almasi cok önemli mümkün oldugu sürece saci acik bir sekilde tutuyoruz. hava almayan sac dipleri yahlanir her gün yikanan yagli sac daha fazla salgilanan sebumlar nedeniyle daha cok yag atar ve sac en cok iki günde bir yikanir. umarim yardimci olmusumdur sevgiyle kalopuyorumnanaktan

hmm tamam çok teşekkür ederim

sarımsağın faydalı olduğunu biliyordum ama şampuana karıştırma fikrini duymamışdım...
kokusu kalmıyorsa iyi bir fikir...uzamasını istemiyorum yeter ki dökülmesin ve parlasın...
denemek lazım

bende yaptım bugun 4. kez kullandım. ilk yıkadığımda sarımsak kokusunu pek sevmediğimden az daha mide zafiyeti geçiriyordum :))) ama ardından başka şapuan falan kullanınca kokusu kalmıyor.

sarımsaklı şampuanı deniyenlerdenim çok pis kokuyo dayanamadığımdan bıraktım genelde çok kokmuyo diyorlar galiba ben sarımsağı çok kattım bilmiyorum kismile Tekrarda denicem çnkü sonuç almaya başlıyordum saç çıkmaya falan başlamıştı ama bıraktım :gitme:

kızlar belki yazmışsınızdır ama ben bidaha sorabilriyim hergün mü yıkıyorsunuz sarmısaklı şampunla saçınızı yoksa arada normal şampuanlada yıkamak zorundamıyız

kızlar belki yazmışsınızdır ama ben bidaha sorabilriyim hergün mü yıkıyorsunuz sarmısaklı şampunla saçınızı yoksa arada normal şampuanlada yıkamak zorundamıyız

canim ben iki günde bir uyguluyorum. haftada bir yapsanda olur. her gün sac yikamak zaten zararli.opuyorumnanaktan

celtic arkadasim bir de su yöntem vardi onu yazmayi unutmusum. 4 gün sacinizi hic yikamayacaksiniz. zor diyeceksiniz biliyorum ama lütfen bunu yapin. sac deriniz yagli kaldigi icin deri fazla yag salgilamayacak ve bu duruma alisacak ve sadece 4 gün sac yikamama gibi kolay bir yoldan cözüme ulasacaksiniz bu arada diger yazdiklarimida dikkate almanizi rica ederim:1hug:

4 gün! :S ben ölürüm heralde ne kadar denemem gerekir bunu?

Ben de uyguluyorum sarmısaklı şampuanı ve müthiş bir kaşınma var. Saçlarım kısa değil aslında uzun, ama daha uzun olsun istiyroum, umarım işe yarar. Bir de benim doğuştan saçlarımın yan tarafları (üst kısımlar) biraz seyrek inşallah oralara da çare olur da saç çıkar. Hadi bakalımdelikafadulden

Kızlar biraz önce forumda okudum. Bir arkadaşın da saçı çok kaşınıyormuş, belli bir süre sonra çok dökülmeye başlamış. Doktora gitmiş ve doktor bazılarına sarmısağın yaramadığını ve saç döktüğünü söylemiş. Eğer devam etseydi kel bile kalabileceğini söylemiş. Ben de korktum ve bırakıyorum artık sarmısaklı şampuanı. Badem yağı, hint yağı, yılan yağı vs yeter bana

bu her konuda böyle saç boyası makyaj vs olsun başkasına yarayan sana yaramayabilir :) deniceksin en iyi ne geliyorsa onu kullanacaksın mesela benim arkadaşım da sarımsaklı şampuan kullandı onda dökülme yapmadı ama kaşıntısı vardı bende ne kaşıntı ne dökülme oldu

kusura bakma biraz gec yanit verdim. sadece bir kere yani sadece 4 gün sacini yikamayacaksin. arkadasimda öyle diyordu ama hala yasiyor ölmedikötükedihüso

Dediklerinizi yaptım 4 gün değil ama 3 gün arayla yıkadım yağlanmasında azalma oldu teşekkür ederim çok

cok merak ettim gercekten uzatiyorsa süpermis.. hatta simdi kücük bi sarimsagi yuttum suanda bi rahatsizlik yok kokuda yok ellerim haric :)) ama sacida cikaricagina inaniyorum.. sacta koku nasil olucak bilmiyorum vallaa..ben 200 gram sampuana karistirdim.. bozulmaz deilmi 200 gramlik sampuana koydugum icin..

hayır bozulmaz canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…