arkadaşlar sarımsak saçıma koku yapar derseniz 2 şampuan kullanın
bir şampuana sarımsak rendeleyip koyun
diğer şampuana koymayın ben öyle yapıyorum.....
ilk sarımsaklı şampuanımla yıkanıyorum
sonrada diğer şampuanımla yıkanıyorum.
ben denedim ve faydasını gördüm sarımsak gerçekten çok işe yarıyor tavsiye ederim.......
peki sarmısağı rendeleyip koydun yaa sampunda tortu olmuyomu?? yani saclarında sarmısak tortusu kalmıyomu ??? :sm_confused:
Bilen yok mu?Neden imse cvp vermiyor?
biraz önce ben de yaptım. 2 diş sarımsağı sütte kaynattım. bıçakla küçük parçalara bölüp şampuanın içine attım. 2 çorba kaşığı da sirke kattım. ilk defa deneyeceğim. sonuç nasıl olacak merak ediyorum. umarım koku falan olmaz.
sarımsaklı şampuandan sonra normal şampuanla da yıkayacağım. onun içinde de bal var. balın faydasını gördüm. parlattı saçlarımı. bakalım sarımsak ne işe yarayacak
canım sütte kaynatmışsın bende öyle kullanamayı düşünüyorum faydasını görebildin mi acaba?
ben yeni başladım kullanmaya etkisini görebilmem için yeterli bir süre değil sanırım (ben gürleştirmek için kullanıyorum)
ama yumuşacık yapıyor saçlarımı ve dökülme oldukça azaldı. demek ki etki ediyor ki kısa zamanda bu sonuçları gördüm. kokusu da hiç rahatsız etmiyor. hatta bazen sarımsaksız şampuanla bile yıkamıyorum sadece sarımsaklıyı kullanıyorum.
ben tavsiye ederim. faydası olacaktır muhakkak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?