Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

sarimsakli sampuani kullanarak iyimi yapiyorum emin dielim cünkü saclarim zaten kuru hem sarimsakli hemde normal sampuanla tekrardan yikayinca dahada cok kuruyor

benim şampanım bana özel ben de başladım bakalım fayda edecek mi.. inşallah çabuk çabuk uzar. banyodan ilk çıktığımda acayip kokuyor ama sonra uçuyor kokusu

ya kizlar bi ara yazmistim saclarim uzadi sanki biraz diyerek ama cok fazlada bi etkisini su siralar farketmiyorm...sanirim oldu 3 hafta falan belkide daha fazla tam olarak bilemiyorm ama bi kac sorum olucak..

ben rendeleyip koymustum sampuana ama sacima dökerken elime böyle geliyor kcük kücük sarimsak midem bulaniyor.. acaba hap gibi kesip koysak sampuana iki gün bekletip sonra taneleri cikarip sampuani öyle kullansak ?

birde 2 sampuan kullaniyorum önce sarimsakli olan sonra normal sampuan.. böylece saclarim dahada cabuk kirilabiliyor..acaba sadece sarimsakliyla yikasam dahami iyi olur ?

biz sampuana koyup kullaniyoruz sarimsagi acaba sampuanda deilde hergün yutsak daha faydali olmazmi bizim icin ? hergün sarimsak yutmakta cildirtiyor adami :))

Son düzenleme:
merhaba kızlar.. ben de sarımsaklı şampuanı denedim bugün 2. kez yıkadım saçımı. ilk sefer pek bişey anlamamıştım bu kez gerçekten saçım eskisinden daha az döküldü banyoda inanamadım.. tararken de daha az döküldü.. ve saçlarım dolgunlaştı,hacim geldi.. inanamıorum gerçekten uzun saçlar benm hayalimdi her zaman inşallah çok çabuk uzatır saçlarımı bu karışım.. bir de ben en son elma sirkeli suyla duruluorum saçımı o zaman sarımsağın kokusu kalmıor,suan saçlarım ıslak ve sarımsak kokusu gelmior burnuma...
bu fikri veren arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorumm...opuyorumnanaktan

ben de deneyeceğim kesinlikle bu kürü ama ben sanırım içine menekşe yağı da ekleyeceğim, hem kokusunu giderir hem de dökülmeyi engelleyen özelliği de eklenmiş olur. buna ne diyorsunuz?:Saruboceq:

arkadaşlar bu sarımsağı şampuana koyduğunuzda gercekten kokmuyormu ya...benim şöyle bir sorunum var burnum hiiiiiiçççç koku almıyor 5 senedir kaza sonucu,,geçici falan değil hiç koku almıyorum ev yansa duymam o derece...hani cesaret edip yapamıyorumda şimdi,sonuçta şampuan nasıl kokuyor onu bile bilmediğim için sarımsaklı şampuan kokusu rahatsız edicimi.....yumurtalı maske falanda yapıyorum ama tertemiz yıkayınca kokusu gidecek birşeyde bu sarımsak birde sampuana katılıyor tereddütte kaldım....sarımsak kokusu kalıyormu.....cevap lütfen...evdekilere sor diyeceksiniz ama evde kimse yok

meraba arkadaşlar eşimin saçları dökülüyor ve denemedik şey bırakmadık.bu sarmısak gerçekten çıkartıyor mu? çok merek ediyorum.

peki sarmısağı rendeleyip koydun yaa sampunda tortu olmuyomu?? yani saclarında sarmısak tortusu kalmıyomu ??? :sm_confused:

peki sarmısağı rendeleyip koydun yaa sampunda tortu olmuyomu?? yani saclarında sarmısak tortusu kalmıyomu ??? :sm_confused:

bende tortu kalmıştı o yünden ben sarımsak rendeleme yerine aktarlarda satılan sarımsak yağını kullanıyorum aynı etkiyi veriyor ve saçı parlak gösteriyor :) olumsuz bir etkisini görmedim birkaç arkadaş sarımsak rendelemiş ve döktüğünü söylemiş belki direk rendeleyip de kattığımız için güçlü olduğundan dökmüş olabilir ben yağ kullandığım için öyle bir sorunla karşılaşmadım

Son düzenleme:
Arkadaşlar bilen varsa lütfen cvp yazsın sarımsak gerçekten saç çıkartıyor mu?

Bilen yok mu?Neden imse cvp vermiyor?

evet çıkartır bu konuyla ilgili daha önce yorum yapılmıştı geçmişi okursan detayını orda bulursun :) saç çıkartır, saçı parlak gösterir güçlü olur saçın ve saçının uzamasına da etki eder

Son düzenleme:
biraz önce ben de yaptım. 2 diş sarımsağı sütte kaynattım. bıçakla küçük parçalara bölüp şampuanın içine attım. 2 çorba kaşığı da sirke kattım. ilk defa deneyeceğim. sonuç nasıl olacak merak ediyorum. umarım koku falan olmaz.
sarımsaklı şampuandan sonra normal şampuanla da yıkayacağım. onun içinde de bal var. balın faydasını gördüm. parlattı saçlarımı. bakalım sarımsak ne işe yarayacak

ben denedim yaklasık 4. yıkamam sarımsak sirke ve gulsuyu kattım sampuana.. ve saclarım inanılmaz yumusadı banyoda dökülmeside azaldı azbirazz... bakalım nekadar cabuk uzayacak.......

bende yaptim kizlarr bayaa kasindi sanirim ise yarayacak gibi...
Bunu da heryerde soyluyorum karanfil suyuu bi arkadasimiz yazmisti burda 3 aydir kullaniyorum sac dokulmesini durduruyo bir ay sonra da sac ciktigini farkediyosunuz nasi bi mutluluk anlatamam
Hoscakaliin

canım sütte kaynatmışsın bende öyle kullanamayı düşünüyorum faydasını görebildin mi acaba?

canım sütte kaynatmışsın bende öyle kullanamayı düşünüyorum faydasını görebildin mi acaba?

ben yeni başladım kullanmaya etkisini görebilmem için yeterli bir süre değil sanırım (ben gürleştirmek için kullanıyorum)
ama yumuşacık yapıyor saçlarımı ve dökülme oldukça azaldı. demek ki etki ediyor ki kısa zamanda bu sonuçları gördüm. kokusu da hiç rahatsız etmiyor. hatta bazen sarımsaksız şampuanla bile yıkamıyorum sadece sarımsaklıyı kullanıyorum.
ben tavsiye ederim. faydası olacaktır muhakkak.

uzun zamandır kullanan arkadaslar lütfen yazabilirler mi ne kadar zamanda kaç cm saç uzattığını çünkü gerçekten ihtiyacım var saçlarımı kestirdim ve katlar çok kötü oldu kısacık kulak hizasındalavanta yağı ve sarımsak yağını karıştırmayı düşünüyorum lavanta yağı sanırım egzamaya iyi geliyormuş kullanan var mı?:44:

teşekkür ederim canım ben de denemeye başlıcam. şampuanımın içinde bal ve biraz da badem yağı var. bide sarımsak ekleyelim bakalım. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…