ya kizlar benim saclarim bir dönem maya ile isirgan biotin ile uzadi sonra halen yapiyorum uzamayi birakti sarimsagi ben 2 ay dan beri her gün dus aldigim icin her gün saclarima sürüp en az 5 dakkika bekletiyorum 2 aydan beri ama uzama olmadi birde bu benim ikinci sarimsak sampuani hazirlayisim birde sampuanim dogal yesilikler özlü sampuan exstradan kesin likle katki yok iyice inceledim dogal hersey ama uzamiyor neden acaba ya sen nasil bir sampuana koyuyorsun
sarımsaklı şampuanı ve çam terebentini durularken vücudunuza değmemesine özen gösterin.. tüylenme yapabilir değil mi?:1shok:
kızlar mayalı süt ne demek sütle mayayamı karıştırıyoz nasıl yapılıyo acil cevap :)
effet kizlar ben belime kadar olan saclarimi bob kestim nisbet yapar gibi oldu demiCADIARZU ama cok bikmistim hep ayni sactan. cok dökülüyordu saclarim ve sacdiplerim hava aldi resmen. simdi biraz dolgun olsun istiyorum. sarmisakli sampuan kürünü iki defa uyguladim her iki günde bir yani. bakalim dökülmeler duracak mi. her taraftan kil toplamaktan biktim. gelismeleri yazarimvereliniortak
arada değişiklikler iyidir cnm güle güle kullan.hep aynı modelden sıkılır insan.
bu arada gözlemlerimi buraya yazacagimi söylemistim. sacimi hem kestim hemde saimisak sampuan yöntemini uyguladim ve sonuc: dökülme sorunu 100%100 cözüldü ki bu hafta hem fön hem masa hemde kivircik olarak saclarimla müthis bir sekilde hasir nesir oldumaklinialirimsmile cünkü kocisim hep bob model kesim beyenirdi bende kestim artik kim tutar beni her gün bir model uyguluyorum valla adam eve bir geliyor düz sac ertesi gün lüle ertesi gün kivircik bu gidisle beni taniyamayacakbayanssulusmile ben bu kadar islemi sacim uzunken asla yapamazdim vallahi tutam tutam elime gelirdi. simdi zincirleri kirdim yillarin acisini cikariyorum. saclarim daha dolgun daha direncli oldu sankiolumunekankayizsmile bu arada kizlar baka bir topicte 4 HAFTADA BIR UYGULAYIN 2.AY 2 defa uygulayin diyor siz ne araliklarla yaptiniz bilgi verir misiniz bana? ben iki günde bir uyguladim yanlis miyim?kaydirigubbakcemile
yanlış olduğunu düşünmüyorum çünkü ben hergün uyguluyorum faydasını gördüm zararını görmedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?